Nefret ediyorum kendimden ve hayatimdan artik gercekten yeter NOLUR OKUYUN?

Igrenc biriyim hicbir ise yaramiyorum kendimi begenmiyorum ozguvensizim cirkinim herseyi sorun yapiyorum negatifim tembelim. Bunlari kendim bile soylesem. Annem babam benimle sanki hic gurur duymamislar hicbirzamam aferin kizim falan demediler hep olumsuz herzaman yok sunu yapamiyorsun neden boylesin falan diyorlar. Babam benimle hic gurur duymadi okulda basarili oldugumda bile. Benim kiz kardesim benden daha yuksek okuyor 11 ay daha kucuk benden resmen utaniyorum annem babam hep onunla gurur duyorlar. Kiz kardesimde bana kavga ettigimizde salak falan diyor birsey bilmiyorsun ve kendimi daha ezik hissediyorum. Benim 9 yasinda erkek kardesim var cok yaramaz ve babam ona herseyi aliyor o bile bana salaksin birsey bilmiyorsun diyor. Ben nasil kendimi seviyim ki? Bunu ben agliyarak yaziyorum cunku bak iyi bir insan degilim. Tum kotu huylar bende. Hicbirsey beceremiyorum iste. Ve sinifi gecmek icin sinav yapmistim ve onu almasam daha kotu olur simdi sonucu bekliyorum ama kesin gecmemisimdir. Babam ve annem sankida beni hic sevmiyorlar. Kendimi yanliz hissediyorum. Zaten arkadaslarim fazla yok kiz kardesimlede aram hic iyi degil hep kavga. Napacam? Olmek istiyorum cunku yasamak icin sebep bulamiyorum internette hep nasil mutlu olabilirsin ariyorum okuyorum ama mutlu olmayi bilmiyorum
Nefret ediyorum kendimden ve hayatimdan artik gercekten yeter NOLUR OKUYUN?