Bir şey değiştirmez. Kabul etmesi de zor ayrıca. Yine de yapılana ve o an ki duygu ve düşüncelere bağlı olarak değişiyor fakat şans isterken pişman olduğunu belirten kişi, şans verildikten sonra yine karşısındakini pişman ediyor.
Bu sorunun uzuuunca aciklamasini baska bir soruya yapmistim yaklasik 4 saat once falan sorulmustu aynisi erindim simdi tekrar cevaplamaya. Hak eden insana veririm diyeyim kisaca
ama üçüncüyü asla çünkü yalnızca aptallar aynı hatayı iki kere yaparilk hatası aptal olduğu ikinci hatası ise tescilli aptal olduğunu gösterir ve 3. bir şansı haketmicek kadar canım olduğunu düşünürm :)
içimizdekileri döksek, sakladıklarımızı söylesek, bizden daha yav. şağı çıkmaz belki.. büyük bir durum yoksa herkes ikinci bir şansı hak eder. hatasız kimse yok.
Yaptığı hataya göre değişir. Genelde vermem. Hatta yapmış olduğu bir hata üzerine moral vermek yerine iyice moralini kırmak için elimden geleni de yaparım. Bu durum benim hoşuma gidiyor.
Eğer birisi bana bir hata yaptıysa önce hatasına bakarım durumu idrak eder sonra affı düşünürüm. Ama eğer birisi bana büyük hata yapmışsa ben Allah (c. c) değilim ve affım yoktur. Mutlaka intikam alırım.
En İyi Cevaplar