:))
Kızlar, hangi erkek tipi size hitap ediyor :) ?
:))
YugoslavErkeği sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
abi şaka gibisiniz esmer olanlar kıllı olucak diye bir kaide mi var :D attığın fottoğraftaki erkek bile kılsız :D kıl vardır kıl vardır yani şimdi burak özçivit kıllı vücuduna kim çirkin duruyor der , aradaki farkı ayırd edin :D egonuzu kasmak için sorular sormayın gülünç oluyor
Esmer olup da kılsız erkek anca ilköğretim 5. sınıfta bulunur. Kezolar için ideal erkek sanırım bu:
https://i.hizliresim.com/81Zm7n.jpg
Burak ozcivit diyorum google amcadan gir bak , bulabildiginiz verdiginiz tek gorsel bu zaten , insanlari insan olarak
Kıvanç gibi alfa erkek dururken Burak gibi bir İzmir çingeni halt yemiş.
En iyi esmer erkekler ispanyollardır bana göre. Kıvırcık esmerler daha karizmatik. Türkiyedeki esmerler işid sakalı uzatıp kro magnon gibi acayipr bir cins çok itici.
Herkesin zevki begenisi farkli, kimse kimseye karisamaz yargilayamazda kotu yorumlar yapmani gerektirmez sakin ol sampiyon 😂✋
Bradley Cooper gibi erkek deme hakkımı kullanıyorum ben sevgili Yugoslav erkeği. :D
static.independent.co.uk/.../bradley-cooper.jpg
Gerçekten yakışıklı.. Bana sorarsan ben İtalyan ve İspanyol erkeklere esmerliği yakıştırıyorum. Ama Türk erkeklerde esmerliği itici buluyorum. Tarzları hep aynı. Kirli sakal rengarenk ayakkabı ve yırtık pantolon. Takım elbiseliler desen tam kro. Bu yüzden beyaz tenli ve kumrallar klasik slaş olarak her zaman favorim.
Esmer ve buğday.
Esmer
Beyaz mi😞
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar