Bir erkek bi kızla konuşurken sürekli estağfurullah, teşekkür ederim sen nasılsın tarzında konuşuyorsa bu ne demek?

Kızla gecem konuşmuşlar kızın storye beğeni ve yorum atmış Kiz da beğenip geçmiş. Benimki de yazmiyor sun demiş. Kız sürekli görüşmüyorduk ki zaten ayrıca seni rahatsız etmişim hissine kapılmama sebep olduğun içinde teşekkür ederim demiş. Sevgilim de estağfurullah bu düşünceye nerden vardın merak ediyorum demiş. Kiz da yazmıyorsun deyince hep yazmışım seni rahatsız etmişim gibi hissettim, neyse yazmışken sorayim nasılsın napıyorsun demiş. Sevgilim iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın napıyorsun yazmış. Bende iyiyim teşekkür ederim demiş kız ardından da nasıl gidiyor demiş. Sevgilimde çalışmıyorum tatil, yarın iş başı yapacam yazmış. Kiz da ben diyorum niye canlı yayın story falan yok yazıp emoji atmış. Sevgilim ha öldüysem demiş Kız da ben iyimserim öldüğünü düşünmedim deyince sevgilim sağol ya demiş kız beğeni atmış.

LUTFEM YARDIM EDIN

Güncellemeler
+1 yıl
Ertesi gün sevgilim yayın açtı kıza el salladi kız da özelden iyi akşamlar yolculuk nereye dedi
Sevgilim de iyi akşamlar eve desem, bu hafta buradayım yarın şuraya gidiyorum demiş. Kiz da hımm anladım yazmış sevgilim evet demiş kızda beğeni atmış. 2 gündür de görüşmüyorlar.
Fikriniz nedir
Bir erkek bi kızla konuşurken sürekli estağfurullah, teşekkür ederim sen nasılsın tarzında konuşuyorsa bu ne demek?