Arkadaslar ruyalarima genelde yonetebiliyorum ruyada oldugumun farkinda oluyorum olmasam bile neyin bana zarar verebilecegini felan biliyorum ona gore tedbir alabiliyorim eger ruyada cok rahatsiz olduysam veya korktuysam kendimi uyandirabiliyorum ama bu herkeste boyle mi ve sizde bu normal birsey mi?
Cevabın nedir?
+1 yılÇoğumuz fark etmesek de günlük hayatta karşılaşırız aslında bu tür şeylerle. Telepati gibi farkında olmadan yaptığimiz seylerdir. Ama seninkini biraz daha farklı. Astral seyahate giriyor bildiğim kadarıyla. Yani ruhun bedenden ayrilmasi. Farkında olmadan bunu basarmissin. Araştır ve ilerlet derim kesinlikle.. okuduğun zaman daha iyi anlayacağını umuyorum. Ben de istediğim kişiye çok odaklanip inanabilirsem mesaj artırıp arattirabiliyorum mesela. Ya da yolda yürürken aklımdan biri geçtiğinde ve keşke görsem dediğimde görebiliyorum.. İlerledikçe gelişen şeyler bunlar. Astral seyahat üzerine biraz calismistim ama sonra nedensizce tırsıp bıraktım. Ama sen devam et derim gelisme olursa da yaz.. 😂😊
114 Yorumla
Soran+1 yılAstral seyaheti biraz daha acarmisin bide Allah tan sen anliyosun ya bak mesela birisinden birseyden zarar gelicegini bildigim icin hemen aninda ondan veya ordan uzaklasiyorum hemen aklim cozum yolu buluyor veya ruya oldugunun bu yasananlarin gercek olmadiginin farkina variyorum bazen korktugum ya da kontrol edemedigim ruyalardan kendimi bir anda zorlayip uyandirabiliyorum
- +1 yıl
Işte canım benim bunda da ilk deneyimler böyle olur zaten. En fazla 30 saniye kalman gerekir mesela. Ilerletmis olsan rüyanda istedigin kişiye istediğini yaptırıp soyleyebilirsin ama işin kötü tarafı o kişi uyaninca bunları hatirlamaz. Ve ilerlettikce daha fazla kalabilirsin. Eğer astral seyahat niyetine yaparsan başka kişiler de gorebilirsin orada. Ama korkup hemen uyanma durumu olur. Bu çok güzel birsey aslında. Meditasyona bile ihtiyacın yok. Cesaretini toplayıp bu sefer "farkında olarak" dene derim
- +1 yıl
Evet var gerçekten çok yoğun bir şekilde düşünürsen değil mesaj atmak herseyi yaprirabilirsin. Ama kafanda olumsuz hicbirsey olmaması lazım. Ben çok uğramıştım. Deneyerek kolayca yapılabilir bence..
