Boga burcu erkegi kendini bir tartisma sirasinda neden geri ceker?

merhaba arkadaslar, bir bucuk ay kadar boga burcu erkegiyle internet yoluyla tanistim. Bir cok ortak noktalarimiz ve arkadaslarimiz var. Cok güzel anlastik gercekten. Bana cok ilgiliydi ve ne kadar begendigini hep dile getirdi. Ailesine bile anlatti beni. O 22 ben 20 yasinda (koc burcu kadini). Neyse tanistiktan 1 ay sonra bulustuk. Ben normalde pek heyecan yapmam. Ama onu gördügüm ilk saniyede heyecan basti beni, hemde nasil, oda fark etti :-D ama güzel dedi, kendiside heyecanliydi ama pek belli etmiyordu. Cok güzel anlastik, günümüz sohbet dolu ve eylenceli gecti. Bulusmadan hemen sonra o yazdi ve ne düsünüdügümü sordu ben resmen asik oldum sandim ya tabi okadarini demedim ona, allah bilir dedim begendigimi ve olumlu baktigimi dedim oda aynisini iletti. Bulusmadan sonra 1 hafta kadar yazistik, hep o yazardi hala ilgilenirdi bende tabi ama sanki ilgi orani biraz azalmisti. (belkide bana öyle geliyor) Normal kiz arkadaslarinin oldugunu söyledi. Bende baya kiskancim ve böyle seylere karsiyim. Direk söyledim zaten görüstügümüzde. Ama o arkadaslarinin onun icin ne kadar önemli oldugunu ve onlara benim hakkimdada danistigini söyledi bir bayan fikrini almak icin vs. Birsey demedim sonucta arkadas. Ama 1 hafta önce biraz tartisiyorduk bu konular hakkinda. En cokta tabi beni sinir eden sey baska kizlari takiplemesi. Olacak sey degil bana göre, eger benimle tanisiyorsa baska kizlar niye? Ona bunu söyledigimde onca normal oldugunu söyledi sonucta yazmadigini (güya) tek bana yazdigini söyledi. Sonra bana üst üste yazan bu boga biraz tartisirken birden bire yazmamaya basladi. O yazmayinca bende 1 günden diger güne 180° dansözden beter döndügünü söyledim ve insan canim dedigi kisiden hemen sogurmu dedim yazmamazlik neyin nesi diye sordum. Yine cevap yok, bunun yerine beni silmeyi tercih etmis. Bunun üstüne ertesi gün kaldigi sehire gittim ve ciktigimizda bana harcadigi para kadar para attim posta kutusuna ki hakki kalmasin diye. Ve yine cevap yok. Bu nasil bir adam? Cocukmu?
Boga burcu erkegi kendini bir tartisma sirasinda neden geri ceker?