Erkekler neden mesajlaşmayı sevmez?Erkekler neden mesajlaşmayı sevmez?
Cevabın nedir?
çok şükür benim sevgilim mesajlaşmayı sevmiyor. böyle bir sorunum yok... ve çocukça davranış mesajlaşmal diyenler, saygı duyarım düşüncenize.. ancak yanlış bence düşünceniz... sevgilim 28 yaşında... çokta olgun biri... mesajlaşmak için çocuk olması falan gerekmiyor yani... bir arkadaşta işleri çok yoğundur ondan mesaj atamaz demiş... ben sevgilimi övmek için söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın... ben kendi yaşantımdan örnek veriyorum sadece... benim sevgilim müdür yardımcıı, çokta yoğun işleri... ama o yoğunlukta bile bana mesaj atabiliyor... yani bahaneler üretmeyin lütfen... seven insan, sevdiğini ihmal etmez... arar, sorar, mesaj atar, ne yapıyor falan merak eder...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAnıl diye bir arkadışım var çocuk 25 bin sms bitiriyor 1 ay dolmadan tek kişi ile . Düşün artık ...
Bense hayatımda 6-7 kez mesajlaşmışımdır muhabbet gibi (yani 10-15 mesaj ard ada) onun dışında da arar konuşurum genelde . Yüzyüze konuşmak varken telefondan konuşmak çok saçma01 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya
Erkek her işi kendisine ayırdığı zaman içinde yapmak ister. Bir işe konsantre olmuş ilgilenirken, bir kenarda sürekli bik bik öten bir telefon adamın sinirini bozar. Çalışacağı zaman bellidir, arkadaşlarına ayıracağı zaman bellidir, sevgilisine ayıracağı zaman bellidir. Ayırabildiği vakit boyunca arar konuşur, bilgisayar başında chatleşir, ya da buluşup hasret giderir. Bu anlarda tamamen sevgilisine konsantre olur, başka işle ilgilenmez.
Kadınlar ise aynı anda 40 tikliyi kafasının içinde döndürmek konusunda daha becerikli oldukları için; her an her koşulda mesaj atabilirler ve erkeklerin bunu neden beceremediğini bir türlü anlamazlar. Olay bundan ibaret...81 Yorumla- +1 yıl
Her acidan becerikli ve zekiyiz
Kız arkadaşlarımla mesaj atmadığı için kavga ederdim. Tamam eve yorgun gelmiş olabilirsin; ama "eve geldim, yorgunum hemen yatıyorum, öptüm iyi geceler" demek 30 saniyeni almaz. Ben de hala eve varamadı mı bu; başına bir şey gelmiş olmasın diye düşünmem. Bana 30 saniyesini veremiyorsa ben bunun altında art niyet ararım. Neyse ki böyle dertlerim kalmadı. Eskiden onları sultan yapardım, kendimi de alır itin bir tarafına sokardım.. O kadar çok sürttüm ki, dipsiz kuyular kazıdım tırnaklarımla.. Artık hepsi geçti; sultan benim. Bir erkeğin hayatını değiştiren kadındır. Yarattıklarınızla mutlu olun şimdi. Ben mutluyum.
43 Yorumla- +1 yıl
güzeeel
- +1 yıl
Ama her kiz bir degilki
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
83Cevap
Bazen mesajlaşacak biri olmadığı için :) Haliyle sevilmez hale geliyor. Kızlar hiç yoktan arkadaşlarıyla rahatça mesajlaşabiliyor. Ama erkek ortamları kızlar gibi olmayabiliyor. O yüzden mesaj atan biri olmadıkça insan bunu aramıyor haliyle sevmediği nedenler arasına giriyor.
110 Yorumla- +1 yıl
ben cook severımde seven erkekler yok gıbı
- +1 yıl
:((
- +1 yıl
:)) ahahahha
- +1 yıl
bana oda atmıyor:D
- +1 yıl
:))
+1 yılçünkü erkekler serbest olunca arayıp konusmaya meyilliler. siz kızlar erkek arkadaş olabileceğini açıkça belirtemediğinizden dolayı toplumsal değerlerden dolayı mesaja yöneliyorsunuz. ben odamda tel acıp konusabiliyorum ama kızlar konusamıyor konussa kimle konusuyon bu saatte oluyor durum bundan ibaret
41 Yorumla
+1 yılben mesajlaşmayı seviyorum telefonda , ne acayip.
düşüncem gerekçem şu gerçi , yüz yüze konuşurken oldukça geveze olan benim aklıma telefonda konuşurken pek bir şey gelmiyor ve bundan kaynaklanan kısa sessizlik beni çok sıkıyor ayrıca kulağımda 10 dk bir aleti tutmayı sevmiyorum.
Mesajlaşmayı da şu sebepten seviyorum ;
"söz uçar yazı kalır." hoş bir mesajı , iltifatı saklayabilirsiniz istediğiniz sürece :).10 Yorumlasana az önce yaşadığım örneği vereyim 4 erkek muhabbet ediyoruz birisi sürekli tlfnla oynuyor ve diğerleri onunla dalga geçiyor bırak tlfnu birazda bizle ilgilen vb gibisinden :) diğer taraftanda siz kızlar bu erkekler niye mesaj atmıyor acaba başka kızlarmı var vb kötü düşünceleri aklına getirirsiniz ve tam mesajlaşcak zamanı bulursunuz :( yani ne erkek kızı ne kız erkeği anlar :)
118 Yorumla- +1 yıl
:)) dıgerlerınınde sevgılısı varsa anlar
- +1 yıl
var ama herkesin sevgilisi her an mesajlaşmak istemez canım arkadaşlarla muhabbetteyim dersin anlar ama bazı kızları anlamıyorum muhabbete illa engel çıkaracak o an gelir akıllarına sanki bütün sorular herşeyi sorarlar ve sonra bide demezlermi bu son canm bidaha sormayacam sonra devam et muhabbbetinize diye o son mesaj hiç bitmez :):) nerden mi biliyorumm :):)
- +1 yıl
aynen ben basarım tırıbı benle mesajlasmazsa ne erkek erkege muabbet cekılırmı hatunsuz
- +1 yıl
:))) o ne yapar sonra:D
- +1 yıl
moduma baglı ısterım arkadasları varken mesaj atsın bana
- +1 yıl
ıyı cozmek gerek:D
- +1 yıl
ne kadar iyi çözersen çöz bir halka daha çıkıyor :)bak bir örnek anlatayım kız arkadaşlarıyla buluşuyor mesela haber veriyor canm arkadaşlarla buluşcaz bitince ararım tamam diyoruz sonra bir mesaj ayşenin sevgilisi mesaj atıyor sürekli mesajlaşıyor sen neden bana atmıyosun :D:D hoppala buradan yak :) gel de çöz :D
- +1 yıl
:))) ee sende arada mesaj at uzme kızı ne olcak
- +1 yıl
oohh ne guzel dusunuromda eskıden ne zorluk cekerdık
- +1 yıl
o temız asklar 70 lerdeydı
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü her gün selam nasılsın bezdiriyor, sürekli onun nerde olduğunu mesajla almak zorunda değilim,
"erkekler mesajı sadece cinsel içerikli mesajlar olduğunda yazmaya devam ederler." Deneyin görün :) , yapmam etmem diyen bütün erkekler kayıtsız kalamaz bu mesajlara . Ama çalıyı tepeden sürümemek lazım. Onu işlettiğini anlarsa olay biter :)20 Yorumla ben severim mesaj laşmayı erkekler değilde bazı erkekler demek daha doğru bazıları sevmiyor mesaj yazmakdansa aramayı tercih ederim diyebiliyor ama ben şahsen mesaj göndereceksem mesaj gönderirim aramam gereken biriyse ararım ama genelde mesaj gönderirim
00 Yorumla
+1 yılerkekler olarak bilmiyorum ama bireysel baktığımda karşımdaki kişinin mesajda ifade ettiği şeyleri konuşurken ifade edemeyeceğini bildiğim için yapmacık geliyor .karşımdakini doğallıktan sıyrılmış bir halde buluyorum . buda beni sinirlendiriyor
12 Yorumla- +1 yıl
işte yazdıktan sonra onları kontrol edip düzeltmek yapaylık katıyor .
+1 yılbıt bıt bıt sürekli yaz kız cevap versin bilmem ne...
kıza o kadar vakit ayırmayan erkektir...
mesaj yazmayı beceremeyen ve sevmeyen de vardır ama genelde bahanedir...
kızı o kadar zmana harcamaya değer bulmaz genelde budur...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. nasıl sevmiyorlar? metrobüste hepsinin elinde telefon canavar gibi yazıp duruyorlar korkuyorum. Ama ben sevmem; arar konuşurum hep.
12 Yorumla- +1 yıl
bılmem pek sevenını gormedım facedetırler onlar:D
Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. günümüz hanımlarının herşeyi yanlış anlaması ve
mesajlaşma sırasında ifadelerin yanlış anlamaya açık olmasından dolayı
asla mecbur kalmadıkça mesajlaşmam:)15 Yorumla- +1 yıl
nesı yalnıs anlasılıcak
- +1 yıl
mesajın yerı ayrı ama
- +1 yıl
pekı oyle olsun:D
üşeniyorum yazmaya.
https://www.youtube.com/watch?v=LMzarHsiAYw
akıcı değil.
konuşmanın yerini tutmuyor.
iş çıkar geç yazılır trip atılır.
ve daha bir sürü şey.01 Yorumla- +1 yıl
Usenicek ne varki:-D
Erkegın herhangı bı aktıvıtedekı odaklanma suresı kadına gore cok kısadır ozellıklede mesajlasma gbı sıkıcı bıseyse erkek ılerleyelım ıster kadınlar kadar sabırlı degıldır cogu zaman ısteklerını ya da duygularını kontrol edemez
06 Yorumla- +1 yıl
erkekler fena
- +1 yıl
dımı.
+1 yılBende sevmiyorum mesajlasmayi karşimdakini yani sevgilim olacak kisiyi görerek iletişim kurmayı severim
02 Yorumla- +1 yıl
Ben sahsen severom
- +1 yıl
yaa msajlaşmanında bir ayarı var saatlerce olduğu zaman sıkıyor ama sevgili için çiğ tavuk yenir katlanılır :))) yeter ki hatunun olsun
+1 yılGenelleme yapmaksızın, bazıları akşama kadar hiç durmadan mesajlaşmak ister. Bu da beni öldürür. Çat çut çıt çıt çıt... Sonra bir bakmışsın ki motosikleti 30 km/h ile sürerken, park etmiş arabaya çarpmana 0.88 saniye var.
00 Yorumla
+1 yılAslına bakarsan niye sevmez deyince cevap veremiyorum çünkü ben seviyorum.Mesajlaşmak konuşmanın karşılıklı duyguların aktarmasının önüne geçerse bu kötü fakat arada karşılıklı makara heyecan aktarımı ise en güzeli.
00 Yorumla160 karakter az cunku (benim açımdan)
ve birine birşey söylemek istersem taksit taksit değil peşinen söylemek isterim.derdim 1600 karakterlik birseyse 10 mesaja dökeceğime alo derim daha iyi.13 Yorumla- +1 yıl
sende daha uzun cek:D
- +1 yıl
pekı annem:D
+1 yılçünkü yüz yüze konuşmayı severiz. mesajlaşınca işin büyüsü kaçıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
ne sacma
+1 yılvala benım bıldıgım erkek lerde mesaj atamyı en az kadınlar kadar sevıo sadece ben de bır garıplık var mesaj atmayı sevmıorm dıe dusnuodum sanırm benım gıbı baska larıda varmıs:P bu duruma sevınmlıyımım bılmıorm garıplık bende deılmıs:p
06 Yorumla- +1 yıl
YAHU ben seveni görmedm:D
- +1 yıl
çok fazla erkek tanıosun ozamn bu daa kotuu:P
- +1 yıl
yok sevglım arkadaslarım demek ıstedım yahu hemen kotuye cekme:D
- +1 yıl
benım bıyere cektıım yoq senın ıcın kotuu :PP
- +1 yıl
bırak be:D
- +1 yıl
:)
çünkü onlar kendilerinden başkalarını düşünmez.. düşünmemekle kalmayıp sevgiden yoksun kılarlar .. erkekler yontulmamış odun oldukları için bir mesaja cevap vermeye bile tenezzül etmezler..
