• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Akrep Mi Koç Mu?

Ogisins
Ogisins Takip Et
Xper 7 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Akrep burçumu daha enerjik yoksa Koç burcumu?
Akrep Mi Koç Mu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• RedRoseOfOpheliac
    RedRoseOfOpheliac Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 57%
    +1 yıl

Koç ilk burçtur ve ateş elementindendir fiziksel gücü ve savaş gezegeni olan mars tarafindan yönetilir oyüzden koç.

8
    3 Yorumla
    • Ogisins
      Ogisins
      +1 yıl

Akrepde mars tarafından yönetiliyor 😄 Ve pluto yani hem marstan hem plutodanda enerji aşiyor hatta son keşfedilen gezegen olan pluto keşfedilmeden önce akrepı yöneten ana gezegenin mars olduğu düşünülünüyordu

Yorumla
    • RedRoseOfOpheliac
      RedRoseOfOpheliac
      +1 yıl

Akrep marsin ve pluto tarafindan yönetildiğini biliyorum ancak ilk olarak pluto tarafindan yönetiliyor bunun dişinda bir su burcu ancak koç ateş burcu fiziksel olarak en güçlü burçlar koç sonra akrep ve sonra boğadir yani koç daha güçlüdür ancak güneş burcu bir kişinin güçlü olup olmadiğin bilmek için yeterli değildir mars ta olan burç ve yükselen de çok önemlidir.

Yorumla
    • Ogisins
      Ogisins
      +1 yıl

Yükselenimde ateş elementi ama ya 😁

Yorumla

En İyi Cevaplar

• İyikalpli_cadı
    İyikalpli_cadı Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl

Akrep tabiki.

4
    0 Yorumla
  • Gizlüye
    Gizlüye Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 42%
    +1 yıl

Tabiki Agrep

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

16

Cevap

1

Cevap

• MrsElegance
    MrsElegance Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 51%
    +1 yıl

Ikiside sapik. Tek fark akrep bir tik daha seviyesiz, aciz.

0
    32 Yorumla
    • Ogisins
      Ogisins
      +1 yıl

Okadarda sapık değilim ya 😄 Eskiden olabilir ama bir akrep aşık oldumu aşık olduğun kişide cinseliği arkaplanlara atiyorsa bende atarım özellikle sevdiğim kişi başak olunca ^^

Yorumla
    • MrsElegance
      MrsElegance
      +1 yıl

O kadarda? Ben akrep olsam, kendime bu acizligi yakistiramaz, öldürürdüm. Cinsellik arac olmaktan cikip, amac olursa, sapkinlik olur. Akrep, boga, ikizler bunun en güzel örnekleri. Insanin yasama amaci cinsellik olmamali, sevdigi insanda ise bunu aklindan dahi gecirmemeli, senin gibi bir kac günlügüne "arka plana atmak"tan bahsetmiyorum farkindaysan. Ayrica üzülme, basakta gizli sapiktir, anlasirsiniz.

Yorumla
    • Ogisins
      Ogisins
      +1 yıl

Hmmm öyle diyorsan öyledir ama başakta gizli sapık derken? Bide cinsellik isteğimiz pluto yüzünden :/

Yorumla
    • MrsElegance
      MrsElegance
      +1 yıl

Yani sana her türlü agir basliyi oynar, yedigi haltlar sonradan ortaya cikar. Hani bir evlenmeden önce her halti yiyip, sonrasinda burda ameliyat fiyati soranlar "grubu" varya? Cogunluklu bu tür "ahlaki" davranislar, basak burcundan cikar. Ama akrebinde seviyesi farkli olmadigi icin, bu burcla iyi anlasir, yani dogru yoldasiniz.

Yorumla
    • Ogisins
      Ogisins
      +1 yıl

Evet damarıma bir aralar çok bastı halada bazen basiyor kıskandırma çalışma cabaları ama senin dediğin "Ahlaki" çabaları kısmen doğru kimseye kendimi ezdirmeyip ezmeye çalışanlara sert davrndığım için ahlaksız diyebilirler kaç yaşında olurlarsa olsunlar emir almaktan nefret ederim sevgilimdeki tutku eskisi kadarki gibide değil zaten onun yaptığı hiçbir kötülüğü unutmam ve en nefret ettiğim huyuda kalbiyle değil aklıyla herşeyi yapması ama asıl söylemek istediğim şu bana iyi davranana kral gibi kötü davranana köpek gibi davranırım

Yorumla
    • MrsElegance
      MrsElegance
      +1 yıl

Benim bahsettigim ahlak, namus/seref kavrami. Senin bahsettigin saygi. Kendi hakkini savunabilmen icin, karsindakinin yasinin/cinsiyetinin önemi yoktur. Önemli olan bunu haddini asmadan yapman, saygisizlasmanan. (Yani ahlaksiz degil, saygisiz olabilirsin). Basak burcu kalbiyle karar almaz, cünki kalbiyle sevmez. Dikkat edersen, genelde bu burctaki kadinlar, zengin erkeklerle evlenir/cogunlukla calismaz. Yani sen onu maddi acidan ne kadar verebilirsen, seni o kadar sever. Bunlari bilmiyorsan, dikkat edersen fark edersin.

Yorumla
    • Ogisins
      Ogisins
      +1 yıl

Ettim zaten eski sosyeye sevgilisini unutmak için beni sevdiği hissi hiç çıkmadı aklımdan bundanda hiç tutkulu sevmedim ben hep dertleşebilip kötü birşey yaptığımda mesela küfür ettiğimde küfür etme diyen birini isterdim ama o birini dövcekken arkadaşım gelirdi ayırmaya çalışırdı o derdiki bırak kendi kararı sen baya bilgili birisin 😁 Bu arada senin burçun ne

Yorumla
    • MrsElegance
      MrsElegance
      +1 yıl

Böyle anlatiyorsan, baya seni umursamadiginin farkindamissin, oda iyimis😂 Benim burcum senin zit burcun, koc burcuyla en iyi anlasan burc.

Yorumla
    • Ogisins
      Ogisins
      +1 yıl

Aslan 😁 Liderliği seven bir burç demi yoo aslında öyle değil ya benim en iyi dostum da aslan nerdeyse bazen ezikleme olduğu için anlaşmayız diğer zamanlar ise hep sırt sırtayız 😀 Muhtemelen bu yükselenimin yay olmasından kaynaklaniyor.

Yorumla
    • MrsElegance
      MrsElegance
      +1 yıl

Hayir aslan burcu sözde kendine güvenir, aslinda özgüveni en düsük burclardan biridir. Baskalarinin övgüsüyle kendine güveni artan insanin, özgüveni olmaz. Ayrica benim aslan burcu gibi ego sorunum yok. Ben senin yükselen burcunum.

Yorumla
    • Ogisins
      Ogisins
      +1 yıl

Aaa ne güzel çocuksu bir kişiliğin var herhalde 😄 Güleryüzlü muhtemelen bide aslanla zıt olmamıza rağmen birbirimizi tamamlarız bana burda herkez kahraman rölünü oynamamı istiyor ama ben sadece kendim ve sevdiklerim için savaşmak isterim aslan ise sırf insanlar alkışlasın diye elinden geleni yapar aslında benim özgüvenim güçlüdür evet ama bazı durumlarda ben bile utaniyorum 😁

Yorumla
    • MrsElegance
      MrsElegance
      +1 yıl

Yerine göre😊cok gülerim, cokta güldürürüm. Aslani cözmüssün güzel. Yay burcu öyle degildir, gercekten kendine güvenir, sevgisi sahte olmaz ayrica aslan burcu gibi oyuncu degildir. Aksine dürüstlügüyle bilinen, kalbini dilinde tasiyan insanlar. Bunu dengeleyemezse cogu zaman patavatsiz olabilir. Zaten yükselenini dogru hesapladiysan, sende bu yanlarini kendinde fark etmissindir. Utanmanda kötü birsey degil, aksine hic kimse utanma duygusunu kaybetmemeli.

Yorumla
    • Ogisins
      Ogisins
      +1 yıl

Aynen yay eğlençelidir bende öyleyimde herkeze değil güvendiklerime dışardan görünüşüm soğuk acımasız ve sinirli görünebilirim ama arkadaşlarımla felan eğlenmesini bilirim 😄 Ama zor gülerim duygularımı açığa çıkartmam çünkü çıkartığımda insanların beni prenses sanmalarını istemiyorum :/ bu arada sen benim karşıt burcumda değilsin ha 😁

Yorumla
    • MrsElegance
      MrsElegance
      +1 yıl

Neden "prenses" sansinlar?😊 o soguk görünümün akrepten geliyor yalniz. Ates grubundan olan burclar sicakkanliligyla dikkat ceker. Ama banada derler ciddi bir durusum oldugunu. Karsit olmadigimi biliyorum, zit derken.. karakterler zit.

Yorumla
    • Ogisins
      Ogisins
      +1 yıl

Mutlu olduğum zaman çevremdeki herkezi mutlu ederim iyi oldumu çok iyi olurum ama sinirlendimi gözüm hiçbirşeyi görmez hatta çok sinirlendiğimdede bilmeden bağırırım sonra yaptığımı tam hatırlamam kötü oldumuda tam kötü hem zıt karakterler birbirlerini tamamlar 😁 Mesela sen dersin atiyorum ben özgüvensizim o özgüvenli keşke öyle olsam ben senin özgüvenini yerine getiririm ben derim bu kız çok dürüst ben değilim sen ben senden dürüst olmasını öğrenirim beceremiyorsam tamamlarsın öyle birşey zıt kişiliklerin kendini tamamlicağına hep inanırım ben.

Yorumla
    • MrsElegance
      MrsElegance
      +1 yıl

Allah Allah, daha ne teoriler duyacagiz.. mantiga bakarmisin😊 böyle birseyin olasiligina ihtimal verseydim, zamaninda belirli bir insana bile bile lades derdim. Benim dürüstlügümden "dürüstlük kapar" diye😊

Yorumla
    • Ogisins
      Ogisins
      +1 yıl

Ya yok daha mantıklısı varda ben mantıklı anlatamadım 😁 Neyse neyse sen eeenn başa gel gördüğüme göre astrolojiden baya anlayan birisin sence koçun enerjisimi daha yükse yoksa akrepinmi?

Yorumla
    • MrsElegance
      MrsElegance
      +1 yıl

Bu konu hakkinda düsüncemi söylemistim aslinda.. hangi yönden enerji? Neyi bilmek istiyorsun?

Yorumla
    • Ogisins
      Ogisins
      +1 yıl

Mesela hız felan kim daha geç yorulur ya da kim daha güçlü?

Yorumla
    • MrsElegance
      MrsElegance
      +1 yıl

Hangi acidan? Cinsellikse, kiz arkadasina sorman gerekir, eminim daha tecrübelidir. Ben sadece gördügüm kadariyla sapkinliklarini degerlendirebilirim. Kisisel olarak koc burcu güclü olmaktan ötürü cesurdur, bir insanda yürek varsa, bileginin gücünün önemi yoktur.

Yorumla
    • Ogisins
      Ogisins
      +1 yıl

Yok cinselliği sormuyorum ben dövüş soruyorum bana göre öfke ne kadar çoksa güçte okadar çok olur bileğinin güçüde önemli ama hız ve dayanıklılık kadar değil tabi.

Yorumla
    • MrsElegance
      MrsElegance
      +1 yıl

Öfke önemli bir etkendir, ama gücü öfke belirlemez, ayni sekilde hiz ve dayanikliga dönüsüp dönüsmeyeceginide. Mesela ben haftanin yedi günü spor yapiyorum, ama gücünü nasil beslendigin ve yapin belirliyor, yapin derken kilon degil. Bazilari kilolu kadinlari güclü saniyor, ama aksine zayif ve kilolu kadina nazaran tüm gün yiyen (ama metabolizmasi calisan ve ne kadar yedigini fiziksel göstermeyen) daha güclü cikabiliyor. Veya heryeri kas olan sözde "güclü" gözüken bir adam ilk kavgada bir kadinin arkasina siginabiliyor/kacabiliyor. Bana göre gücü, senin yapabileceklerin/göze aldiklarin yani cesaretin belirler. Ve bu konuda koc burcu gercekten bazi erkeklerin örnek almasi gereken bir burc.

Yorumla
    • Ogisins
      Ogisins
      +1 yıl

Bende haftada 7 gün spor salonuna gidiyorum ve geçen seneye göre ciddende bir enerji artışı var ama şişman biri de güçlü oluyor ama yere yatırdınmı işi biter çünkü ben sık sık dövüşürüm bı bir hobi ondan sordum ve bu arada ikizlerdede çok hız var zaten cesaret edemeyen adam adam değildir ben birşey yapiyorum herkez der yapma ben başarırım buda beni mutlu eder

Yorumla
    • MrsElegance
      MrsElegance
      +1 yıl

Benim verdiklerim misal. Görünüse aldanmamak gerekir yani. Bana görede insani güclü kilan faktörlerin farkli olmasi.

Yorumla
    • Ogisins
      Ogisins
      +1 yıl

Hedefine ne kadar bağlıysan okadar başarılı olursun bana göre

Yorumla
    • MrsElegance
      MrsElegance
      +1 yıl

Cesaretin yoksa, hedefin ne olursa olsun, bir hicsin. Konu dövüsmek ise. Hirs önemlidir, ama herseyden önce insanda o yürek olmali. Mesela benim cinsiyetimden, yapimdan vs yola cikarsak, bir erkege karsi sansim olmadigini söyleyebiliriz. Ama bende bu yürek varken onu her türlü öldürürüm. Öldürürüm derken bildigimiz öldürmek, sonrada pasa pasa yatarim. Yani hirs, hiz, dayaniklik, öfke herseyi yöneten cesarettir.

Ama anladigim kadariyla.. sen bir koc erkegine kafayi takmissin.. seninkinin ex'simi?

Yorumla
    • Ogisins
      Ogisins
      +1 yıl

Yok be onun ne yaptığı beni ilgilendirmiyor rakibim var haftaya onla dövüşüm var çok enerjik miş bende doğum tarihini araştırdım koçmuş ondan sordum

Yorumla
    • MrsElegance
      MrsElegance
      +1 yıl

Alemsin😂 sonucu banada bildir, yalniz dürüstce! Enerjik koc'a selam söyle, seni fazla hirpalamasin.

Yorumla
    • Ogisins
      Ogisins
      +1 yıl

😁 tamam mesaj atarım ama söylim hiç yenilmedim hayatımda tamam 1 kere yenildim ama 1 sene sonra 1 senede güçlenip hızımı yükseltip yendim şimdide o beni devirmek için güç topluyor 😂😂😄

Yorumla
    • MrsElegance
      MrsElegance
      +1 yıl

Hahaha takiliyorum sana😚 senin yükselenin saglam, güvenim sonsuz. Ay burcuna baktinmi? Ama karsindakinide hafife alma, tipik koc ise, o o dayagi yer, ama sonundada atar.

Yorumla
    • Ogisins
      Ogisins
      +1 yıl

Karşımdakinin kişiliği zaten pislik ya da karaktersizse yenerim rakipimde pislik bir insan herkezi ezikler öyle olduğu içinde daha sinirleniyorumumut ismi iyi insanlarla zaten dövüştüğümde yendikten sonra gidip özür dilerim sonra dost olurum bu arada ay burcumda balık 😄 Seninki nedir? 😇

Yorumla
    • kebuterr
      kebuterr
      +1 yıl

MrsElegance yine tüm zodyağa giydiriyor. Kizlar soruyorda siradan bir gun...

Yorumla
  • Sper_a
    Sper_a Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 43%
    +1 yıl

Koç tabi ki. Buradan tüm koç erkeklerine öpücüklerimi gönderiyorum. :D

2
    2 Yorumla
    • Ogisins
      Ogisins
      +1 yıl

Ya ben akrepimde enerjim hiç bitmiyor tam bittiyor diyorum içimden birden bire bir enerji patlaması oluyor ama buna rağmen koçlara enerjik diyorlar onların enerjilerini merak ediyorum

Yorumla
    • Sper_a
      Sper_a
      +1 yıl

Ben de merak ediyorum :p

Yorumla
  • mevsimbaharr
    mevsimbaharr Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Biz koçlar enerjik ve hareketli yapımızla dikkat çekeriz.

