tek başıma yaşamayı düşünüyorum..sizce bir bayan tek başına yaşarsa çokmu zorlanır?ne olurki yaşasam öyle?
Cevabın nedir?
sen yanlız kalmaya meyillisin sanırım(yorumlarından anlaşıldığı kadarıyla).. keyfi yanlızlık hiç hoş değildir. 5-10 sene sefa sürürsün sonra cefa çekersin. çünkü belirli şeylere ihtiyacımız olacak- bunların karşılanması için evlilik gerekiyor. ayrıca 40-50 yaşına geldiğinde kimin yanına gideceksin, çoluğun çocuğun yok- arkadaşlrın belki evlenecek onların yanına gitmeye utanırsın gitsen bile günü birlik ziyaret..hasta olsan birilerine ihtiyaç duyacaksın. arkadaşların gelir ama hiç biri kocanın veya çocuğunun verdiği o muhteşem duyduyu veremez. . keyfi olarak yanlız kalmak hiç hoş değildir. her insan sıkılır dara düşer kalbi ağlar bir süre yanlız kalmak ister ama bu bir süreliliktir. zaten bu bir sürelik zaman dilimi bize yeterde artar bile. çünkü dünü düşündükçe bugünü aksatıyoruz, buda bize bir fayda getirmez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbende öyle düşünüyorum büyük bir ihtimalle ani evlilik olmazsa
18 Yorumla- +1 yıl
zaten böyle giderse ankaraya gelip seni kaçıracam d.d
- +1 yıl
işte öyle istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
- +1 yıl
ben kaçırma hazırlıklarına başlıyacam
- +1 yıl
çok seviyom
- Ev & Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılaslinda bu tamamen karakterine bagli.. kendi sorumluluklarini basari ile tasimayi bilirsen cok zorlanacagini düsünmüyorum.. basta zor olur tabi aile ile yasamaya benzemez ama zamanla alisirsin, belki seversinde yani kim bilir :) ama tabiki herzamandan kendine daha cok dikkat etmelisin..
00 Yorumla
Ev & Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Zorlanırsın koskoca bir evi kendin çekip çevireceksin bir de ne bileyim yalnızlık uzun vadede sıkıcı.. Ama onun dısında bir de güçlü oldugunu hissettirir ki sana o da muhtesem bi his.. Tavsiyem yanına bir kedi al :D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
37Cevap
Erkek icin daha kolaydır. cünkü tek başına yaşayan erkeklerin cogunun evine özgür olmak isteyen kız tiplemeleri gelir gider. Bu yüzden erkek icin kolaydır. hele bir de işi iyiyse öyle gider
Kız icin ise cok da kolay sayılmaz. Hele tek yaşarken ara sıra paranoyaklaşması da içler acısı olacaktır. birinin onu takip etmesi evinden yalnız kalan kızlara bakış acıları ve benzeri olaylar kızların yalnız yaşamasını etkiler. Bazı yerlerde toplumun icerisinde kötü düşünceli kişiler yokmudur sence. Bence vardır. ve gazetelerde cıkan garip olayların her zaman olabilecegini kabul etmeliyiz. Bazı kaliteli yerlerde olmayabilir ama dikkatli olursan eve cıkabilirsin. ve işin paran varsa sorun olmaz.
Ailen bu kadar mı kötülük yapıoyr sana.
Herkes ister tek yaşamayı. Parası ve işi falan varsa15 Yorumla- +1 yıl
1 ay önce ayrı eve çıktım ama herşey ters gitti.. evin parasını tam odedigim halde ayda 6000 maasim olmasına ragmen kendimi özgür ve rahat hissedemedim ev sahibi sürekli eve girip cikmama takip ediyordu ve ben evde yokken evime girip esyalarimi karistirdi hatta aldi zaten ev sahibinin hergün takibinden suphelenmistim psikolojim acayip bozuldu hergun paniktim acabq uyurken ev sahibi evime girip tecavuz mu edicek diye aklima kötü şeyler geldi kabuslar gördüm aradan bir hafta geçti ev sahibine dedim benım evime ben yokken girdiniz böyle birşeye hakikiniz yok parami verin tasincqm erkek arkadasimdan korktuda öyle aldim parayı Bence bır kadin tek başına eve cikmamali herkes kötü gözle bakiyor ya ailesiyle ya da sevgilisi yle yasamali yoksa tecavuze ugrar sonra erkek arkadasimin yanina yerlestim psikolojim bozuldu isimi biraktim ve bundan sonra bir kadın olarak tek başıma ev tutmam Isterseniz ev sahiplerine dünya para verin hepsi sapik kadın sikme peşinde.
- +1 yıl
Hayat feminist dusuncedeki gibi yurumuyor Dünyanın neresine giderseniz gidin bir kadının isterse milyon doları olsun ev sahipleri için bir kadın Cinsel objedir ne kadar paranız olursa olsun özgürlüğe kavusamazsiniz tek basina yasiyan kadin her zaman cinsel istismara ugrar hatta sevgilisi bir kadının tuvalete gitsin barda bardaki erkekler ayakta sikmeye kalkar
- +1 yıl
15 yaşında n beri kendi kafama göre hareket ediyorim bar ortqmlqrina girdim sevgili yaptım ama o kadar pişmanım ki o kadar şeyi yaşadığıma şimdiki aklım olsa ailemin dizinin dibinden ayrilmazdim ama geçti artik Benimde bayanlara tavsiyem kizcqksiniz ama burasi avrupa degil türkiyede evlenmeden ayrı eve çıkan kadinlara kahpe gözüyle bakılıyor hayatin aci yanını yaşadım Su an sevgilim le yaşıyorum beni koruyup kolluyor onu sevmesemde katlaniyorum komşular bana sarkintilik etmesin diye evliyim diyorum
+1 yılbayan için kolay fakat erkek için zor, ben bulaşık yıkamayı sevmem kesinlikle ve yemek yapmaktanda anlamam hele ki temizlik hak getire, temizlik için kadın geliyor fakat surekli dışarıda yemek yemekten gınaa geldi, annem veya kız arkadaşım denk gelirde yemek yaparsa tabi yemek yapmasını bilen bir kız arkimse, onlara sevgimi 1 hafta anlatırım :)) sende bu tarz sorunlar olmucaktır, hem ewe rahatlıkla erkek atabilirsin canım ;))
00 Yorumla
+1 yılBekar hayatı, Erkek için evlenmeyi sağlar. Bekar hayatının daha fazla iş yükü getirmesi Evlilik kararı almasını hızlandırabilir. Temizlik, Ütü, Yemek yapmak erkek için kolay değil.
İş yükünü dışında en güzel tarafı Özgürlük sağlması. Tek başına yaşarken karışan birilerinin olmaması çok güzel. İstediğini yapmakta, yapmamakta özgürsün.
Tek başına rahatken başka birisini hayatıma dahil edip de bu güzel yaşamdan neden vazgeçeyim düşüncesi Bayanlar için sıkıntı olabilir.00 Yorumladünya nın en cesaretli insanıdır yalnız yaşayan
düşünsenize atlas okyanusunu tek başına gecen bir insan
ne güzel degil mi
birde fırtınalı iken düşünün
okyanusun tam ortasın da
bune öz güvendir
insan yalnız dogar yalnız ölür20 Yorumla
+1 yılbir süre sonra duvarlara boş boş bakmaya başlarsin keşke bi ses olsa diye düşünürsün sürekli telefona sarılır sevdıklerının sesını duymak ıstersın hatta ağlarsın bile ben ağliyordum yanlızlıktan yanlızlık çok kötü bir şey 1 aya yakın kaldım tek başima çok zor erkek olarak bile inan
10 Yorumlaben tek yaşıyorum..zor diyenlere kulak asma.çok keyifli çok rahat..koskoca bir evde oturacak değilsin ya ben 1+1 buldum yetiyor bana.temizliği,toparlaması basit. hem belli bir zaman sonra ev arkadaşı falan çekilmiyor batmaya başlıyor herşey insana..benim tek yaşayan bir çok bayan arkadaşım var hiç biri şikayetçi değil..gözün korkmasın.
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Daha önce hiç yalnız kalmadıysanız çok zordur , maddi boyutunu geçtim psikolojik olarak etkileri her bünye kaldırmaz .
Çok hassas ve duygusal olduğunuz göz önünde bulundurulursa , bu düşüncenizden vazgeçmelisiniz .10 Yorumlayalnız yaşamakkk güzel olur herhaldeee:) karışanın yok..istediğin gibi yaşayabiliosunnn.. ama yine de tek başına yaşamanın değişik sıkıntıları da olabilir..sonucta tek kişi olan şeytanla beraberdir derler.. o yüzden düşünmek lazımm.. kafa dengi arkadaşlarınla cık engüzeli:)))
10 Yorumlasenin bence bi psikoloğa gitme vaktin geldi burcummm. Anneni yüzüstü bırakmaya niyetlisin anlaşılan. Sen değil miydin birick annem var başka kimsem yok diye. Pes etmek yakışmadı sana.
14 YorumlaEv & Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. yalnızlık zor olabilir ama alışınca yaşanır.ben de bundan sonra ev rkadaşı düşünmüyorum tek yaşayacğm. gözümü korkutan sadece ilk baştaki yalnızlığa alışma süreci.