12 Yorumlasonunda sesini duyduğum müddetçe severim
Yine severim de üstteki gibi olunca bambaşka bir sihiri oluyor:/00 Yorumla
+1 yılbu bir sırdır ve bu sırra kadınlar asla ulaşamayacaklardır
10 Yorumlamesajlaşmak kötü bişey değil
ama bir kızla muhabbet ediyosun ama aynı zamanda kızın tebessümünü görmüyosun mesela
aynı havayı vermiyo30 Yorumla"gsm operatöründen mesaj beklerken sevgilim mesaj atmıyor mu? nasıl deli oluyorum anlatamam." :)))
ben sadece kimse yanımda yokken mesajlaşmayı severim, çocukca geliyor bir başkası yanındayken.00 Yorumla
+1 yıl1-) zaman kaybı
2-) bir araya geldiğinde paylaşacak birşy kalmaz
3-)insanlar yazışmaktan ziyade konuşarak etkili olurlar
4-)ilişkinin çabuk yıpranmasına neden olan konulardan birisidir mesajlaşmak.20 Yorumla
+1 yılPeki bayanlar neden aramayı sevmezler? Msj atarlar devamlı? Neden!?
012 Yorumla- +1 yıl
Evdeyken ailemiz yamimizda.oluo rahat knusamiyoz
- +1 yıl
Nedir mesaj ya, msnden çık telefonu aç yarım saat konuş, otobuse bındım kapatıyım, kapat sesi kıs mesaj at.
msnde konuş, telde konuş, git yanına gör konuş, facebook ta mesajlaş, yetmedi forumda mesajlaş, Hepsi yetmedi telden mesajlaş.
İki insanın bu kadar çok konuşacak neyi olabilir ki, Ondan sonra niye mesaj atmıyosun.
Bi gün biri izin verse de bütün gün izleyip bu teknoloji ile aşk nasıl yaşanır bir öğrensem. Çünkü cidden bu konuda bilgim yok - +1 yıl
Ben kendi adima konusyum mesajlasyi cok severm konusmdanda cok. az gorusuyuosan mesajlask saer ben arkadaslarimlada mesajlasirim
- +1 yıl
tabi o da kendi seçimin senin.. ama dozunu kaçırmamak şartıyla tabi
- +1 yıl
Elimden dusmuyor desem yeridir
- +1 yıl
şimdi bir de konuşma kampanyaları var malum.. bedava dakikalar felan.. eskisi kadar sms kullanımı ondan da yok.. sende biraz azalt bence:) bende zamanında 10.000 Sms i bitirdigimi bilirim ama şimdi geçti artık
- +1 yıl
Xaten azalttim sevglim yok :))
- +1 yıl
azalt bence de iyi yapmışsın:)
- +1 yıl
Tek sevgilim bura:)
- +1 yıl
burası bagımlılık yapıyor gerçekten :)
- +1 yıl
Eevet cidden
- +1 yıl
:).. burda devam mesajlaşmaya
+1 yılÇok menem bişi değil yani , mesajlaşmaktan nefret edengillerdenim ...
00 Yorumlaben sevmem sevgilim sever. :S bendede böle bir durum var.
00 Yorumlasevgili olana kadar sürekli mesajlaşmak isterler, elde edene kadar :D
00 Yorumla
+1 yılerkek hep önde gidendir kadın da soğukkanlı şekilde arkada durup yönetendir.
00 Yorumlacevap basit duyguları yeterince iyi ifade edemez yazılar konuşmak daha etkildiri ...
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBen seviyorum mesajlasmayi anlik iletisim guzel bence
02 Yorumla- +1 yıl
valla seven gormedım
- +1 yıl
Ben seviyorum cevapsiz hic mesaj birakmamisimdir :)
+1 yılhangi birine yetişecek en iyisi elinde olana cevap yazmamak : )) yani gerçek sevgilisine yazmıyorsa sevin seni gerçekten seviyordur diğer kızlarla eğleniyordur hıuahaha :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. ben tam tersi mesajlaşmayı severim.konuşurken belli bir süre sonra konuşcak birşeyin kalmaz ve öyle susup kalırsın.mesaj hep devam eder ama
00 Yorumla
+1 yılAşırı olmadığı müddetçe günde 30-40 mesajı geçmese severim iletişim iyidir.
03 Yorumla- +1 yıl
:))
- +1 yıl
30-40 mesaj ne konuşuyorsunuz aklım hiç almıyor :)
- +1 yıl
az mı çok mu sana göre bence gayet ideal günde 30-40 mesaj :)
Günde birkaç mesajla yazışmak var,birde öncekine cevap veremeden diğer mesajın gelmesi var.
İkincisi çok itici.10 Yorumlaya niye seveyim. ilk aylar anlarım mesajlaşılır ama arkadaş aradan 7 ay geçiyo hala sms dayanmıyo bir de şu whatsapp çıktı başımıza. Kesin mucidi sevgilisi olan bir kadındır. Ama bütün suç graham bell 'de adam bilse yapar mıydı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılBir süre sonra boş konulardan konuşulduğu için sevmem
10 Yorumla
+1 yılBizim parmaklarımız klavyeye alışkın olduğundan telefondaki tuşlar küçük olunca zor oluyor pcden falan olsa yardırırız :)
00 Yorumla
+1 yılBüyük külfet işin gücün yoksa yaz dur. Ama sesli olunca insan duygularını daha iyi anlatıyor. Yazılın dili mimikleri tonları yok ki...
00 Yorumla
+1 yılsevmesin bırak ya sıkıcı zırt pırt mesaj atmak her dakika takipte olur gibi sevmiyorum hiç
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen seviyorum senin konuştuğun kişi sevmeye bilir bunların sayısı çok azdır geneli sever sevdiği biriyle konuşmayı.
01 Yorumla- +1 yıl
yok konustugum genel olarak sordm genelı boyle ya
ya valla zor geliyor öyle elinde telefon kısacık aralara yaz ha yaz :))
00 Yorumlasms leri bitmesin diye : )
alaha şükür benim oyle bir sorunum yok.d.d03 Yorumla- +1 yıl
:)) 10000 SMS LERİ VAR ;)
- +1 yıl
Cimriler bunlar ya;)
+1 yılmesaj mesajlıktan cıkıp, heran onla ılgılenmek ıstedıgımı gösteren ve anında cevap vermemı bekledıgı bı yarışa donustugu ıcın
00 YorumlaBenim sevgilimde sevmiyor bilmiyorum
1Kere mesaj at diye yalvarıyorum resmen sürekli aramayı tercih ediyor anlamadım gitti :)00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. bende önemli olmadı sürece ya da muhabet sarmazsa sevmiyorum gerçekten bazen sms hakkı almıyorum sınav zamanına yakın alyorumn 10000 sms
00 YorumlaBen de çok mesaj yazıyorum, neden böyle bir genelleme yaptın ki?
06 Yorumla- +1 yıl
varmı sevgılın
- +1 yıl
- +1 yıl
bende bılmıyorum:)
Ben de bu aralar konuşmak yerine mesajı tercih ediyorum, iş için bile , boğdu artık teknoloji
00 Yorumlayaw arkadas herkes sevmiyorum demis nerdeyse bu sokakda mesaj atan erkekler nerde ozaman?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. mesajlaşmayı değil zamansız ve istemediğimiz insanlarla mesajlaşmayı sevmiyoruz...
10 Yorumla
+1 yılmesaj karakterleri ile sevgimi ifade etmek yerine karşımdakinin sesini duyarak kendimi ifade etmeyi daha samimi buluyorumda ondan =)
00 Yorumlaistiyorum ama vaktim olmuyoki toplantıdayım mesaj nasıl cekim müşterim var sürekli nasıl cekim
00 Yorumla
+1 yılsevdiğinin sesini duymak ister ve bizler erkek olarak okumayı pek seven bir grup değiliz aslında :)
00 YorumlaSeviyosan kelimeler yzarken tükenir ama konuşker onun sesini his ederken bir başka olur :)
00 YorumlaMesajlaşma bana çok soğuk geliyor. Belkide kız arkadaşımdan dolayı olabilir, Ara konuş abi ne gerek var mesaja
00 Yorumla
+1 yılSıkılıyorlar heralde oyun oynuyorlar birşeyler yapıyorlar pes denen bir hastalık varya onlarda :)
00 Yorumlavakit kaybı . vermeyeceksen ne uğraştırıyon mesajla falan :) :)
16 Yorumla- +1 yıl
Okuzmusun lan
- +1 yıl
Hem tipsiz hem kirosun
- +1 yıl
hehehe budur
- +1 yıl
Tipe bak ya
+1 yılKadınlar rakı kültürünü neden sevmez ise.
02 Yorumla- +1 yıl
Severim
+1 yılKonuşmaktan daha çok severim mesajlaşmayı..
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen ama ggenelde erkekelr sevmez
- +1 yıl
Konuşmak kısa sürüyor ve başka bir iş yapamıyorsun. Mesaj öyle değil, uygun oldukça yazıyorsun. Çok daha iyi
ben de sevmiyorum. bir iki üç sıkılıyor insan
10 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği