Erkeklere güvenmek, duygusal olmak hata mı?

arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıstım görüşmeye basladık yakınlaştık benden hoslandıgını söyledi ama sevgili olmak icin hazır olmadıgını ..Bende salak gibi inandım kalbinin sesini dinle saçmalıklarıyla mantıgımı kapadım..Bir görüşmede beni ağlattı bazen iyi davranıyordu bazen de kendini zeki beni salakmış gbi gostermeye calısıyordu..Normalde hic böyle dengesiz biriyle alakam olmamıstı ama nedense hep alttan aldım bu sekilde 1 bucuk ay gorustuk sonra bu uzak durmaya basladı görüşmeler kesildi mesaj attım dedimki gorusmek istemiyorsan söyle bende boşuna kendimi parcalamayım vs yok işte bende özledimde sorunlarım var dedi oyaladı neyse sonuc canıma tak etti rest cektim dedim bu sekilde olmaz bu iş felan..Ne cevap verdi dersiniz ? Ne işi hangi iş :)) Yavşak o* aptal köpek her türlü seyi de söyledi ve sabrı varmıs insanmıs! beni mutlu etmek icin benimle olamazmıs umut vermemiş :) Neyse ben hatalıydım guvendiğim ve inandıgım icin ama bir erkege istemiyorsa bile o* demek yakısırmı 2 gundur bu kelimeyi hazmedemeyip aglıyorum sevgi umurumda değil artık
Erkeklere güvenmek, duygusal olmak hata mı?