10 Yorumla
+1 yılBence boş ver ne yapacan yanlış yaşamaya ailenle yaşa ekmek elden su gölden misali yaşa gitsin. ailen kabul edecekmi bunun nabzını tut bence
16 Yorumla- +1 yıl
15 yaşında n beri kendi kafama göre hareket ediyorim bar ortqmlqrina girdim sevgili yaptım ama o kadar pişmanım ki o kadar şeyi yaşadığıma şimdiki aklım olsa ailemin dizinin dibinden ayrilmazdim ama geçti artik Benimde bayanlara tavsiyem kizcqksiniz ama burasi avrupa degil türkiyede evlenmeden ayrı eve çıkan kadinlara kahpe gözüyle bakılıyor hayatin aci yanını yaşadım Su an sevgilim le yaşıyorum beni koruyup kolluyor onu sevmesemde katlaniyorum komşular bana sarkintilik etmesin diye evliyim diyorum
- +1 yıl
Bir kere ayrı eve çıktım ev sahibi dahil komşular affedersiniz de bana kahpe gözüyle baktılar sqrkintilik etmeyen kalmadı üstelik 6000 gelirli kirami tam odeyen insanım para sikintim yok sonra taşınmak zorunda kaldım 1 hafttaya kalmadan sevgilimin yanına yerleştim psikolojik açıdan dagildim tüm duzenim bozuldu uyku tutmadı istahim kesildi işimden ayrıldım ben yokken ev sahibi evime girdi tüm özel esyalarimi karıştırdı ben barda çalışan insanım ben nezaman bara gitsem ev sahibi evden çıkış saatimde beni takip ediyordu arabasını park ediyordu kendimi toparlayamadim hala
- +1 yıl
Herkes kötü tecrübe yaşayacak diye birşey yok ama genelde tek yaşayan kadınların sonu felaket avrupa degil bura kadınları n birçoğu ya ailesiyle yaşıyor ya da sevgilisi yle ya da arkadaş grubu yla üniversiteden ama tek yasiyan kadin nadir son 20 senedir çogaldi ben bu kötü tecrubelerden sonra tekbasima eve çıkamam
- +1 yıl
Dahasida var hayatımda hayatım nsansizlikla dolu bacagimda basit yara yüzünden eski sevgilim dove dove hastaneye götürdü onda panik atak vardı kan görür görmez basbas bagirdi sokakta herkes döndü baktı acile beni döverek götürdü doktor dedi dikiş atılsada olur atilmasada olur bana bağırdı üstüme yurudu dedi ne var dedi doktorun deriye dikiş atmasi kumaş dikmekle aynı şey beni sevgilim dövmesin diye dikis attırdım doktor dedi kabuk bagkae
- +1 yıl
Dahasida var hayatımda hayatım nsansizlikla dolu bacagimda basit yara yüzünden eski sevgilim dove dove hastaneye götürdü onda panik atak vardı kan görür görmez basbas bagirdi sokakta herkes döndü baktı acile beni döverek götürdü doktor dedi dikiş atılsada olur atilmasada olur bana bağırdı üstüme yurudu dedi ne var dedi doktorun deriye dikiş atmasi kumaş dikmekle aynı şey beni sevgilim dövmesin diye dikis attırdım doktor dedi kabuk bağlar kendisi gerekmez neyse aradan 1 gün gecti bacagimda dikiş yeri mosmor pratisyen doktor dikisi kötü atmış enfeksiyon kapti o kadar ilaç kullandım ama faydası yok her kabiz olduğumda dikiş yerim kizarir morarir siser topalliyarak yürüdüm herkes sorar bqcagina ne oldu diye utancimdam mini etek giyemem
+1 yılBence yaşamalısın..
Benim de şuanda yapacaklarım arasında ilk sırada, ayrı eve çıkmak.. Kafamız berrak olur en azından..
Destekliyorum..00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılhiç vakit kaybetme hemen tek eve çık derim. herkes hayatının bir döneminde yalnız yaşamalı bence...
10 Yorumla
+1 yılşahane bi şey. maddi olarak sıkıntın da yoksa on numara. azıcık aşım ağrısız başım yaşayıp gidersin
00 Yorumlaidare ediyor iste.
güzel yani soru soran kisiler yok etrafinda.
kötü tarafi yemek,temizlik,ütü yapan kisiler de yok.00 YorumlaValla çok iyi yaparsın, ama bayanlar çok çabuk sıkılıyor bu yaşam tarzında.valla ben yeni işe gircem ev arkadası arıyorum :)
00 Yorumla10 numara olur. Ne daginik ev arkadasiyla ugrasirsin ne de ev arkadasinin sevgilisyle!
00 YorumlaZor olsa gerek neden böyle düşünüyorsun ki buna iten sebepler vardır bence...
00 Yorumla
+1 yılKendi seçimin ise mükemmel, zorunda kalmışsın beter bir şeydir.
