arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıstım görüşmeye basladık yakınlaştık benden hoslandıgını söyledi ama sevgili olmak icin hazır olmadıgını ..Bende salak gibi inandım kalbinin sesini dinle saçmalıklarıyla mantıgımı kapadım..Bir görüşmede beni ağlattı bazen iyi davranıyordu bazen de kendini zeki beni salakmış gbi gostermeye calısıyordu..Normalde hic böyle dengesiz biriyle alakam olmamıstı ama nedense hep alttan aldım bu sekilde 1 bucuk ay gorustuk sonra bu uzak durmaya basladı görüşmeler kesildi mesaj attım dedimki gorusmek istemiyorsan söyle bende boşuna kendimi parcalamayım vs yok işte bende özledimde sorunlarım var dedi oyaladı neyse sonuc canıma tak etti rest cektim dedim bu sekilde olmaz bu iş felan..Ne cevap verdi dersiniz ? Ne işi hangi iş :)) Yavşak o* aptal köpek her türlü seyi de söyledi ve sabrı varmıs insanmıs! beni mutlu etmek icin benimle olamazmıs umut vermemiş :) Neyse ben hatalıydım guvendiğim ve inandıgım icin ama bir erkege istemiyorsa bile o* demek yakısırmı 2 gundur bu kelimeyi hazmedemeyip aglıyorum sevgi umurumda değil artık
Cevabın nedir?
Böyle mallar yüzünden bizim erkekligimize, güvenimize gölge düsüyor iste. Bir kızla ilgilenmiyorsan beraber bir seyler yapilmaz, gezilmez tozulmaz. Arkadas ortaminda takilsaniz neyse; o da degil. Safi zaman israfiymis arkadas, lüzumsuz kisiliklerden biri. Askere gitmek de sorun degil; ayrılmayı bırak ben askere gitmeden önce her gün göreyim, vaktimizi dolu dolu gecirelim diye canimi disime takmistim. Acını öfkenle yenip yoluna bakacaksin. Emin ol onun seni bu derece kızdırmasi, kavgali ayrilmaniz daha iyi olmus, kolay atlatirsin...
15 Yorumla- +1 yıl
Yok zaten askere gidiyorum diye böyle birşey yapmadı...Ben zaten buna deli oluyorm bana diyorki tanıyoruz birbirimizi adamın umru değilmiş saydı döktü hakaret etti ..sanki ben cok meraklıyım istemiyosan adam gbi söyle demi ama :/
- +1 yıl
Yani, ya hoslaniyorsundur ilgilisindir ya da degil. Orta yolu yok bu isin. Arkadas vakit geciricek, sohbet edicek ve egosunu tatmin edicek birisini ariyormus, o arada da sen denk gelmissin. Olan biten senin sanssızlıgın, iyisine de kötüsüne de denk gelebiliyoruz maalesef, gün gelir gercekten seni hak edene, sevene de rastlarsin merak etme...
- +1 yıl
Evet bunun böyle oldugunu söylediğimde hakaretler başladı zaten:) Yani hem kullanalım hem de yoo ben öyle kötü biri değilim olmak istiyor..ne yardan ne serden ..
- +1 yıl
eveettt :)) Tamam ya bütün erkekler kötü değil düşüncelerinizden anladım zaten iyilerde yaşıyor çok şükür!
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim anlamadığım bu aptal yüzünden neden bütün hayatını mahvediyorsun ?, bence sevebiliyorsan aşık olabiliyorsan sevmekten çekinme aşık olmaktan korkma kimseye, belki bir sonraki seni çok sever değer verir fakat bu seferde sen ona çektirirsin sırf bu dangalak yüzünden, üzülmekten korkup kendini kısıtlama, bırak ne olucaksa olsun sonunda üzül yıpran, zaten hayata nicin geldik sanıyorsun sürekli birileri bizi pışpışlasın diyemi ? ve şunu duşun bir sonraki adamın suçu ne ?
01 Yorumla- +1 yıl
yok durduk yere iyi birine çektirecek değilim o yapıda biri hiç değilim sadece zor güvenmek daha iyi sanki
+1 yılböyle insanlar cok var amacları cevrelerınde bir cok kız var göstermek böyle ınsanlardan nefret edrıyrum gecen gun böyle br durumla karsılasyordum ve onu herkesın ıcın de ezdim ve bana karsı bdaha adımını bile atamıyru bırak yanıma gelmeye korkuyor :D senın ıcın yaptım say ve sewin :) , oyle br insandan kurtulmussun bunun ıcın de sewnmelısın uzulecek bir sey yok o kendı halıne acısın ;) o, keımesıne gelınce onun karaktersızlıgı sen kendını blyosun cevren debilyorsa sorun yok arkadaşım :)
01 Yorumla- +1 yıl
evet teşekkür ederim zaten öyle biri olsam bu lafa da alınmazdım haketmediğim için cok üzüldüm kimse kimseyle olmak zorunda değil ama kullanmaya ya da hakaret etmeye de hakkı yok
+1 yılsen kendini niye suçluyorsun onu anlamadım ben. sen belliki hoşlanmışsın ve bişeyler yaşamak istemişsin. asıl o senin sevgini kullanıp başka taraflara çektiği için suçlu. sevgide umrumda değil artık diyosun bide, derdin ne o zaman? koy gitsin. erkek mi yok.
01 Yorumla- +1 yıl
Rest çektim bu sekilde istemiyorum diye zaten ondan sonra istemeyen benim sana ne oluyor triplerine girdi sanki kimin istemediğinin ne önemi varsa saygısızlıgı sindiremedim ama benim suçum yok ki haklısın kimseyi düzeltemem
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
15Cevap
Ev & Yaşam konusunda 370 cevap paylaştı. seni kaybettiği için o ağlasın. ayrıca gerizekalının birinin söylediği bir laf için niye ağlıyorsun hiç anlamıyorum. kuzum kendine güven. sen ne oldugunu kim oldugunu çok iyi biliyorsun. bir insanın bir lafı bu kadar seni niye aglatıyor.. sen kendini biliyorsun değil mi? kimsenin lafına kulak asma hele ki o seviyesizin asla.
16 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim evet tabiki biliyorum öyle biri olmadıgımı haketmediğim halde ve ilk defa birinden böyle aşağılayıcı seyler duydum..alışık değilim ve kesinlikle saygısı olmayan insanları hayatıma almam artık
- +1 yıl
evet bu olaydan en iyi ogrendiğim şey de kimseye kendini odaklamamak gerektiği+saygının önemi ..Sadece bu sözleri yedirmek isterdim ona hoş gereken cevabı verdim zaten Allah işini bilir nasılsa ona guveniyorum
- +1 yıl
amin inşallah..cok iyisiniz:)
+1 yılyalnızca erkeklere değil insanlara inanmak bazen büyük bir hata olabiliyor...
ama işte büyüyoruz böyle her b.ktan meselede...sevmek,birine inanmak yanlış değilde,bazen öyleleriyle karşılaşıyorsun ki bütün bunların yanlış olduğunu düşünmene neden oluyor...02 Yorumla- +1 yıl
evet o da dogru sadece erkekler değil bazen kızlara da güvenilmiyor..İnsan olmakla alakalı birşey.
- +1 yıl
işte bunu bilerek yaklaşmak gerek insanlara,ince bir çizgi anlayacağın...
hayır guvenmelisin ama erkekler deyip butun dusunmeyin yapılarımız farklıda olsa hepimiz insanız... guven kavramı da ne bekledigine baglıdır... seni tamamlayan bir ilişki ise istedigin aramakla bulunup direk guveneyim beni tamamlasın da demek degildir... guvensizlik zaten ilişki degildir...
03 Yorumla- +1 yıl
dogru erkeklerin tamamından nefret etmiyorum zaten böyle sacma bişey olamaz herkesin iyisi kötüsü var..ama kendini mükemmelmiş gbi sunup icinden cıkan canavara hayret ettim öyle deyim
- +1 yıl
:))evet
Sana şunu söyliyim 2 tür erkek vardır. bir herşeyin farkında olan ve kızların şerefsiz piç diye tabir ediceği tip birde gerçekten seven aşık olan hayatınızı geçirebileceğiniz bir erkek. siz kızlar bunu kolay anlayabilirsiniz. ama birkaç istisna hariç. ama kısaca hiç bir erkeğe güvenme.
011 Yorumla- +1 yıl
peki sence biriyle cidden mutlu olabilmek icin dogru insan olması sartmı yani piç diye tabir ettiğimiz erkek asla baglanamaz insan olamazmı ? Bence olmaz ama sorayım erkeksin daha iyi bilirsin
- +1 yıl
Hayır seni mutlu etmesi için doğru insan olmasına gerek yok. sadece bir kişinin sana senin kendini sevdiğini inandırmasında bitiyor olay. aslında piç diye tabir ettiğimiz erkeğin iyice derinlerine inmeyi başarırsan o piç biranda mükkemmel olur. barney stinson bunun en büyük örneğidir. mesela ben piçim kızlarla oynarım. ama gerçekten birini buldugumu hissetiğim an hayatımı ona adarım. ve benim en büyük yaptığım şey insanlara mutluluk veririm. benim çıktıgım her kız mutlu bir şekilde ayrılmıştır
- +1 yıl
piç diye bir erkek yoktur yada vardır sorun o değil..sorun saygısı olmayan bir erkeğin mükemmel olması mümkün değil benim kast ettiğim gözü dışarda olmak değil..İnsana saygısı olmayan mükemmel eş olamaz diyorum yani
- +1 yıl
Hımm bir de Barney kaşarlarla oynar ama insan olan insanı hayatına alır değil mi :))Benim bahsettiğim şey haketmeyene kötü davranan erkek kimseye iyi davranamazdı
- +1 yıl
Hımm seni tanımıyorum ama erkek olsaydım eger ve piçlik yapsaydım bunu kabullenen kızlarla yapardım ..bana karsı duyguları olan insanları kullanmazdım istemiyorum diye de o.pu demezdim öyle işte üzmeyin bizi:)
- +1 yıl
Ya zaten herkes herkesi sevmeli diye birşey yok ama insanlıgı kaybetmemek lazım..ben ayrılsam bile iyiki hayatıma almısım demek isterim bir insanı ama bu sefer öyle hissetmiyorum hem de hiç cehennem ateşinde yansa kılım kıpırdamaz:/
- +1 yıl
işte tam nokta bu bende kabullenen kızlara yapıyorum. mesela sen karşıma çıksak seninle sohbet etsem senin gerçekten duygu verilecek biri olduguna kanakt getirdiğim anda seninle bir olmak isterim ve asla duygularınla oynamam mükkemmel olmak için çabalarım. benim bu duyguları beslediğim biri vardı ama ne yazıkki 3 sene önce vefat etti :(
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin..yani alan razı veren razı olunca sorun yok bu işler için insanlar var kendini üzmeyen vs..valla benim duygularla oynandıı cook fenaa bi sürü de laf işittim cabası..neyse allah bilir işini ne yapayım sil baştan evet :)
Bence seni hiç hak etmemiş hiç umursama sana değer vermemiş verseydi böyle olmazdı. O dengesizlikle onun başına daha çok şeyler gelir. Sen dua et devamı olmadı onunla yoksa belki daha kötü şeylerde olabilirdi. Sana değer veren seni anlayan sorumlu birini bekle acele etme sabırlı ol. Elbet seni anlayan değer veren birileri karşıma çıkacaktı.
04 Yorumla- +1 yıl
evet ya güvenipte geri dönülmesi zor seyler olsaydı değil mi..Çevreden görende onu duygusal felan sanar diyorumya kendini etrafa zeki hassas tanıtıyor ama alakası yok tam bir yanılsama hayal kırıklıgı..
- +1 yıl
benim iyi niyetimi başka kimseden göremez zaten eminim kendime de bugune kadar hakaret ettirmedim ettirmem..ama içten içe onunda canı yansın istemiyor değilim..
canm benmmm.
karsında tam bi ergen bos beyin hıyar erkek ornegi varmıs. ne kadar seviyesiz ve aptallll.
ne kadar gereksiz bi insan. oksijen israfı boyleleri:)
uzulceksen ona harcadıgın zamana ve verdigin emege uzul o kadar.03 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim evet zaten kendimi bu sekilde ona yem ettiğime kızıyorum hiç hayatıma girmeseymiş
- +1 yıl
Dogru hic bu kadar kafama dank ettiği olmamıstı :) Bazı insanları haketmedikleri yere koyup darbe yemek can acıtıyor onunda canı yansın isterim ama bunu yapan ben olmam
birbirimize aşık olduğumuz erkek arkadaşım seni çok seviyorum ama bana güvenme demişti...mal gibi kalmıştım..kendisinden de bizzat duyduğum bu güvenmek hata hayatım!
01 Yorumla- +1 yıl
evet bende normal bir erkek arkadasımdan duydum bunu sev ama erkeklerin her dediğine güvenme demişti ..İŞte insanlık sadece güvenimi yıkmakla kalmadı hem suçlu hem güçlü bir sürü de laf saydı hayatında görmediği insanlıgı gösterdim suc bende
,Hangi erkege güvendigini ve o erkegin gercekten de güvenilir oldugunu bildikten sonra erkege nedne güvenmeyesin?
07 Yorumla- +1 yıl
evet işte hatayı tanımadan güvenmekle yaptım..Ve kendini söyleyim böyleyim diye tanıtanların öyle olmadıklarını anladım:) Kısaca birini bagımsız tanımak gerektiğini onun kendisi için söylediklerinin manasız oldugunu anladım kocaman kızım ama yeni anladım pes:)
- +1 yıl
Üzüldüm üzülmezmiyim ama bana o.pu diyen birini de unutamayacak değilim kendime saygım var sadece hırslandım haketmediğim sözler duydum ve onunda üzülmesini istiyorum ..ama zaten umursuz ve saygısız bir insan neden üzülsünki...Buna yanıyorum ama Allah büyük..
- +1 yıl
bir arkadasım tanıstırdı ama edindiğim deneyimlerden o kızında dogru düzgün birini tanımadıgını cıkardım zaten:) Göz acık dolanıcam artık olan oldu ama..Evet bende bunu düşünüyorum bana bunu nasıl diyebildi :)
- +1 yıl
Öyle düşünmeye calısıyorum eveet umarım o da mutsuz olur
belediyeye rüşvet verip evini başına yıktır, sokakta kalsın it.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu fikre bayıldım:)
+1 yılBen güvenmiyorum.En doğrusu güvenmemek.Seninki de adam değilmiş.Söylediği afa bak yaa
12 Yorumla- +1 yıl
Sorma bir de arkadaşlarına sorsan sanırsınki ne hassas duygusal insan :) Birini tanımak istiyorsanız tartısın insanlıgı orda belli oluyor malesef kaza gibi düşünüyorum artık yara aldım ama ölmedim
- +1 yıl
Öldürmeyen acı güçlendirir.Boşver kendi kaybeder
ya takma böyle şeyleri gereksiz adamın tekine denk gelmişsin konuşmuş..daha iyisi denk gelir sende biraz daha farklı hareket edersin kazandığın tacrübeyle herşey yoluna girer..üzme kendini
02 Yorumla- +1 yıl
evet haklısın sadece ders oldu diye avunuyorum zaten ..
Ev & Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sen onlara değil onlar sana tahammül etsin bak nasıl değisiyo ozaman
01 Yorumla- +1 yıl
bundan sonra öyle olucak zaten kimseyi alttan almamayı ögrendim cunku yüz verdikce işin rengi değişiyor..saygısız insanı zaten yanıma yanastırmam daha
- Ev & Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesi seveceksin ama asla körü körüne hiç kaybetmeyecekmiş gibi bağlanmayacaksın.
21 Yorumla- +1 yıl
eveet bağlanmayacaksın doğru..
kız ya da erkek birine güvenmek hata değildir. ki zaten kimseye güvenmemek eşyanın doğasına aykırı...hata güvenende değil o güveni boşa cıkarandadır. o yuzden müsterih ol:) (tabiki de herkese güvenmek gibi bir sazanlık yapmayacagına da eminim)
01 Yorumla- +1 yıl
:) evet haklısın güvenmeden yaşanmaz zaten.. sevdim bu sözü"hata güvenende değil o güveni boşa cıkarandadır"
teşekkürler
Ev & Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı. Kimseye tam güvenmemelisin...Mantıın ne diyorsa onu yap üzülmezsin...
01 Yorumla- +1 yıl
bencede duyguların sesini dinlemek hic fayda vermedi
Güvenmek,inanmak ve olaylara duygusal yaklaşmak dediğin gibi bir hata.
02 Yorumla- +1 yıl
ben mantıklı davransaydımda kötü ruhlu bir insandan iyi cıkaramayız değil mi ?
+1 yılerkekleri neden karalıosun ki kızlarada güven olmuor
01 Yorumla- +1 yıl
Karalamıyorum tabikide güvenilmeyen erkek oldugu kadar kızlar da vardır :/
bazen hata bazen değil insana bağlı
00 Yorumla
+1 yıldayak ıstıyor bu
11 Yorumla- +1 yıl
askere gidecek döven olur belki:/
Ev & Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı. şımartmışsın lavuğu
04 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle yapmışım ama mantıklı olup duygularımı arkaya atsaydımda bir cacık olmazdı sanırım saygı yok cunku:S
- +1 yıl
burda soru sormanın beni bu kadar rahatlatacagnı düşünemezdim cidden saolun insan bazen bilse bile birilerinden duymak istiyor bazı seyleri
Hayır hata değil
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı