Pek tipiniz olmayan bir kiz/erkek sizden hoslansa mutlu olur musunuz? egonuz oksanir mi? dogruyu soyleyin lutfen
Evet
Hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Beğenseler ne olur beğenmeseler ne olur.. İnsanın herşey kendinde biter.. Önce kendini seveceksin.. Dışarı çıkarken aynaya baktıgında bugun güzelim dediginde 1-0 öndesindir zaten ama kendini beğenmemişsen kim ne derse desin sana boştur..
Kendini beğenen ve kendi ruhunu okşayan bir insanı dışarıdakiler de begenir
sana yemin ederim hiçbişey hissetmem ama dediğin olmuyo değil oluyo hiç tipin olmayan bir kız bakıyo sana :D bende sinir olursam bakmaması için onun vücuduna bakıyorum baştan aşağı sonra bita bakamıyo :D eminim içinden ayy sapık bu heralde diyodur :D
gitmiyo sadece sevdiğim ya da hoşlandığm kişi beğense yeter çok saçma ama ben çıkma teklifini kabl etmycm biri bana çıkma teklif ederse ya da açılırsa da mahçup oluyorum kendimi çok kötü hissediyorum :D
başkalarının değil ilk kendi görüşüm beğeniim önemli
Cevap
16Cevap
"egolar" insanı uçuruma götüren şeyler! Egoları kıvırıp, sivri bir şekle getirip sahibine burada yazamayacağım şekilde iade eden bir yapım var...Nefret ederim egoistlerden...Ama yine de iki insan birbirine yakışmalı diye düşünüyorum...
şimdi tabi ki erkek yakişikliysa egom daha yukselir bir çirkin erkekse diyelim ama yine de ne olursa olsun insan seviniyor
Tabisi, ama öyle oyalama felan yapmam yani, açık açık sölerim duygularımı, istemiyosam istemiyorum...
Hiç tipim olmayan bir erkek beni beğeniyo zaten ve mutlu değilim istemiyorum çocuğu sinir ediyo beni tam görgüsüz bir mal zaten
Kimin beğendiği önemli.
Sonuçta dekolteli adamız, Dekolteli biri baksın anlaşalım. sadasd
geneldede tipini beyenmediklerimiz hoşlanıyo nedense... pek mutlu olmuyorum ... benim beyendiklerim hoşlansa daha ii olurdu:(
geldi yine tipini sevdiğim der kafamı eğer lütfen biri gelmeden gidermisin derim insan evladığım sonuçta rencide etmem
Ben kendimi beğendikten sonra gerisin beğenip beğenmemesi öneml ideğil.
tabii ki çok kişinin beni sevdiği zamanlarda egom tavan yapıyor sevenler tatlı olsun olmasın :))
evet hoşlanırım sonuçta beğenilmek güzel birşey.benim beğendiklerim de bana bakıyor fakat hiçbirisi gelmiyor.
Bende ego denen bisey yok sanırım. Hani yok yani popom kalkmıyo hiçbir şekilde.
beğenilmek herkesin hoşuna gider fazlası abartılısı hoş olmaz
hosuma gider tabi millet begensin diye de ugrasmam :)
beğenilmek herkesin hoşuna gider.
beğenilmek herzaman herkesin hoşuna gider bence
al sana bir kaya nerene dayarsan daya.
farkındayım (:
(: ne fark edecek?
göreceli evet (: sana güzel gelen bir şey benim hoşuma gitmeyebilir. o yüzden kimine göre yakışıklıyım-sende güzelsindir , kime göre çirkin (: ama bir kız güzel diyede, sırf güzelliği için onunla konuşup tanışmak istemem.
Tipim değilse begensede hiç bişey hissetmem
ben tipimden memunum
herkes bunu soruyor inandırmak zorunda degilim inanan inanır
Hep beğenildiğimden egomda değişme olamaz
bak sen yesinler senin egon zaten en zayıf noktan olmuş.
Beğenilmek , kendini beğendirmek bana göre değil
ewet yalana gerek yok
Ks de 2 kiz 5 erkegin durust olmadigini ogrendik.
hoşuma gitmez diyen yalan söyler
Tabiki
Evet hoşuma gider...
Elbette gider:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar