Moralimşu ancok bozuk tavsiyene ihtiyacim var...
Sorunun ayrintisi kisaymis falan filqn kem kum
Sorunun ayrintisi kisaymis falan filqn kem kum
abdest al, ışıkları kapa. loş bir ışık aç. namaz kıl. dua et. bir ayet bile olsa kuran oku. onu eline tutmak bile tüm ruh halini değiştirir. saatinin alarmını sabah namazı için kur. yatağına gir. sağ tarafında dönük bir şekilde yat uyu.
Müzik dinlerim ya da uyumaya çalışırım, film izlerim..
Kimseyle konuşmak istemem. Ağzımı açmam hiç ,moralim bozuk olunca ..Annemin yanına giderim o ben daha demeden anlar beni ve uzun uzun sarılır , başımı okşar.İnsana sevildiğini hissetmek her zaman iyi gelir o zaman daha bir iyi gelir.
dururum öyle.
Ne guzel.
Cevap
3Cevap
aynı durumdayım konuşabileceğim birini arayıp duruyom müzik aç, konuşabilecek birini bul
Sen gizli ben gizli. Konusalim. Sikinti ne.
iyi giden hiç birşey yok aile okul hayat berbat durumda senin sıkıntın ne
Bilmukabele her sey bombok. Okul bitti aile is sevgili durumlari berbat.
berbattan kastın kimse yok diye mi acı çektiğinden mi
Aile ve sevgili var ama durumlar kotu galiba hepsinin kaynagi is guc halledemedim ondan. Eda bosver gidecegin bir isin var
zor baya herşey gerçekten seviyorsanız iş konusu sevgilinle halledersiniz. bu dönemde ailesiyle sorunu olmayan insan sayısı az ondan bilmeden yapabileceğim tek yorum inş herşeyin en kısa zamanda yoluna girer.
Seviyorum ama ailesi istemiyor. Bilmiyorum napim gizli. Senin de her sey gonlune gore olsun
saolasın. istememe nedeni ne peki iş yok falan ondan mı
Kokenlerin farkli olmasi.
biraz açıklarsan yorum yapabilirim ?
İkimizde ayni sehirdeyiz. Ama birimizin kokeni rize birimizin ki diyarbakir. Ve bu sorun.
sevgilin rizeliyse rizeliler doğuya kız vermeyi pek sevmezler ama tam tersi ise bilemicem aşılamayacak bir konu olmaz önünde bu umarım ikna olurlar
İkimizde egedeyiz kimsenin bir yere gittigi de yok. Univ mezunuyum bulundugum sehir disinda bir yerle alakam yok. Bilemedim be gizli.
var öyle memlekete takık aileler sanada denk gelmiş üzme canını birbirinizden kopmayın elbet ikna olurlar sadece sabretmek kalmış size
İns sagolasin bakalim ne olacak. Dedigim gbi gonlune gore olsun her sey. Sen anlatmadin ama
amin inş. kendimi bildim bileli okuyabilmek için ailemle savaş halindeyim akrabaların kapısında sürünüyorum. buna rağmen bu ara dersler kötü. aşka gelirsek ailem yüzünden ayrılıp şimdi acı çektiğim onunda naptığı belli olmayan biri var benim hikayemde bu
Ailemle savas halindeyim derken okumani istemiyorlar mi. Ve ailen yuzunden neden ayrildin sevgilinden. Soruyorum mahsuru yoksa
babam istemiyo okumamı zorla işte. ayrılmak zorunda kaldım yoksa üniversite okuyamazdım bu babamın bilmediği bir konu söylemekle tehdit ettiler ki anlayışlı bir babaya sahip değilim hayatım biterdi. karşılıklı çok severken bitirilmesi zorunlu olan birşey oldu ama karşı taraf bu ara sadece canımı yakıyor.
Sen de bizim hatunu gordum. Onun da babasi cok despott. Cok korkuyo ondan eve girdigi ciktigi saate kadar soylemek zorunda. Ve anladgim kadariyla senin baba da sofi. Canini yakan karsi tarafta da kendimi gordum cunku babasina kizip onunla ugrasiyorum ister istemez. Senin yapacagin kisa vadeli bir sey yok. Univi bitirip kendi kendine yetersen o zaman babana bir nebze olsun karsi gelebilirsin. Gizli devam etmeniz mumkun degil mi. Yoksa imkamsiz mi bir araya gelmeniz.
babam katı ve dediğin gibi sofi. ailemde de destek olan yok herkes köstek tek başımayım yıllardır nerdeyse. gizli arada konuşuyoruz beraber değiliz ama sevdiğini söylüyor ama ansızın birden gidiyor mesajlarıma ya da çağrılarıma geri dönmüyor uzun ya da kısa bir süre sonra sanki hiç gitmemiş gibi napıyosun nasılsın diyor ne yaptığını anlamıyorum.
Karabatak misali olmasi kotu. Cunku sana karsi kafasinin karisik oldugunu gosterir. Bir sure unutabilioken seni birden aklina geliyosun ve yaziyo. Bence bu konulari kendisiyle guzelce konus sor neden boyle yaptigini. Muallakta kalmasin. Aile isini de ancak okulunu bitirip kendi kendine yetince asabilirsin. Suan sikma canini derslerin etkilenmesin daha sonra yasayacagin guzel gunlari dusun. Ve gizli, dedigim gibi erkek arkadasinla konus bu konuyu neden boyle yaptigini sizinle ilgili ne dusuNdgnu.
defalarca konuştuk soruyorum ileriye dönük istediğini bile söylüyor. bazen kafam rahat değildi tehlikeli çok diyor bazende bilmiyorum diyor ama her zaman sevdiğini aklında kalbinde olduğunu bağlandığını da söylyor yinede dediğim gibi ansızın gidebiliyor.
Senin sevdigini biliyor sonucta ve ona gore davranmasi gerekir. Kimsenin seni uzmesine izin verme ve inan kimse senden onemli degil. Sen kendini dusun sadece hislerini sevdigini soylemissin gerisi ona kalmis.
benimki ümitsiz sanırım ama ikimiz içinde hayırlısı diyorum.
Umitsizlik konusunda ikimizin ki kiyasiya yarisir. Hakkimizda hayirlisi gizli.
sevdiğin yanında en azından atlatacaksınız inş üzülme sende gizli
Yanimda da nasil yanimda. Yasin oldu 29 hala liseli gibi gizli sakli kose bucak gorusuyoruz. Bazen onun da umidini kestigini ama bitiremedgni benden beklwdgni dusunuyorum. Sonumuz hayir olsun gizli.
Pisst gizli, moraller nasil?
iyi sayılır kafamı meşgul eden bir kaç şeyden kurtuldum :) senin nasıl moralin ? hallettin mi sıkıntılarını ?
İyi ya sevindim adina. Daha iyi olacak ins. Ben de durumlar ayni bir degisiklik yok ama kafa olarak niyeyse daha iyiyim.
inş amin. seninde olcak tabi inş. Bünye alıştıkça insan rahatlarmış o devredesindir belkide iyi düşün iyi olsun gizli.
Kafa yalama oldu dusunmekten ondan da olabilir haklisin. Bakalim evrene pozitif enerji gomdermeye devam gizli.
aynen öyle ve çok düşünme kendine yazık etme hiç. Hayat bu her an ne olacağı hiç belli olmuyor. Bazen sadece akışına bırakmak gerek. Düşünüp durmak yerine anı yaşamalısın biraz artık.
Orasi oyle hayatin tadini cikarmak gerek ama takmayip oluruna birakinca da bu ne rahatlik diolar.kotu basladik kotu gidiyor umarim kotu bitmez be gizli. İyi insanlar degil miyiz de mi boyle oluyo. Sinaniyo muyuz yaptiklarimizin acisi midir nedir? Bilmem ama var bir terslik.
hiç takma demedim sadece düşünüp kendini yemektense oluruna bırak birazcık kendini yiyip bitirince yoluna girmiyo ki birşeyler. sorduğun soruların cevabını bende bilmiyorum gizli ama bizim sınanmamız bu bence umarım atlatır rahatlarız
Modumu değştirirm hemen en iyi gelen şarkıyı açar avaz avaz söylerim ;)
neden bozuk,anlatmak ister misin?
Univ bitirdim 2 yil olacak hala bir ise giremedim. Sevgilim var ve ailesi istemiyor bu yuzden hergun tartisiyoruz. İnsanlarin is guc sevgili muhabbetti yapmasini sevmiyorum cunku benim ikisi de iyi gitmiyor.
Lazlik kurtluk meselesi. İsim de yok ayrica suan. Atama bekliyorum.
Benim icin zerre dert degil ama gelde anlat. Hayirlisi olur insallah tesekkurler.
Onsuz yapamam ama ben. Olmali olmali olmali...
Neyin ne olacagini kimse bilemez tabi. Elimden ne geliosa yapicam ama. Simdilik namaza baslasam dicem ama kildigim namaz kendim icin degil onun icin olacak bu da kabul olur mu onu bilemedim. Cikmazdayim fena sun. Sacmalama kat sayim yuksek olabilir.
yemek ye,31 çek,film izle,iç,uyu...
Yemek yedim 31 olmaz film belki uyurum heralde
bostanci sanayi sitesinde 15 tlye tamir ediolar
arkadaslarımla dertlesirim
moralim bozuksa içiyorum keyifleniyorum bu kadar.
Moralim bozukken icersem benum icin iyi olmuyor.
komedi filmi izle birebir
Çay koyarım .
Delphi'de Program yazmak.
yemek yer tvye bakarım
ye iç sıç yat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar