Şükrettikçe hayatımıza güzellikler çekeriz. Hayatınızda varlığına şükrettiğiniz üç şeyi yazar mısınız?

MorninnG😀💕Şükrettikçe hayatımıza güzellikler çekeriz😻 Hayatınızda varlığına şükrettiğiniz üç şeyi yazarmısınız💫🤗?

Şükrettikçe hayatımıza güzellikler çekeriz. Hayatınızda varlığına şükrettiğiniz üç şeyi yazar mısınız?

✊Ah insanoğlu;neden elindeki güzellikleri göremez ki... Bir haberde görmüştüm. Adamın tükürük bezleri çalışmıyordu ve dakikada bir ağzına su almak zorundaydı. Elinde su şişesiyle geziyordu. Kimin aklına gelir ki tükürüğü için sükretmek, onun nasıl bir nimet olduğunu idrak etmek. Yediklerimizin lezzetini bile tükürük sayesinde alıyoruz. Ben o günden sonra hep şöyle şükrettim. Allahım "yürüyen ayaklarım, gören gözlerim, duyan kulaklarım, görevini yerine getiren bütün organlarım hücrelerim, hormonlarım için binlerce kez şükürler olsun. Sevdiklerim ile beraber geçirdiğim her günüm için şükürler olsun sana..🙏💖 Evet şimdi hayatınızda şükrettiğiniz 3 şeyi yazar mısınız?😊😀💕💖💙💃🙏🙇 Not=Şükrettiğiniz şeylerin özü yaşamınıza kat kat akacaktır🖖💘💋👌
Güncellemeler
+1 yıl
Şükürsüzler bir cevap vermesin. Sayfami kirletmeyin