Ben Eric Cartman´cıyım :) Hz. Muhammed hayranıdır :) Peki ya siz?
Eric Cartman
Kenny McCormick
Stan Marsh
Kyle Broflovksi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu soruyu kaldırmayan modları ve yönetimi kınıyorum yani sabır taşırıyorsunuz artık.kendi değerlerinizi ağızlara bile aldırmazken bir dünya nikahsız mahsülün kendinizden olmayan değerlere hakaret etmelerine ağızlarında sakız yapmalarına kelime oyunlarıyla dalga geçmelerine müsade ediyorsunuz.şimdi biri gelir bu cevabı kaldırır
Cartman ve Kyle
Özellikle Cartmanın ..k kılı satın alıp sonra efsane intikamı
ve
Özürlü olimpiyatları efsanesi
Cartman. Gerçek hayatta öyle kişilikteki biriyle asla takılmam ama izlemesi çok zevkli sdfgh <3
Cevap
15Cevap
Eric Cartmanı bu kadar iyi biliyosan Peygamber Efendimizi aşşagılamak amacıyla ayı kostümü giydirdiklerini de bilirsin.
+1 !
Evet ama Eric Cartman yapmadı ya :)
İnşallah sen hiç televizyon izlemiyorsundur yoksa Yahudilere destek vermiş oluyorsun.
butters ve cartman en güldüğüm iki karakter eric hz.muhammed hayranı değil ki eric ırkçının teki yeri geldiğinde müslümanlara yeri geldiğinde yahudilere kinini kusuyor klasik american ırkçısı ama çoğu zaman yahudilere bulaştığı doğrudur
Chef ve şarkıları:
https://www.youtube.com/watch?v=sChi0Bsb2fwZamanında çizittirdiydik
link
çizgi film değilmi o peygamberimize nasıl hayran oluyormuş ? bilmiyorum onları ama ceketim de arması var :dassdf
hz İsa da var hatta onuda p*rno izlerken göstermişlerdi hz Muhammed ie ayık kostümünün içinden çıkmıştı 200 üncü bölümde daha sonra tehtit aldılar ve noel babaya çevirdiler
vaynısını
Butters Stoch'u niye eklemedin ki ? Bi de Chef'i? Ayrıca Cartman Hz Muhammed hayranı değil çıkarcı p.çin tekidir :)
they kill kenny you bastard :D jonas olan bölümde frengiden ölmesine çok gülmüştüm cartman da ise wow lu bölümde ama kenny daha ağır basıyor :)
sen bunun bedelini bir gün şüphesiz ödüceksin. sen ve senin gibiler. andolsun hemde.
sorunun içinde kullandığın cümlelere dikkat et adam gibi soru soruyosan sor.
stan le eric arasında kaldım :) hepsi güzel
oh shit
you kill kenny, bastard
stan marsh :D çünkü aralarında tanıdığım tek bu :D
peygamber ne alaka ya?
cartman ı sevmem kenny
giggity giggity,
giggity go.
şikayet edin lan şu soruyu provakatif paylasım
kenny <3 <3
kenny
B: Kenny McCormick