Her yerde karşıma çıkıyor. Yok unicornungötü, yok efendim unricornkılı. Unicorn ne demek? Biri açıklamasını yapsın! Unicorn nedir de bu kadar seviliyor? Ayrıca da özentilik yapmayın!Unicorn ne demek
Nedir bu kızlardaki "unicorn" takıntısı, unicorn ne demek?
Unicorn aslında mitolojik bir canlı. Tek boynuzlu at demek. Mitolojide unicorn saftır, masumdur. Unicorn kanı içenin ölümsüz olduğuna dair bir inanış vardır. Birçok filmde de geçer, Harry Potter izleyenler Voldemort'un bir unicorn kanı içmeye çalıştığını hatırlayacaktır.
Unicorn ne demek dersen aslında bu kadar, mitolojik yani. Ama neden kızlar çok seviyor dersen muhtemelen çok sevimli göründükleri içindir. :) Çizgi filmlerde vs de renkli, canlı, tatlı gösterildiği için yeni nesil daha da çok severek geliyor, aman dikkat :D
Unicorn nadir bulunanın da sembolüdür aynı zamanda... unicorn partner ise normal ilişkiye katılan biseksüel partner için kullanılır zor bulanan anlamında.. bu yüzden biseksüellerin sembolüdür
Pek karşılaşmadım ama sanırım temelinde Japonların kawaiisi (kısaca sevimli anlamına gelen, çöp torbası dahil her şeyi saçma sapan bir şekilde tatlı göstermeye çalışan salakça bir akım) var. Yeni akımlarda hep şirinleşeceğim diye garip garip şeyler yapıp bir de çocuk gibi konuşup davranmak moda sanırım. Bende pek anlamıyorum.
Unicorn nadir bulunanın da sembolüdür aynı zamanda... unicorn partner ise normal ilişkiye katılan biseksüel partner için kullanılır zor bulanan anlamında.. bu yüzden biseksüellerin sembolüdür
Çay diye bi' gerçek var tabii. Çaysız olmaz fakat şiir, zart, zurt sevmediğim için takmıyorum pek. Ama bu çok büyük özenti oldukları gerçeğini değiştirmez.
Şiir sevmeyen bi' kız görebileceğimi düşünmemiştim. Genelde ya şiir manyağı olurlar ya da tamamen nötr olurlar diye düşünürdüm. Sevindim şiirden nefret ettiğine.
Kendisi mitolojik bir yaratıktır. Böyle sevimli ponçik tek boynuzlu bir at. https://i.hizliresim.com/YbOjV6.jpg Oyuncakları genelde pembedir. Benimde öyle bir hediyem var :)
Mistik kaynaklarda geçen efsanevi canlılardan birtanesidir. Türk mitolojisinde ki tulpar gibi birşeydir. Çok özel zamanlarda özel kişiler için ortaya çıktığına inanılır
Unicorn gerçek anlamda ''Tek boynuzlu'' demek. Latince Uni -> tek, sade, eşsiz ve cornus-> boynuz,çıkıntı, gaga. Neden seviyorlar? Medya sayesinde. Çizgi filmler, animasyonlar. MLP özellikle.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Genellikle ergen tayfanın peşinden gittiği bir durum, yapacağın pek birşey yok uzaklaşmak dışında.
bir kızın unicorn olma ihtimali tek boynuzlu at olmakla alakalı değil. elinde internet var araştırmaktan, okumaktan, sorgulamaktan yoksun bir birey olduğundan şüphem yok ama bari tepki gösterdiğin birşey hakkında fikrin olsun diyeceğim de bana ne.
Nickini unicorn koymakla satafatlı olunsaydı. Tayyoş miletin milayalarıni calıp şatafat içinde yasaycağına. Adını unicorn koyardı bunlara gerek kalmazdı
En İyi Cevaplar