1
    2 Yorumla
    • Ogisins
      Ogisins
      +1 yıl

Evet doğru arkadaşımda koç çocuk hep hoplayıp zıplıyor 😀 Ama mesela yokuş aşağı koştuğumuzda felan tıkaniyor koçlarda enerjinin sınırı varmı? Yoksa koçlarda akrepler gibi istedimi enerji toparlayabiliyormu?

Yorumla
    • mevsimbaharr
      mevsimbaharr
      +1 yıl

sınırsızz enerjii

Yorumla
  • siirkokanhatun
    siirkokanhatun Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

Ikisinddnde cacik olmuyo bunu anladim

1
    1 Yorumla
    • Ogisins
      Ogisins
      +1 yıl

Doğrudur ya 😄 Ama akrep burçunda sevmediğiniz özellikler nedir :)

Yorumla
  • _Jasmin_
    _Jasmin_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 31%
    +1 yıl

Tabii ki de koc. Yerim ben onu.

4
    0 Yorumla
  • Secret345
    Secret345 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 33%
    +1 yıl

Koç erkeği akrep kadını

2
    0 Yorumla
  • Oksigenos
    Oksigenos Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Kendimden biliyorum tabiki akrep 😘

2
    0 Yorumla
  • Katherine-11
    Katherine-11 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Koç, burcumu bilirim😛

1
    0 Yorumla
  • KolalıCelibonnn
    KolalıCelibonnn Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı.

ikiside değil oğlak

1
    1 Yorumla
    • Ogisins
      Ogisins
      +1 yıl

Evet oğlak bir anda koç ve akreptende çok enerji salıp muhteşem şeyler yapabilir ama enerjileri sınırsız değildir sonra hep yorgun olurlar bunu kuzenimden biliyorum 😄

Yorumla
  • Kadifeee
    Kadifeee Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

akrep

4
    0 Yorumla
  • Marjinalimsi
    Marjinalimsi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28 , eic 51%
    +1 yıl

Kova

0
    0 Yorumla
  • _KıvırcıkuS_
    _KıvırcıkuS_ Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 47%
    +1 yıl

İkizler tabiki 😅

0
    0 Yorumla
  • _nevermore
    _nevermore Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Akrep

2
    0 Yorumla
  • Eceyyy
    Eceyyy Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Koç..

2
    0 Yorumla
  • Lousios
    Lousios Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Koç😈

1
    0 Yorumla
  • __Victoria__
    __Victoria__ Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Koç..

1
    0 Yorumla
  • OrkunSaygıner
    OrkunSaygıner Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

koç bence

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Akrep Mi Koç Mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Nasil biyer burasi? 14 cevap verildi
HAKARET TİKTOK? 11 cevap verildi
Günaydiiinnn naberrr? 26 cevap verildi
EnİŞtecİ mİyİm? 7 cevap verildi
Arkadaslar aglicam? 6 cevap verildi
Tövbe istiğfar? 2 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Ayran gönüllümüsünüz?
  • Dut meyvesi yediniz mi? Severmisin?
  • Vişne ağacından vişne koparıp yediniz mi? severmisin?
  • Erik ağaçtan yedin mi? severmisin?
  • Atari oyunlarından en sevdiğiniz hangisiydi?
  • Tarihte hangi hükümdarın yerinde olmak isterdin ve neden onu seçerdin?
  • Bir kişiyi ihtiyacın olduğu için mi seversin yoksa sevdiğiniz için mi ona ihtiyaç duyarsın?
  • Kalbinin anahtarı kimde?
  • Spor salonuna başladığınızda hem etkili kilo verimi ve hem de kalıcı form kazanmak için tecrübe ettiğiniz tüyolar var mı?
  • En son rüyanızda ne gördüğünüzü tahmin edeyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