Yalnız yaşayanlar nasıl yaşıyor. Konuşacak biri olmayınca evde duvarlar üzerinize gelmiyor mu? Belki yakında bende yalnız kalçamda fikir alayım. Güzel mi yalnız yaşamak?
kişiye göre değişir ve aile ortamında huzur olmadığından kişiler hemen bir yalnız kalma peşine düşerler çünkü bulunduğu ortamda çok fazla yorgun olduğundan sakinliği sessizliği düşündüğünden yanlız kalmayı isterler yalnızlık hem güzel hemde kötü kötü yani mağlum yalnız kaldığınızdan çalışmak zorundasınız ortuduğun evin kirasını elektrik su dolgaz mutfak gibi zorunlu giderlein var bunlar tek senin kazandığın maaştan gidenler işten geldin yorgunsun bir kaç gün dışarda yesende evde de yemek zorunda kaldığında işten geldiğinde yemek yapacaksın sonrasında bulaşık gibi işlerin var iyi kötü günlük üst baş değiştiriyorsun yıkamak lazım sonrasında giyebileceğin kıyefet bulamıyorsun ütü derdin oluyor hafta sonuna bıraksanda bu sefer hafta sonunu ütüyle vakit harcıyorsun durumu çok iyi olan birisinde durumlar üst seviyededir evde bir görevli bayan bütün işlerini hallederken siz işinizde geldiğinizde yemeğiniz hazır kıyafetleriniz tertemiz ütülenmiş bir şekilde dolabınızdadır. yalnız kaldığında hastalandığında sıkıntılar büyük sen hasta olduğun için sana bakacak kişi ha deyince yanında olamıyor ya da işi çıktığı için başka yerde bulunması gerektiğinden sen yalnız bir başına kalıyorsun güzel yanları var yok değil ama yalnız yaşamayı pek sevmiyorum mecburiyetten yalnız olsamda zor oluyor
Yalnız yaşamak çok iyidir senelerce yalnız yaşadım şimdi ailemleyim ama yalnız yaşadığım günleri özlüyorum. Hep öyle yalnız kalmazsın ki ara sıra arkadaşların filan gelir yalnızlık zayıflatır insanı :) tek yemek yiyesi gelmiyor insanın. Tek yaşamak ; - Insanı güçlü yapar hayata karşı - Sorumluluk alırsın - Dinlenecek çok vaktin olur rahatsız eden olmaz - Kendinle bol bol hesaplasak vaktin olur. - Bazı şeyleri özler ve değerini bilirsin - Sevgilin rahat rahat gelebilir. - Korkusuz olursun.
Yalnız yaşamamak zor heleki kafanın içinde kendine ait bir gezegen varsa sürekli gezegeninin sınırında mülteciler varsa ve sen sürekli onların barınma gıda sağlık ihtiyaçları sağlamak durumunda kalıyorsan, hiç bir şey karşılamadığında yükselen seslerini duyuyorsan zor.
valla bende yalnızım mesela kadınsızım psikolojim aşırı bozuktu cinayet işlemeyi bile göze almıştım sağolsun dün abim gibi sevdiğim biri bir randevu adresi verdi işimi gördüm geldim psikolojim kendine geldi yemin ediyorum param oldukça gidicem şimdi :)
En İyi Cevaplar