Kendilerini tanıtmak istemiyorum sadece görüntülerine bakarak bir sonuca varmanızı istiyorum ki zaten anlatsam da ne denli bir etki de bulunabilir ki. Herneyse.Gülüşü der susarım ❤Mükemmeliyet ❤💕 İnsanin baktıkça bir neden olmadigi halde aşık olasi geliyor ❤❤ Efsooo 💕 yerim senin agzini yüzünü gülüşünü.💕😍😘 Allahııım ^^
Kendisi biasim olur. Övmek istemiyorum çünkü başlarsam durma gibi bir ihtimalim olmayacak.💕
Daha vardı ama en fazla 8 tane fotograf atma gibi bir zorunlulugum oldugundan bu kadar atabildim. İlla tanımaniza ya da sevmenize gerek yok. Görünüş olarak en iyisini seçmeniz yeterli ^^
Güncellemeler
+1 yıl
ARKADASLAR DEVAMİ GELECEK !
TAKİPTE KALİN ^^❤
GÜNEY KORELİ ünlü erkeklerin görünüslerini kiyaslarsak?
Tamam zaten bizde zevkler ve renkler tartışılmaz dedik. Bu senin zevkindir benim zevkim daha farklıdır. Senin için ''mükemmel'' olabilirler fakat benim için birşey ifade etmiyor.
Omg 😍😂 Dedigim gibi en fazla 8 tane fotograf atabildigimden bu kadarini attim. En sevdiklerimi 💕. Ama kesinlikle devami gelecek. Unniler oppalar falan🎀❤
Bir de içim rahat etmedi üsttekilerin ismini yazayım. Jan Geun Suk , Kang Ha Neul, Kim Hyun Joong, Lee Jung Suk, Lee Min Ho, Kim Woo Bin, Jung Yong Hwa :D instagram ismini ver
çok güzeldi sonunu en sevdiklerimden diyebilirim ama ben genede pek ısınamadım o çocuğa PSH herzamanki gibi mükemmeldi ama ben yine ikinci karakter sendromu yaşadım :D
39 tane izlediğim için o fikre tabikide katılıyorum :D bir tek onlar beceriyor zaten High Society'yi de bizimkiler çaldı berbat edecekler güzelim diziyi
@kırmızıtatlıkedi Türklerin çaldığı bir çok dizi var. Hepsi boktan. En sonuncusu seviyor sevmiyor. Senin instagram var mi? Belliki fanisin. Birbirimize anlatacak çok şeyimiz var gibi gözüküyor. 😂😂😂
ya senin mesaj kutunun neden kapalı ordan konuşsaydık 😄😂, seviyor sevmiyor dizisi varya kore dizisinden alintiymis She was pretty galiba ismi işte YouTube'da bir çok videoya falan baktım hoşuma gitti.
Şimdi mesaj gönderebilirsin. 5 6 aydır she was prettyi izlemeyi düsünüyordum. Ondan önce başka dizi izledim hala bitmedi bitirince ona başlıycam. 😂 Mesaj at özelden konuşalım. Buradan anlatmıyım 😂😂
En İyi Cevaplar