Bir yönetici olsanız nasıl bir karakterde olursunuz ve bir yöneticiniz varsa bu yeterli mı?
Orta yaşlı bay-bayan
Genc bay-bayan
Tatlı -sert
Katı kurallı
Herseye evet diyen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yonetici insan adi ustunde hukmeden insandir. Buda insani iliskilerde sadece mesafeyle saglanabilir bence karsimizdakini tabi normal ruh halinde bir calisan olarak dusunursek. Cok yakin ya da samimi tatli olmamak gerek is yaparken bakmisin arkadaslik ve isten yoksun laubali ortam ayrica bu demek olmuyo surekli sert yap buda isteksiz sinirli bir eleman yapar calisani. Burada tek onemli olan sey cinlilerinde dedigi gibi yie-yang yani denge mesafe.
Kuralları olan, aynı zamanda motivasyon yeteneği üst düzey olan bir yönetici tercihimdir.
Bağlı bulunduğum yönetimdeki Ada'm tam bir ciddiyet abidesi. Saygılı. Herkesi dinlemeyi görev edinmiş. Dakik. Kusurlarda esneme payın yok. İş saatleri dışında esprili tatlı sert bir mizacı var. Ama işi mesai bitince normal hayat ile karıştırmaz ego artistlik yapmazsa.. Örnek gösterilebilir. Ama yönetici sonuçta hiç bir zaman adil olmaz
Evet. Ama genelde olmazlar
Yaş mühim değil. Tatlı sert olmalı. Hem kuralcı, hemde empati yapabilen biri olmalı. Çalışanıyla öyle bir çizgide ilerlemeli ki, hem samimi hem resmi davranmalı. İkisini de abartmadan.
Cevap
13Cevap
şu an yönetici vasfında bir işte çalıştığım için şunu rahatlıkla söyleyebilirim yönetici ile patron arasında çok fark vardır yönetici personeliyle arkadaş gibidir gereksiz yere ego tatmini için emirler yağdırmaz ama iş yapılmadığında "kırmayacak" şekilde tatlı-sert tutum sergilemelidir ben yıllarca böyle davrandım ve personelim arkamdan küfretmek yerine saygı duyuyor kendi aralarında konuştukları şeyler kulağıma geldikçe mutlu oluyorum
Ben tatlı-sert bir yöneticiydim. İş ile alakalı olan hiçbir terbiyesizliği asla affetmedim. Ama çok iyi niyetli bir yöneticiydim. Aşırı iyi niyet ve vicdanı yargılarım sonucu mağaza yöneticiliğini bıraktım.
Beni seviyorlardı. Herşeyi tatlı eğlenceli muhabbetle organize ediyordum. Ota boka sinirlenmedim için sinirlendiğimde herkes pür dikkat.
anlayışlı.. tatlı sert. idarecilii güclü olmalı.
kendisi dagıtmamalı ortamı
Bir yönetici karşılıklı iletişimde iyi bir örnek olmalı. Çünkü iletişim çok önemlidir.
Teşekkür ederim İnsan kaynakları ve personel üzerine 4 yıl calıstım iletişim çok önemlidir :)
Genelde pek sevilmeyiz diğer personeller tarafından :)
Evet düşündüm
yıllardır yöneticiyim..
tatlı sert her zaman iyidir..
konuya hakim olmalı altında kendinden iyi insanları çalıştırıp onlardan bişeyler kapabilmeli
yeri geldiğin babacan, yeri geldiğin de baba kızan olmalı yani otoriter olmalı , disiplinden taviz vermemeli...
Sunulan seçenekler 39 yaşındaki bir insanın sunacağı seçenekler değil Neyse cevap vereyim kadın erkek solcu sağcı uzun kısa yakışıklı tipsiz Bunlar sadece gereksiz bilgiler bir yönetici Her şeyden önce Adil olmalı
Benim gibi olmalı :P :P
Tatli sert orta yasli
Tatli sert iyi olur😃
Yöneticiyim.
Sanırım tatlı sert olmak en doğrusu.
sert görünümlü işini hakkıyla yapan
Bana fazla karışmasın asabımı bozmasın...
F dedim :)
Net ve sert olmalı
Katı ve kurallı.
Tatlı -sert
Benim gibi
Benim gibi olmalı
İdareci olcan hacı
Üzmeyecen
İş yapılacak
Yenilere açık yönlendirmeci olacak
Katı kuralli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?