Çıplakken
Giyinikken
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çıplakken. Zaten insan değer verdiği kişinin en çok güzel gözükmek istediği kişinin yanında soyunur ona güzel gözükmesi en iyisidir en çok istediğidir üstünde herhangi dikkat çekici başka bir şey yokken özel kılar güzel kılar bnc.
Kıyafetlerle bir şekilde zaten Güzel görünürsün ama mühim olan çıplakken hoş ve Seksi görünmek ve erkeğin aklını başından almak
ama tamamen çıplak bir kadını çekici bulamıyorum ben nedense.
@REDHOTLİNE07-4 o sana göre bazıları da çıplakken sever
ben de onları anlamıyorum işte en azından bir jariyer çorap mutlaka kalmalı kadında kadını çekici gösteren asıl şey zaten kıyafettir.
Tam çıplaklığı sevmiyorum , kendime bile saygısızlık olarak görüyorum, aynada asla tam çıplak bakmam, eşimin yanında da tam çıplak olmam asla. Dolayısıyla yarı çıplak daha iyi birde edepli giyinikken
bir boxer olsun yeter o şekilde gayet iyi hissediyorum kendimi :)
Cevap
21Cevap
Çıplakken güzel olsan giyinikken her şey yakışır zaten
çıplakken güzelsem kocama güzel görünürüm giyinikken tanımadığım insanlara. Yani çıplak tercihim
Çıplak güzel bir fizigim varsa kendimi güzel buluyorsam giynik zaten güzel olurum o yüzden çıplak
omuzlarım yapılı olduğu için övünürüm giyinikken daha iyi :D
Çıplakken güzel olursan giyildiğinde de güzel olursun.
Gönül isterdi ki çıplaklen daha güzel olalım ama maalesef çikolatalı adonislerimiz yok 😞
Çıplakken bakmaya doyamayacağın kadar güzel olduğun halde o güzelliği saklamanın güzelliği bambaşka derim ben.
Çıplakken daha seksi gorunuyorjm ama giyinikken daha iyi gorunmeyi tercih ederim ciplak halimi herkes gorup bilmeyecek sonucta
Çıplakken daha iyi hissediyorum ben
Çıplakken güzelsek giyinince zaten güzel oluruz 😂
Çıplak Olduğumda Bakamıyorum Kendime..
Cibildak ve guzel de hissediyorm 😇😇
offf bu ne biçim soru ya :/
yapmayın lütfen. xD
Özel görüşe neden izin yok belki ben ruh eşinim
Belki benimdir ruh eşin
Ben giyinikken daha güzelim çıplaklığı sevmem
Edepliyken
Çıplakken. :D
Çıplakken kaç kişi gördü ki seni 😉😉😉
@MonthechristoM Size ne? Sizi alakadar etmeyen şeylere yorum yapmayın lütfen.
Peki özür dilerim
Gizem guzeldir.
Gizem daha çekicidir
Giyinikken güzel...
Hoşgeldin siteye
@nerdesinruheşim
Hoşbulduk :)
mesaj kapalı senin, yazamadım. burdan hoşgeldin edeyim dedim😊ruh eşin buralarda mı, eminmisin?
İkiside 😂
giyinikken...
Ayni sey ikiside
Giyinikken
fark etmez
Belli olmuyor mu?
Ciplak
gıyınıkken
giyinik
Çıplak
Çıplak
Giyinikken