Eltim iki yüzlü Arkamdan kuyumu kazıyor ne yapcm?

Merhaba arkadaşlar ben yeni evliyim teyzem kayınvalidemin 7 senedir ailesinden istenmeyen tanışılmayan ama evlrine giren eltimi nişanladıpımdanberi kızı övüyorlar kaynanam kaynatam yok namazında niyazında hanım ağır vs. diye hep kıyaslama bendekızı merak ettm evime çağırdım bir suratla karşıladıki zorla konştu 5 dk da kalktı ve bunun gibi çokca ters haraket anlam veremedim sonra kaynım eltime benim yanımda srekli iltifatlar etmesi benimle dalga gecmesi bana selam bile vermemesi beni çok kırıyordu eşime desemde kardeşim birşey diyemem dediboyum kısa diye dalga gectiği bile oldu ama herkesin gözünde onla eşi iyidi düğünümde ikiside vardı ama hiç katılmadılar sıkıldılar skıldı o kızla dışarı çıktı ve düğün sonunda geldi Herneyse evlendm gelin oldum hala daha bu kızı bana övüyorlar yok o düğününğ çalgılı yapmıck senin gibi vs kıyaslamalara devam edildi her neyse bu iyilik meleği kız buyur ettiğim halde 2. Kez evime gelemdi çeyizim serildi yardıma gelmedi çapırdım evler yan yana oldupu halde ama bana hediye alıp kaynanamla göndermiş anlam veremedm evler yanyana bana getireblrdi Her neyse ben satış yapıyorum instagramda elbise satışı birgün gezinirken birinin sğrekli bana mesaj atıp dm den bğyğmek ve toptancılar konusunda yardım istediğini gördüm dikktimi çok çekti çnki 3 hesbaım var 3den de istemişti moda teen diye sayfa açmış bunun ne hikmetse şifresini kırdım allahın işi geröekten bir baktım eltimin hesabı benim bütün toptancılarımı arkadaşkarımı benim işimi yapabilmek icin yardımlar istemiş benden bile istemiş gizliyerek kendini ve de başka meslektaşlara beni kötğlemiş ürğnlerimi kötülemiş neyi takip ediyorsam etmiş aldığım şeyleri almş yaptığımı ypmş görnce delirdim ekmeğimde gözü var resmen eşime söyledm sinirlendik annesi babası eşimin imanlı diye kıyasladıkları eltim tam bir fesat bunu onlara nasıl gösteririm yine ben mi kötü olurum napcam ben.. bu kızın maskesinş nasıl düşürcem
Eltim iki yüzlü Arkamdan kuyumu kazıyor ne yapcm?