Soran+1 yılGayet guzelmis aslinda ama sen niye biraktin ki bide bu gercek hayati etkiler mi sonra deli demesinler bana
- +1 yıl
Hayır canım psikolojik olarak etkilenecegini düşünmüyorum. Zaten yapıyorsun sonuçta. Astral seyahate çıktığında orada insan görünümlü cinler, veya astral seyahatteki diğer insanları gorebilmen mümkün. Ama senin gibi normaller. Korkacak birsey olduğunu düşünmüyorum. Bu söylediğim korkutmasin seni. Ben yeteri kadar odaklanamadigimdan ve üstünde durmak istemedigimden bıraktım. Çünkü birinin rüyasında giriyorsun istediğini yaptiriyorsun ama uyaninca hepsini unutuyor. Çok kötü bir durum. Bu moralimi bozdu biraz. Youtube den videolarını da izleyebilirsin. Delirecegin veya düşündüğün gibi bir durum yok merak etme 😊
Soran+1 yılValla cok yardimci oldun tesekkur ederim
- +1 yıl
Ne demek canım. Kafana takılan birsey olursa her zaman çekinmeden yazabilirsin. Bunu hipnoz vs. Gibi şeylere de dönüştürebilirsin (ki çok daha fazlasını basarmissin) söylemeyi unuttuğum şeyler vardır belki bu kadarı geldi aklıma. 😊
Soran+1 yılYani bunu herkes kolaylikla yapbilir mi yani bide ben sence onlara gore dhaa mi kolay yaparim yoksa daha mi cok zorlanirim sencd
- +1 yıl
Tabii ki daha kolay yapabilirsin. Başta da belirttigim gibi bunu fark eden ve geliştiren herkes yapabilir. Beyin gücü ve odaklanma ile alakali birsey. Olumlu düşünüp dikkatli olanlar her zaman daha çabuk sonuç alır. İnanmak basarmanin yarisidir. Ama sen zaten bunu yapabilmissin. Sadece farklı şeylerde (telapati, telekinezi, hipnoz) gibi denemek için araştırma yapıp püf noktasını ogrenmen gerekiyor hepsi bu. Ama laf aramızda en zoru bana göre astral seyahat 😁😉
Soran+1 yılEvet olabilir bide internetten bakttim ilk seferlerinde odadan cikmayin yani uzaklasmayin demis bende farkli bir ulkeye veya sehire gitmek istiyorum sorun olur mu sence
- +1 yıl
Evet ilk seferde yapmaman daha dogru zaten en az 30 sn odada dolaş demiştim sanırım. Birkaç denemeden sonra gidebilirsin istediğin yere önce korkmadan kolayca astral seyahate geçmeyi dene. Ki bence zor olmaz. Her ne kadar bilmeyerek geçmiş olsan bile bilerek geçtiğinde de zor olacağını düşünmüyorum.
Soran+1 yılEvet ama cok tesekkur ederim cok yardimci ve aciklayici oldun
- +1 yıl
Ne demek canım. 😊
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen yönetmeyi denemedim ama canımı sıkan bişey varsa kendimi her durumda uyandırabiliyorum farketmiyo. Hatta bilincim belkide tam kaybolmadığı için mi bilmem kötü bişey olduğunu düşünürsem rüyamda dua bile okuyorum uzaklaştırmak için ve sonra uyanıyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılDuayi bende cok oluyorum
Cevap sahibi+1 yılGenel olarak şöyle söyliym müdahale edip en azından kendimi uyandırabiliyorum.
Soran+1 yılYani uyaninca ne hissediyosun peki
Cevap sahibi+1 yılUyanınca kendimi uyandırdığımı biliyorum. Genelde hiçbişey görmem benimkisi hislerime dayalıdır. Hislerim kötü birşey olduğunu söylerse tedirgin olurum ama uyandıktan biraz sonra tekrar uyuyorum.
Soran+1 yılIyitmis ozman☺️
normal bir şey zihin gücü ve farkındalık isteyen bir şey isteyen her insanda yapabilir zihin körü olmadıkça
23 Yorumla
Soran+1 yılNasil farkindalik isteyen?
Soran+1 yılHimm evet
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
+1 yılbu kimilerinin çalışarak elde ettiği bir şey
bende rüyada olduğumu hatırlayınca rüya bitiyor aniden uyanıyorum21 Yorumla
Soran+1 yılBenimde kendiliginden
+1 yılnormal , bendede oluyo evin içinde dolaşıyom ama rüya olduğunun farkındayım sonra uyanıyom , birkaç kerede rüya içinde rüya gördüm uyuyorum ve birden uyandım doğruldum ve uyandım bazen düşünüyorum hala rüyadamıyım?
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki bundan rahatsiz oluyomusun ya da gun boyu bu aklimda yer ediyor mu
- +1 yıl
ediyo bazen şizofreni gibi kurmaca olduğuu düşünüyorum bazende ya rüyaysa gerçek hayatım boyunca uyuyorsam komadaysam tarzında fikirler var belkide sana yamıyorum şu an sen bir fikirsin sadece ama sorguluyorum senide
- +1 yıl
yamıyorum değil yazmıyorum olcaktı
Soran+1 yılYani bende bazi ruyaylardan ordaki duygulardan kotu anlardan cok rtkileniyorum bikeresinde bu yuzdn annemden 2 gun uzak durmustum
+1 yılBen rüya bile göremiyorum millet neler de yapıyor inception gibi hayat yaşayanlar varmış arkadaş ya
110 Yorumla
Soran+1 yılHahaha seninkide degisik ya nasil ruya gormuyosun ozman sen benim yerimde olsan kalp krizinden gidersin
- +1 yıl
O kadar kısa oluyor ki rüya tam göreceğim derken yayın kesiliyor sanırım 😊 senin yerinde olsam doğa üstü yeteneklerim olduğuna inanır ışıklanmaya çalışırım 😂
Soran+1 yılHahahah ben bir gecede uzun uzun 3 4 ruya goruyorum ve ayrintilarini bile hatirliyorum
- +1 yıl
Sen rüya görmek için uyuyorsun anlaşılan 😂😂
Soran+1 yılYok valla benim hic aklimda ruyami yonetiyim soyle ywpiyim diye hic birzaman olmadi ben hatta herrkeste ayni saniyodum ama sonra bende varmis bir anormallik onu anladim
- +1 yıl
Özellik olarak eklenmiş sana herkesten oldukça farklı bir özellik hemde
Soran+1 yılYani iyi birsey ssnirim
- +1 yıl
İyi ama pek faydası olmaz günlük yaşantımızda 😂😂
Soran+1 yılHahaha gunluk yasantida olmuyor ama uyku benim hayatimda buyuk yer var 8 9 saat ve ben ruyalari aklima takan birisiyim yani kotu seyleri ruyada onlemek gunluk hayatimida poztif etkiliyor
- +1 yıl
Sen çok uzun yaşarsın bu gidişle demedi deme 😊
Gayet normal bu tür rüyalara lucid rüya deniyor ve oldukça zor bunu başarmak.
114 Yorumla
Soran+1 yılSen yapbiliyomusun peki
Soran+1 yılMemnunmusun peki
Soran+1 yılPeki astral seyahet hakkinda ne dusunuyosun
Soran+1 yılYok ben rahatsiz hic segilim lucid ruyada hatta memnunum kendini koruyabiliyorum ama digeri neden sikintiliki?
Soran+1 yılPeki sen denermiydin
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılAma ben bir kordon varmis o hic kapmiyormus gibi birsey duydum
Tabi herkeste böyle , bir özelliğin yok yani. Ben gecen gun Mar. Monroe yi davet ettim. Kirmadi sagolsun
12 Yorumla
Soran+1 yılValla mi
+1 yılHerkes bunu yapmaya çalışıyor. Çok güzel birşey ben yapmıyorum mesela. Arkadaşlarım astral seyahat yaparken ben daha lucid rüya yapamyorum.:(((
18 Yorumla
Soran+1 yılLucid bende kendiliginden ama o seyahet isindie ben yeni burda yorumlardan ogrendim bana bu seyahet isini bir anlatsana arkadaslarin ne diyoelar
- +1 yıl
Bu arada tehlike meselesi çok üst boyut. Yani %99 sorun olmaz. Sonuçta bilinçaltının izin verdiği kadar şey yapabiliyorsun. Nasıl yapılacağını arkadaşlarım anlatıyordu. onlardan duyduğum kadarıyla anlatıyım. Önce rahat olmak lazım. Yani etrafta seni gericek bir şey olmasın ve rahat birşeyler giy. Mümkünse çıplak ol. Sonra önce rüyanı kontrol et yani lucid rüya gör. Sonra kendini düşün kendini üstten görüyormuş gibi düşün ama sakın yaptıktan sonra 3 harflileri ya da başka bir şeyi düşünme çünkü yanına gelebilirler. Daha detaylı anlatımları internette var onlara bakabilirsin. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)
Soran+1 yılAma ya istem disi onlari dusunursem
- +1 yıl
Zihninden onları çıkarmaya çalış. Kendinden emin sen dene yoksa boş yere psikolojinin bozmana gerek yok.
Soran+1 yılPeki arkadasimda ayni gece denese onunla karislasabilirmiyiz
- +1 yıl
Orasını hiç bilmiyorum 😃😃
Soran+1 yılHahaha tamam cok sagoll
- +1 yıl
Önemli değil
+1 yılBen hayatımda öyle birşey yaşamadım. Sadece rüyadayken sanki uyanacağımı anladığım oldu coğunlukla rüyamda korktuğumda o an uyanacağımı hissediyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki yasamak istermiydin
- +1 yıl
Acıkcası bilmiyorum.
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Hic yaşamadım nasıl birşey olduğunu bilmiyorum. Tabiki güzel olur istediklerini yapman rüyada ama bu zihnide yormaz mı?
Soran+1 yılYa eger ozellikle felan yapiyim diyip egitimli yaparsan bencede yorar ama benimki kendiliginden bne birsey yapmiyorum
+1 yılLucid rüya görüyorsun anormal degil şimdi sana bir taktik vereceğim tekrar rüyanı kontrol edebildigini fark ettiğin zaman kendini yukarıdan izlemeyi düşün ruhunu bedeninden çıkartıp gezebileceksin
015 Yorumla
Soran+1 yılValla belki inanmiycaksin ama bazen kendimi disardan goruyorum yonetiyorum ama iyiside korktugum bazi yonetemedigim durumlarda kendimi bir anda uyandiriyorum
- +1 yıl
Hayır inanırım çünkü banada aynısı bazen oluyor kendini yukarıdan gördüğün zaman astral seyahate geçiyorsun kafan göre gez takıl korkulacak bir şey yok 😃
Soran+1 yılAstral seyahet?
- +1 yıl
Astral seyahat kişinin ruhunu bedeninden dışarı çıkarmasına denir ruh çıktığında bilincin hala yerindedir istediğin yere gidebilmektesin bazı kişilere göre çok fazla uzaklara gitmek tehlikeli olabilirmiş
Soran+1 yılNasil yapiliyor biliyormusun
- +1 yıl
Normalde bir yere odaklanarak ruhunun dışarı çıkmasını düşünüyorsun falan öyle oluyor diyorlar bir çok kişide lucid rüya görürken düşünürsen daha etkili olacağını söylüyorlar yani lucid ruyadayken kendini yukarıdan görmeyi düşün kıza zaten daha önce yapabilmissin
Soran+1 yılEvet ama ozman baska istedigin yerlere gidebiliyomussun ondan
- +1 yıl
Öyle zaten bir çok kişide ruh dışarıdayken bedenine bağlısın ilk aşamada istediğin yerlere gidemeyebilirsin diyorlar ilk yapanlara sadece bulunduğu ortamda gezinmelerini söylüyorlar
Soran+1 yılYani ben baska bir ulkeye gitmek istiyoeum
- +1 yıl
Ülke neli galaksiler ara yolculuk yapilabilecegini söylüyor 😃
Soran+1 yılEvet ama dediklerine gore ilk seferlerinde odandan cikma felan diyolar
- +1 yıl
Aynen söyle yapabilirsin youtube a ilhan Berat yilmam astroloji seyahat yaz çok detaylı anlatiyor
Soran+1 yılHahaha basima birsey gelirse unutmayin beni
- +1 yıl
Hahaha yok yok birşey olmaz olursa bizde astral yapıp kurtarırız seni 😃
Soran+1 yılHahaha unutmayin beni sevgili halkim
+1 yılNormal bir şey değil diye biliyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılKotu mi yani
- +1 yıl
Bence kötü
Soran+1 yılHimm ben hep iyiligini gordum ama
+1 yılSen hastasın dermişim yok kanka hepimiz öyleyiz
17 Yorumla
Soran+1 yılSen napiyosun mesela kendini zor anda uyandirabiliyomusun ya da sana zarar gelicegini anlayinca kesin cozumler kacislar bulabiliyomusuj ya da yasadiklarinim gercek olmadigini fark edip kendini bunu soyluyomusun
