Dürüstlük mü yoksa cazip gelen yalanlar mı?

Benim merak ettigim soru şu Şimdi dürüst erkekler genelde

Her ucan sinege bakmazlar Genelde Bayanlarla ilişkileri ii olmamışlardır itici gelirler ve bayanlar genelde dürüstten yana tercih yapmazlar giderler En cazip yalanı söyleyenle çıkar Gezer ve sonra yakınırlar yok işte sevgilim beni aldattı sen ne bekliyodun sana karım olucaksınmı demişti ki dese ne olur sonuçta yalan dürüst erkek te

düşünce ya evliliktir hep evlenicegi kızı arar ama kızlar hep sevgili derdinde gezerler o olmadı yenisi gelsin

durum böyleyken haliyle Dürüst erkeklerde meydanı cazip gelen yalanlara bırakıyor ve bu oyunu oynamıyorlar dogal olarak neden

ikinci olsunki sonra dürüst erkek sonunda bir kız bulur kıza sorar daha önce sevgilin oldumu ee ne yapsın adam senle iki gün sonra ayrılmak veya senden fayda saglamak için gezmiyorki

adam gelecek hakkında planları var bunu soruyorsa genelde planları evliliktir ama bir türlü evlenemez çünkü daha önce kızın kesin bir ilşkisi olmuştur buda adamın kaldırıcagı türden bir olay degildir kızlarda buna kızar benim geçmişimle ne işin var beni seviyorsan böyle sev adamda güle güle diyince y bütün erkekler aynı feryadı kopar iyide arkadaşım adam dürüst işte sana cazip gelen yalanlar söyleyipte seni aldatmıyor durum böyleyken

sizce dürüstlük ne kadar işe yarar dürüstlükmü yoksa cazip gelen yalanlarmı?
Dürüstlük mü yoksa cazip gelen yalanlar mı?