Bakire değil diye bir kızın öldürülmesine siz ne diyorsunuz?
www.haberzamani.com/album-p1-aid,2392.html#galeri
www.haberzamani.com/album-p1-aid,2392.html#galeri
peki soruyorum size bakire olmadıgı ögrenmek için ne yapması gerekir? nişanlıykan yaptıgın doğru lan deyip allah ne verdiyse dalacaksın böyle insanlara artık böyle şeleri aşması gerek bizim milletimizin tamam namus olarak görüü ola biliriz aslında karışılmaması gerekse bırakın kız bunun utancıyla bir ömür yaşasın barire olmadıgı için öldürmekte nedir ya 40 yıllık tnercide bulamazsın bu kafayı
Tek kelimeyle vahşet, gerekçesi ne olursa olsun. Hiç kimse bayanların, bedeni üzerinde, hüküm verme hakkına sahip değildir. Evlenip, evlenmemesi kendi tercihi, ama onu katletmesi, tam bir canilik ve vahşet örneği. Böylesi adamlar, asla toplum içinde olmamalı. Çünkü, akli dengeleri yerinde değil.
okumadınız demedim ama okuduğunuzu anlamıyorsunuz derim ben bilgi ile yaş arasında kolerasyondan bahsettim size siz ise okuma okumama ile algıladınız bunu uzatmaya gerek yok ben bildiğimi yazdım sizde yazdınız herkes kendi seçimini yapmakta özgür. bu arada turan dursunuda okuyacağım
bence kız böyle bir durumu ormanlık alanda itiraf etmezdi kendini çevreye karşı aklamak için iftira atıyor olabilir
çözüm öldürmek değil ama kız da masum değil. ne kadar vicdanım sızlıyor olsa da bunu söylerken haketmiş
yanlışlıkla en iyi seçtim :(
Önemli değil. dediğim gibi öldürülmeyi haketmez kimse ama her boku yiyip sonra binbir yalanla dolanla masum numarası yapanlara acıyasım gelmiyo.
Cevap
20Cevap
doğru değil ama kız da masum değil yani önceden herşeyi anlatsaydı nişanlısına veya nasıl insanlar olduklarını biliyodur en azından kbl etmeseydi nişanlanmayı
Dinen bekar ve zina yapan erkek ve kızın zina ederken yakalanmak şartıyla cezası 100 değnektşr eğer evliyse cezası recmdir. Özellikle kızlar için zina esnasında yakalanma şartı vardır erkek için 4 şait olması gereklidir
@grave Ubâde b. Sâmit (r. a)'tan rivâyete göre şöyle demiştir: Resulullah (s. a. s) şöyle buyurmuştur: "Zinanın hükmünü benden öğrenin. Allah o kadınlara bir çıkar yol gösterdi. Bekârla bekâr zina ederse yüz değnek ve bir yıl sürgün; evli ile evliye yüz değnek ve recm vardır" (İbn Mâce, Hudûd, 7; Müslim, Hudûd, 12). Ancak bu uygulama Nûr Suresi'nin inmesinden önceye aittir. Bu sure inince bekârlar için yalnız değnek, evli olanlar için sünnetle recm cezası belirlenmiştir (es-Serahsî, el-Mebsût, Beyrut 1398/ 1978, IX, 36 vd.).
Yahu senin o ceza veren ülkelerde kadınlar bir mal ve bir meta olarak görülüyor. O imamlar,8 yaşındaki kız çocuklarına bile nikah kıyıp,40 yaşındaki adamla evlendiriyor, muta nikahı yapıyor. Daha da olmadı, azgın adamlar, bir kaç tane kadınla birlikte yaşıyor. Yahu bu nasıl bir zeka seviyesi, bu saydıklarım en büyük namussuzluk, en büyük ahlaksızlık değil mi? Kadınların bedeni yalnızca, kendisine aittir, hiç kimse onların bedeni ile ilgili olarak, hüküm verme hakkına sahip değildir.
tekrar diyorum olanı söylüyorum o ülkeler doğru yapıyor demiyorum mutan bahsediyorsun o iranda şianın uygulamsıdır şianında bütün kolları kabul etmez bunu. yanlış olana yanlış derim bakın şunuda söyliyim 4 kişi şartıda bu cezanın nederece zor uygulandığını gösterir bilmem diyormusunuz ama müslümanız diyorsanız hiç değilse öğrenin ne olduğunu islamiyetin.
Peki canım, benim kaç kitap okuduğum, nerden biliyorsun? Hani bizde bu şaya kadar, leblebi yiyerek gelmedik. Sana İslamiyeti bizden milyonlarca kez daha iyi bilen birisini önereceğim, Turan Dursun'un kitaplarını okumanı öneriyorum. Bu kişi, eski bir müftüydü ve bulduğu bütün olumsuzlukları, bütün kanıtlarıyla yayınladı, hatta kendine güvenen bir din savunucusu varsa, televizyonda tartışabileceğini söyledi. Ama hiç kimse buna cesaret edemedi ve karanlık güçler tarafından, katledildi.
O noktaya gidene kadar söylemesi lazımdı. Bakire olmayan kizlar siz siz olun dürüst olun iliskinizin başlarında daha söyleyin. Yoksa sonunu böyle olabilir.
Dogru
Önce tecavüz ederler sora bakire değil diye öldürürler igrenç bir toplum olmaya başladık ne yazık ki
bakire diye bir kızı öldürmekle aynı mantık hiç bir fark göremiyorum?
çocuk gerzeğin teki. madem bakire diye tutturuyosun bırak kızı , krizlere girmiş bide utanmadan mal
Allah'ın verdiği canı Allahtan başka kimse alamaz. Reva değil onlara bu yaptıkları.
Bu sabah bende gördüm, Allah korusun öyle insanlardan bizi.
Bir yalanın acı sonu işte, çoğunun önemsemediği bakirelik bazı erkeklerde kaldırılmıyor ve böyle acı sonla bitiyor.
Ikisi de harcandı işte
çok saçma belki başına kötü şeyler geldi belki kazayla oldu niye öldüresin ki hem
keşke olmasaydı fakat öleceğini bildiği halde uçkuruna sahip çıkamamakta eşeklik
sebep ne olursa olsun bir insanı öldürmek kabul ve mazur görülemez...
Ablam türkiye burası ya, sen şaşırıyomusun hala bu hbrlere.
Saka gibi ya tam bir felaket
Biz bulamiyoz millet öldüruyo. Lükse bak
gördüm ve dehşete kapıldım.
öldürülmesi yanlış ama o da kandırmayacak
haber bir acayip geldi
O. c. diyesim geldi
Cahillik.
O kişinin bin türlü Allah cezasıın versin pislik
Hayranlık
3 diyoruz.
cahillik işte
vahlşet diyorum