- +1 yıl
Rüyalar ikiye ayrılır rahmani olanı gece görürüz
Soran+1 yılNasil yani rahmani nedir
- +1 yıl
Onura arastir
Soran+1 yılSen aciklasan internettekiler karisik ya
- +1 yıl
Rahmani Allahın bildirmek için gösterdiği rüyadır rahmani budur Allahın işareti gibi
- +1 yıl
Son yorumumu kaldırsana yanlış bilgi verdim
Lucid dream
13 Yorumla
Soran+1 yılSende cok oluyor mu
Soran+1 yılIyiymis
Yazmayi dene filmini cekelim
030 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılRuyalarim kendi calimda ya
Soran+1 yılCapimda*
Soran+1 yılAnnemgil felan durmaz okur onlari bikersinde yazmistim ama degisik birseydi annem yakmisti yazdiklarimi bidahada boyle birsey yapma demisti
Soran+1 yılYani yazdigim seyler degisikti biraz ondan kizmisti
Soran+1 yılAnlamadim
Soran+1 yılYani ama benim annem merakli okumustu ozmna benden gizli banada kizmisti simdi tekrar olumasini felan istemiyorum
Soran+1 yılHahaha gercekten o olabilir sen denedin mi hic
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılMasallah sende
Soran+1 yılYani oda birsey
- +1 yıl
Yakin tarihli bir musfette ruyam mesela.. bakinca alakasiz ama bu bir metin ve kayde deger anlamli birsey benim icin.. benden birsey tamamen
https://i.hizliresim.com/ZdZ4W3.jpg
Soran+1 yılF veya y ne
Soran+1 yılYani gercekten senin hayatinda olan kisiler mk
- +1 yıl
Evet ve gecmiste iliski icerisinde oldugum vakit gecirdihim kisiler.. mesela o kisiler ile 3 yildir gorusmuyorum.. ama bende hic dusunmedimde haliyle gorusmedimde.. neden bu kisiler benim ruyama girdi? Diye onlarla mesela onlar farkinda olmadan bilincaltlarini kontrel edecegim gorustugumde.. acaba onlar beni bu tatihte veya tatihlere yakin bir zamanda andilar mi veya muhabbeyim mi gecti diye.. niye yani ruyama geldiler
Soran+1 yılYa insanin bilincalti ben sen onlari dusunmustursun
Soran+1 yılIllaki insanin bilic alti ben sahsen senelerce once belki 10 sene once yazin koye gittigim zamanlarda aklimda kalan seyleir goruyorum hic aklima gelmedigi halde
Soran+1 yılYani oda var tabi
Gizli Üye(36-45)+1 yılInception filminde normaldi
13 Yorumla
Soran+1 yılHahahw ya sende onlarinki cok daha farkli o kadarda degil ama hani iyi kotu gerceklerin genelde farkina variyorum hani kendimi koruyabiliyorum ozelliklede kendimi uyandira biliyorum ama cok mu acayip sen hic mi yapamiyosun
Cevap sahibi+1 yılRüyamda kısmen gerçek ya da ruya oldugu Fark edebiliyorum ama tamamen rüyamı yönlendirmeye bildiğimi söyleyemem. genellikle rüyamı gidişatı kontrolsüz bir şekilde gerçekleşiyor bu aralar çok öyle güzel bir rüya ya da iyi bir şey görmedim için çok da fikir Sahibi Değilim genelde uyansam daha iyi olur düşünüyorum
Soran+1 yılYani oda brisey
Oha bizede taktik ver
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum biraz anormal geliyo banada hani iyi kotu olanlari gercek olmadiklarini farkina variyorun bilerek yapmiyorum ama cok mu anormal sence
Soran+1 yılYeminlen diyorum ozellikle rahat rahat sariliyosun opuyosun ya da kotu seylerden uzaklasa biliyosun ama en iyisi kotu seyler gordugumde kendimi uyandirabiliyorum
+1 yılBenim de ruyama girr misin
012 Yorumla
Soran+1 yılHahaha senin ruyanda napcam
- +1 yıl
Gezeriz takiliriz ya canim sikiliyor ruyadayken
Soran+1 yılHahaha tamam adresi ver geliyorum bu gece
- +1 yıl
Bim in ordaki rampadan asagi inince 500 mt ilerde güngör berber var oraya gir bir cay ic 5 dk ya ordayim 😁
Soran+1 yılSeyy ben turkiyede kalmiyorum sen buruya gelsen
- +1 yıl
Olur hic farketmez nerdesin :)
Soran+1 yılAmsterdam
- +1 yıl
bir de ben kotu ruya falan gorürken yani karabasani falan hissettigimde bagira bagira kufur ediyorum su sekilde. "- gel lan o. c senden mi korkacam anasni... gel hadi yemiyo mu... " :D
- +1 yıl
Tamam bu gece ruyamda amsterdam a yanina ucuyorum bekle beni
Soran+1 yılHahaha hadi hayirlisi
- +1 yıl
Im waiting
Soran+1 yılHahahah ben daha iftar yapicam daha tr saati 5 6 da uyurum
- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılNormal degil sen secilmis kisisin
09 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha dalga mi geciyon☺️☺️
- +1 yıl
Saka bir yanada bende 1 kere yapmistim bidaha yapamadim ozen gosteriyomusun gormek icin yaptigin bir calismalar falan var mi?
Soran+1 yılYok hic ozenli birsey yapmadim hatta ben bir ara herkes normal snaiyorum ya aslinda mesela ruya goruyorum kotu seyler olugani hissediyorum ya da karsi tarafin kotuluk yapicagini hemen aklim aninda cozumler kurtuluslar uretiyor ya da ruya oldugunu anliyorum korkma ruya diyorum gecmesini bekliyorim bazen korkunca ya da baska birseyden kendimi bir anda uyandiriyorum ya da kotu durumlqrda surekli dua okuyorum
- +1 yıl
cok kitap okur musun
Soran+1 yılHayir neden
- +1 yıl
Cok sanslisin o zaman ben 1-2 hafta onceden calisma yapmistim gormek icin :D
Soran+1 yılBen hic birsey yapmiyorum hani ruyamdada yonetiyim diye de aklimda gram fikir olmuyo normal uyuyoeum ama aklim kendiliginden yapiyor
- +1 yıl
Sansli bagyan
Soran+1 yılHahaha iyi birsey yani
- Kişilik & Karakter konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılBende de oluyor normal demek ki
06 Yorumla
Soran+1 yılAma sen tam nasil oluyoe kendini felan uyandirabiliyomusun mesela ya da kotu bir anda aninda aklin cozum kacis yolu buluyor mu
- +1 yıl
Evet sıkıldım değiştireyim deyip başka rüyaya geçiyorum ya da bitsin uyanacağım diyorum uyanıyorum
Soran+1 yılHahahha cok uyurmusun peki sne
- +1 yıl
7-8 saat
Soran+1 yılYani orta
- +1 yıl
Evet
+1 yılLucid rüya
06 Yorumla
Soran+1 yılSende cok oluyor mu
- +1 yıl
Hiç olmadı
Soran+1 yılPeki istermiydin
- +1 yıl
Yani öyle fazla rüya da gören biri değilim hayatıma bir şey kaymaz lucid rüya
Soran+1 yılYani az mi uyuyosun peki
- +1 yıl
Yok normal ne az ne çok
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Ruyalarima istedigim gibi yon verebiliyorum ve istedigim zaman kendimi uyandirabiliyorum ama bu sizce normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler