Insanlar benim kiz gibi konustugumu ve hareketlerimin kiz gibi oldugunu söylüyor. Bazen okulda dalga konusu oluyor bu da yetmezmis gibi bazi arkadaslarimin agzina sakiz oluyorum. Ben eşcinsel degilim kizlardan hoşlanıyorum. Konusmamin bu sekilde olmasindan rahatsizlik duyuyor ve bunu degistirmek icin bir yol ariyorum. Psikolojik tedavi ise yarar mi? Yaptığınız olumsuz (gay, top, eşcinsel) gibi yorumlardan ziyadesiyle kiriliyorum lütfen bunu bilerek yorum yapin. Simdiden teşekkür ederim.
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. Ses tonunda mi sorun var ses tonunu dgistremeSn ama diksiyonla telafuz sorununu halledebiilirsin maalesef toplumumuz 4-4 luk mus gbi anca insanda kusurlari gorur ve onyargi ile yaklasir sikinti ypma uzulme o onların karakterszligi kardeşim sen canini sikma sayet telafuzinda bir sorun barsa diksiyon kursu konusma egzersizleri isine yarayabilir istersen mesajdan yazabilirsn profil acik kisa bir ses kaydi atarsan duaeltmeen gerekenleri sana daha net bir sekilde ifade edebilrim.
16 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ses tonumda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum telaffuz da sıkıntı var.
Soran+1 yılTamam olur çok sevinirim :)
Hormonlarında sıkıntı var knk östrojenin ujmuj sana steroid takviyesi yaparlar heralde düzelirsin iyi de olur aslında hem kaslanırsın da 😉
00 Yorumla
Neden onları kafana takıyorsun? Bırak istedikleri kadar dalga geçsinler. Gay olsan ne olur olmasan ne olur ya da kız gibi konuşsan ne olur komuşmasan ne olur? Kendini olduğun gibi kabul et kadın gibi konuşman psikolojik bir rahatsızlık falan değil tedavi olmanı gerektirecek hiçbir şey yok. Bazı iğrenç insanları dinleyip kendini üzme derim.
15 Yorumla- +1 yıl
@vrhrkıth Evet heteroyum. Benim bahsettiğim şey insanların görüşlerini kafasına takmasının gereksiz olduğu. İnsanlar konuşmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Gay olmadığı halde insanların ona gay gibi bakması sadece bahsettiğin gibi bir sorun yaratabilir. Kesinlikle psikolojik tedavi almasını gerektiren bir şey yok ortada.
+1 yılSes tonun mu kiz gibi konusman mi? Konusmansa eger duzeltmeye calis
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir ses tonum degil konuşmam bu sekilde
- +1 yıl
Herkesin yapisi farkli belki senin yapin oyledir? Guvendigin birinden fikir alsana bu konuda ciddi olarak o ne diycek
Soran+1 yılBirkac kisiye sordum sadece kendimi duzetmem yönünde yorumlar yaptilar. Bu platforma soru sorma nedenim etraftakilerden bir cozum uretememem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
5Cevap
+1 yılmadem konuşmanı değiştirmek istiyorsun diksiyon kursları tam da bunun için. çocuk yaşta kimin etkisinde kaldığınla alakalı konuşma tarzın demek ki genelde bayanlarla kalmışsın. bu bir problem değil.
10 YorumlaPsikolojik bir sorunun yoktur muhtemelen sadece biraz daha sakin dur ve agırbaslı dur. Konusurken az konus kendini az ele vermeye calıs.
20 Yorumla
+1 yılkardeş bence olduğun gibi görünmeye devam sallama milleti
20 YorumlaTakma kafana değiştirirsin milletin zatıf noktalarıyla dalga geçmeyi çok sever insanlar sen onları takma ama değişmeye çalış hoş bir durum değil
10 Yorumla
+1 yılPsikiyatri ye git bence. Saçma yorum yapan ergenleride takma kafaya.
00 Yorumla
+1 yılBanada boyle diyorlar ama cidden bilerek boyle konuşmuyorum. Sizin konuşmaniz normale döndü mü acaba döndüyse nasıl yaptiniz anlatabilir misiniz?
00 Yorumla
+1 yılSevgili yap konuşmayı bırakırlar
00 Yorumla
+1 yılBenim dövesim geliyo kardeş bu tipleri
00 Yorumla
+1 yılDemekki sende bizdensin😜😜😜
00 Yorumla
+1 yılGit istersen yani bi' gorun
00 Yorumla
+1 yılkestir kurtul.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence sen ve senin gibi iğrenç yaratiklarin kestirmesi gerekiyor. Sizin uremeniz hata.
kiz gibi konusma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım