Erkeğe niye sorayim ben onun mali miyim kölesi miyim. Yeter ama kiligimiza kiyafetimize siz mi karışacaksiniz bir de. İster kapali oluruz ister açık bu konusa sadece kişinin kendisi soz sahibidir kimseyi zorla istemedigi bir seyi giydiremezsin yaptiramazsin. Kiyafetime makyajima ayakkabi secimime bikinime kisaca hiçbir seyime karisamaz ne annem ne babam ne kocam ne baska birisi bir tek ben soz sahibiyim çünkü bu beden ruh bana ait baskasina ait değil. Ne kimseye karisirim ne de izin veririm hayatima karisana. Bana annem karışmıyor ne inancima ne giyinisime hiçbir seyime kendisi musluman kapali ben de ona karışmıyorum. İsteyen istedigi gibi yaşasın size ne kime ne bana ne. Kendinize güveniniz yoksa da sorun sizde demektir kadinda degil kendinizde arayin biraz da sorunu
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ya ben esime karsı pasif kalirim o ne derse onu yaparim sozunden cikmam ufak tefek seyler kavga nedeni oluyo sonra
05 Yorumla
Soran+1 yıle ama ipleri tamamen eline alırsa buna bişey demezmisin?
Soran+1 yılama genel anlamda onun dediği olur diyosun?
Soran+1 yılpeki ya yatakta?
+1 yılİzin istemezdim o bir gerçek ama sevgilim yok ee evli hiç değilim böyle iyi bekarlk candır😃😂
016 Yorumla
Soran+1 yılsevgilin olduğunu farzet öyle cevapla :)
- +1 yıl
İzin vermek zorunda o zmn 😃
Soran+1 yılizin veririm ama sadece kadınlar plajında giyebilirsin dese?
- +1 yıl
O zmn olur belki 😃😂
Soran+1 yılbelkilerle olmaz bu iş :)
- +1 yıl
Karşımda ki insanı seviyorsam evet derim yani 😂😉
Soran+1 yılhee tamam :)
- +1 yıl
Oldu mu 😃😂
Soran+1 yıloldu artık sorun kalmadı evlenebiliriz :D
- +1 yıl
😃😂
Soran+1 yıluu daha uyumadınmı sen :)
- +1 yıl
Yok uyumadim 😃
Soran+1 yılsebep :)
- +1 yıl
Uyku tutmadı ya 😞
Soran+1 yılhayırdır diye sorcam ama ulu orta anlatırmısın bilemedim? mesajlarında kapalı çözüm yolu bulamadım
- +1 yıl
Boşver ya 😉
- Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılne zaman kadınında bir insan olduğunu anlayacak bu müslüman toplumlar merak ediyrum sen istediğini giyerken birinden izin alıyomusun nerde ne giyeceğine kendisi karar veremiyomu napacak denize gidince tesettürlemi girecek ya da kocası yobazın teki diye hiç gidemiyecekmi öyle yerlere
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılMantıklı bir açıklaması varsa evet , ama o benden izin istemiyorsa istemem
233 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı açıklaması kıskanması işte :)
- +1 yıl
Kıskanmak mantıklı bir açıklama değil bana göre yani neyi neyden kıskanıyor
Soran+1 yılseni diğerlerinden :)
- +1 yıl
Genel olduğu için mi yoksa bikini giydiği için mi
Soran+1 yılyani genelde zaten kıskanır ama bikini mini etek dekolte vs. giydiğinde de kıskanır ise?
- +1 yıl
Belki o da seni kıskanıyordur, ama bir kıskançlık için giymemezlik yapmazdım 😊 Her zaman değil elbette ama giyerim arada çünkü ben senin kıyafetine karışmıyorum mini etek diyince zaten onda haklısınız gereksiz bir gösteriş o
Soran+1 yılbenim kıyafetime karışabilirsin ben kadınların seçimlerini dinlerim kıyafet konusunda bana yakışanı benden daha iyi seçebileceğinize inanırım :) bu durumda sizde erkek gözü ile seçimi bize bırakmalısınız ;)
- +1 yıl
Ona uyarım, sen benim giyeceğimi ben de senin giyeceğimi seçerim , sürpriz de olur ama belli kurallar dışında
Soran+1 yılne gibi sürprizler
- +1 yıl
Yarın ne giyinecegimizi bilmesek o yani surprizler
Soran+1 yılhmm yani olabilir evdeyken zaten tamam sürpriz olabilir hiç sorun değil :)
- +1 yıl
Ama karsilikli bu tarz şeyler , bunu uygulayabilmek önemli
Soran+1 yılben uygulayabileceğimi düşünüyorum aslında
- +1 yıl
O zaman ne mutlu sana ve karşındaki insana
Soran+1 yılevet ama şu an karşımda bir insan yok işte sorun o :)
- +1 yıl
Zamanla olur
Soran+1 yılhep öyle dedik zaten ama olmadı gitti :)
- +1 yıl
Belki de iyi biri değilsindir , kim bilir
Soran+1 yılbelkide, ama belkide iyi biriyimdir bana iyi olan biri denk gelmiyodur
- +1 yıl
Bunu sen bileceksin
Soran+1 yılneyse hayırlısı artık
- +1 yıl
İyi biriysen sonunda kazanacağına inanıyorum ben
Soran+1 yılkime göre neye göre iyi? iyi veya kötü diye bişeyin varlığındanda şüphe duyuyorum bazen
- +1 yıl
Kendini sever miydin kız olsan mesela
Soran+1 yıl%80 lik kısmımı çok severdim %20 lik kısmımdan nefret ederdim
- +1 yıl
Hanı kısımlarından nefret ederdin
Soran+1 yılyanlış anlamazsan burda ulu orta sana kendimi anlatmasam nasıl olur :)
- +1 yıl
Haklısın 😊 , özür dilerim ileri gittim
Soran+1 yılyo ileri gitme değil sadece takibimi onaylayıp karşılık verirsen daha rahat konuşabiliriz diye düşündüm
- +1 yıl
Yok ileri gittim farkındayım , kusura bakma olur mu 😊✋
Soran+1 yılönemli değil, takip isteği yolladım ama reddebilirsin karşılık vermeyecek isen :)
- +1 yıl
Kabul ettim
Soran+1 yılsen takip etmediğin için değişen bişey olmadı :)
+1 yılBikini giymem zaten kendim bence iç çamaşırı giymekten farkı yok beni o halde sadece eşim görsün isterim etekli mayo giyerim eger ona izin vermezse şort giyerim sorun yok ya hallederiz:)
13 Yorumla
Soran+1 yılhaşemadan başkasına izin verme ise napıcan :)
- +1 yıl
Denize gitmem çok önemli degil :) ama bilmiyorum eşim olur mu ama şuanki sevgilim mayoya izin veriyor
Soran+1 yıliyi şanslısın desene :)
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben eşimin sözünü dinlerim istemezse giymem bir karış kumaş için kocamı kıramam
310 Yorumla
Soran+1 yılhelal sana
- +1 yıl
Mesele kumaş değil
- +1 yıl
Tam olarak olmasa da bunlar
- +1 yıl
Rica ederim ben de aynı şeyi düşünüyorum ama her zaman erkeği dinlemek de olmaz 😊✋
- +1 yıl
Kesinlikle öyle karsiliklı anlayış önemli olan 😊 bazen sen bazen o
İzin istemem, çıplak ya da kıyafetle giremem sonuçta.
Bikini, mayo da Deniz kıyafeti.
İzin isteyecek bir durum yok.15 Yorumla
Soran+1 yılhaşema denen bir icat var mesela o da deniz kıyafeti :)
Soran+1 yılo halde sadece kadınlar plajına gidebilirsin dese?
Soran+1 yılhe iyi bari o zaman sorun olmaz
+1 yılEşim izin verse kesin kavga ederdim sen beni kıskanmıyor musun diye
11 Yorumla
Soran+1 yılevet mantıklı :)
+1 yılistemem denize gidersem giyerim. ben denizi sevmiyorum zaten çok sorun yok..
111 Yorumla- +1 yıl
@_-Öcüü-_ :) :)
Soran+1 yılama yinede izin versede vermesede giymek istersem giyerim diyosun
- +1 yıl
kesinlikle izin istemem denize gitmişsem giyerim.
Soran+1 yıleşine sabır diliyorum :)
- +1 yıl
niye bee istediğimi giyemiceksem neden denize gidiyoruz ben zaten sevmiyorum kamp kuralım :D
Soran+1 yıldenize gittiniz diye kocanda çırılçıplak denize girmeye kalksa nasıl olur :D
- +1 yıl
ne olacak yakıştırıyorsa kendine girsin ;)
Soran+1 yılyakıştırıyo :D
- +1 yıl
tamam ozaman gire bilir bende yanına girerimm yaa oruçlu oruçluu agzımı bozduracan gidiyom ben :D
Soran+1 yılhee doğru bende oruçluyum git sen iftardan sonra gel :D
+1 yılsonuçta oteldeyiz tatile gitmişiz her otelinde kendine ait plajı var giyer elbet izin istemesine gerek yok
10 YorumlaKadın izin istemezse konu kapanmıştır erkeklere laf düşmez.
10 YorumlaBikini giymesinde ne var anlamadım. Haşemeyhla mı girecek. Ben mayo yerine bikini giymesini tercih ederim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen zaten giymiyorum ama giymek istersem de izin istemem
03 Yorumla
Soran+1 yılneden giymiyosun peki
Cevap sahibi+1 yılÇok açık çünkü rahatsız olurum giyersem başka neden olabilir
Soran+1 yılrahatsız oluyosan giymezsin zaten sorun olmaz :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşim izin versede ben rahat edemıyorumkı o bıkınıyle ya
08 Yorumla
Soran+1 yılgiymiyosun yani
Cevap sahibi+1 yılMayo tercıh edıyorum ya şortla
Soran+1 yılbikiniye izin vermeyen koca mayoya da vermez zaten :)
Cevap sahibi+1 yılOna kocam olunca bakarız:D ama arada çok fark var şortla gıyıyorum mayoyu başka neyle gircem denize
Soran+1 yılona da denize gideceğimiz zaman bakarız :)
Cevap sahibi+1 yılTabı :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılDenize gidince tabiki giyerim izin istemem
114 Yorumla
Soran+1 yılgiyme derse?
Cevap sahibi+1 yılTartışırdık o zaman biraz :D hem ne giyecekmişim ki? Bir de ordada kocamın yaninda olucam
Soran+1 yıltartışma sonucu karar çıkmadı giyme diye tutturdu diyelimki? :)
Cevap sahibi+1 yılYani niye izin vermezsiniz ki neyi var herkes giyiyor. Valla o an bende boyle tuttururdum herhalde giyerdim ama o kadarda karşıysa küsecekse bilmiyorum içimede sinmeyebilir ama ben giyme taraftarıyım
Soran+1 yılaşırı kıskanç bir eş mi hiç kıskanmayan bir eş mi? ortası yok :)
Cevap sahibi+1 yılÖyle hiç kıskanmayanda olmaz ki ya asirida iyi degil asirisi sıkar artık. yerine gore duruma gore kiskanmasi diyorum
Soran+1 yıle iyi ama ortası yok demiştim ikisinden biri tek seçme hakkın olsa? :)
Cevap sahibi+1 yılSende çok zor soruyosun ama ya😛
Soran+1 yılhuyum kurusun :) hatta sorumu bir beğenirsen daha zorlarınıda sorarım :)
Cevap sahibi+1 yılIkisinden birini seçmek zorundaysam asiri kiskanan diyorum ama bende istediğimi giyerim yani bikiniyi :p
Soran+1 yılsorumu beğenmedin :)
+1 yılizin istemem o da karışmaz zaten
13 Yorumla
Soran+1 yılsadece bikini içinmi peki mini etek dekolte vs. durum aynı mı?
- +1 yıl
çok mini giymem zaten dekolte de giymem pek. özel zamnlarda bir elbise falan giyerim ona da yine karişmiyor yani.
Soran+1 yılanladım, peki daha fazla detaya girmiyorum
Ne izin isticem hangi devirde yaşıyoruz
111 Yorumla
Soran+1 yıldevir ile ne alakası var kocan sonuçta
- +1 yıl
Sen söyle bakalım hangi devirde yaşıyoruz :)
Soran+1 yılneden işin ne ki
Soran+1 yılmoda tasarımcı olacaksın diye her türlü kıyafeti istediğin gibi giyebileceksin yani öylemi :)
Soran+1 yılaksi halde çıplak gezeceksin desene
Soran+1 yılyani neyi ne tarz ne derece giydiğin bilmediğim için bişey diyemiyorum
Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Giyerim ne giycem şalvarmı giyecektim denizde
211 Yorumla
Soran+1 yılevet şalvar mantıklı
Soran+1 yılönce sen başlattın :D
Soran+1 yılne olması lazım? "vücudunun her yerine su değmesini istiyorum o yüzden çırılçıplak gir" desem nasıl olur
Soran+1 yılsende işine geldiği gibi anlıyosun
Soran+1 yılsorularıma net cevaplar vermiyosun işine geldiği yöne çekiyosun bende aynısını yapıyorum :)
Soran+1 yılyakın gözlüğüm yok iyi okuyamıyorum canım kusura bakma
Veririm tabiki denize gidiyorsak.
20 Yorumla
+1 yılBenim eşim kısıtlamaz ki beni *-*
010 Yorumla
Soran+1 yılnedenmiş o
- +1 yıl
Çünkü gidersem herkesin kendi halinde olduğu yerleri tercih ederdim ve ilerideki eşimin giyimime pek karışıcağını düşünmüyorum. Bugün de herkes bana muhalefet.
Soran+1 yılyani zaten düzgün giyiniyosun ve bikini giyersen kadınlar plajına gidersin?
- +1 yıl
Üsturuplu giyindiğim doğru ama kadınlar plajına gitmem heralde. Erkek-kadın herkesin kendi halinde olduğu plajları tercih ederdim.
Soran+1 yılerkek kadın herkesin kendi haline olmadığı bir plajda mı varmış :))
- +1 yıl
Ahaha ya hani bazı yerler vardır abaza tipler kadın görmek için gelir ya oralardan bahsediyorum :D Neresi orası bilmiyorum ama genelde bilindik tatil yerleri oluyor.
Soran+1 yılyani bikinili vede harika vücudu olan bir kadın var ise bende bakarım doğruya doğru göz bu kayıyo :)
- +1 yıl
Ya bakmak var bakmak var bazıları yercesine bakıyor bazıları çaktırmadan. Bakmaz demiyorum ama kendi halindedir 1-2 kere bakar geçer üstünde durmaz. Umrunda olmaz çoğunun o tiplerden bahsediyorum.
Soran+1 yılişte ben o bakışları bile kıskanırım sonuçta :)
- +1 yıl
Ya ama şöyle düşün adam ya da kadın bakıyor geçiyor, umrunda olmuyor ben olsam kıskanmam. Ama yercesine bakıyorsa ya da sürekli kaçamak bakıyorsa o zaman kıskanırım. Biliyorsun bazı kadınlar da az değil :D
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılO izin versede ben giymem zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılbu güzel bişey ama neden peki?
- +1 yıl
Rahat olamam o kadar açık iç çamaşırından farki olmayan bişeyle
Soran+1 yılevet biz erkeklerin yani en azından benimde anlatmaya çalıştığım şey bu :)
+1 yılistemem haşama var :-)
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi aferin sana :)
bizim aile akrabalarda yok böyle bir durum
00 Yorumla
+1 yılİzin veririm de halk plajında yüzdürmem yani..
00 Yorumla
+1 yılben vermem kendiside giymez zaten
00 YorumlaGiyemez , giyecek birini zaten eşim olarak almam
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılİzin istemesine gerek yok. Ne istiyorsa giysin
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBikini evli bir kadına yakışmıyor. Mayo giysin.
00 Yorumla İzin almam.
21 Yorumla
Soran+1 yılpeki sadece kadınlar plajında giymeni istese?
Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. ızın vermezdim kanımca
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılizin istemem giyerim. karışamaz.
15 Yorumla
Soran+1 yılkocan dahi olsa karışamaz he :) iyiymiş. peki giy ama sadece kadınlar plajına git dese?
Cevap sahibi+1 yılkocam zaten yanımda. kötü bişe olsa erkekse bana sahip çıkar dimi nie kısıtlı beni. diğer erkekleri kısıtlıycagna neden beni kısıtlıyor. kendinemi güvenmior?
Soran+1 yılkötü birşey olup illa laf atılması gerekmez diğer erkeklerin kötü niyetle bile senio şekilde görmesini istemeyecek kadar kıskanç biri kocan?
Cevap sahibi+1 yılGuclu bir erkegin yaninda bana bakamazlar zaten. kocamda gucluyse yanimda giy diyebiilir. asla giymiceksn demez
Soran+1 yılhe kocan illa kaslı güçlü kuvvetli olacak :D neyse tamam aldım ben cevabımı sağol
ben ızın verdım gecen yaz alanyada
00 YorumlaEvet giyebilirler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece ikimiz değilsek aslaaaa
00 Yorumla
+1 yılİzin veririm
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayyani ne denir ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. İzin Vermem
00 Yorumla