00 Yorumla
+1 yılBaşta güzel gelebilir ama çok zor.En azından ev arkadaşı al.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 3 yıldır tek yaşıyorum kiram tek faturalarım tek ama iyi oluyo ya istediğin gibi.. En güzel 1+1 lere bakk bence arada sevdiğin arkadaşların gelir kalır.. Benim evim küçük ama yer yatağıyla eve 7 kişi sığıyoo :)
01 Yorumla- +1 yıl
Ev masrafları kira ödemek zor olmuyormu
Üstatlardan dinleyelim..
https://www.youtube.com/watch?v=5nZ8utn7xH8
00 Yorumlazorlanmaz bence hem daha iyi olur şunun derdi bunun derdi diye birşey yok tek başına geçinip gidersin...
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılyok zor olmaz ki. tam tersi kendini daha güçlü hissedersin ayaklarının üzerinde durdugun için.
00 Yorumla Zor değil açıkcası maddi açıdan kendine yeteceksen çık ev arkadaşı çok sorun çıkartıyor ben yaşadım tek olmak daha iyi
00 Yorumla
+1 yılben dulum ıyıkıde dulum tek basıma kendime bir dünya kurdum insanlardan uzak durmak en ıyısı bence manevi zenginlik kazandım bu sayede dedi koduyok huzurvar
10 Yorumlaeğer bir işte çalışıyorsan eline her ay düzenli para geçiyorsa ve okumuyorsan hiçbir zorluğu yok.ama eğer okuyorsan ve ayda az para geçiyorsa eline gerçekten tek başına yaşaması çok zor.
00 Yorumlatek yasamak bır yerden sonra cok sıkıcı :) zor yönleride ağır..
00 Yorumla
+1 yılSevdicek istemedi diye yalnız eve çıkmadım. Şu an ev bakıyorum. En iyisi yalnız yaşamak boşver.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen zaten ailenle kalamazsın :) Kişiliğine uymuyooo :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yanliz olarak yasiyorum. herseyi ve beyaz esyayla donattim kafam rahat teklif ettiklerim kabuletmeyince bende uğraşmadım
00 Yorumla
+1 yılzor degl bnce bir cok ınsan böyle dusunyr ama aksını ıdda etmek lazım dıyorum.
00 Yorumla
+1 yılyanina bitane kedi veya köpecik al.. gülgibi geçinip gidersiniz
00 Yorumlaçok zor. çok kısa bir süre yaşadım. sonra dayanamayıp sevdiğim bir arkadaşımı ikna ettim. mutluyuz.
00 Yorumlakorkmazmısın be bende ayrı evde yaşıyorum 3 kişiyiz 3+1 bazen tek başıma odada bile korkuyorum
00 Yorumlayemek ve temizliği yaparım diyosan hiç bekleme çık.:)
00 Yorumla
+1 yıltek başına yaşamak kadar güzel bişey yok ben tek yaşıorum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkolay ve çok güzel. deneyimlemiş biri olarak söylüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyoo hayatın çok daha kolaylaşır sorumlulukların azalır boşver dğer şeyleri 21. yy dayız
00 Yorumlabişey söylerdim ama korkarsın söylemiyim.
01 Yorumlamaddi bakımdan zorlanmayacaksan çok güzell...
00 Yorumlazor baya zor ama iyidir
00 YorumlaErkek bile zorlanıyor, kadını düşünemiyorum.
00 Yorumlayalnızlık biyere kadar iyidir
00 Yorumlabugün kolay yarın zor olur ... sonucta insanız
00 Yorumla
+1 yılzor ama kafan rahat olur
00 Yorumlamaddi olarak sıkıntın yoksa bi sorun olmaz
00 Yorumlaben yaşıyorum zor bazı yanlarıda güzel.
00 Yorumlatek yaşamak engüzeli. patron sensin.
00 Yorumla
+1 yılKolay ama alışman zor ola bilir.
00 Yorumlazor hemde çok zor hayatın bir anlamı olmaz
00 Yorumlatv'in varsa kolay :D
yoksa zor :D00 YorumlaYok bişe olmaz yaşayabilirsin
00 YorumlaZorlanırsın,yorulursun
00 YorumlaZor ama hoş.
13 Yorumla- +1 yıl
Ben seninle kalırım. Çok zor olur öyle tek başına.
- +1 yıl
Aklına gelebilecek her şey ortaklaşa. Ehehe.
+1 yılZor tabi :(
00 Yorumlaçok zorr çokk
10 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri