Dibe vurmak böyle bir şey mi?

uzun zamandır bana ağır gelen sorunlar yaşadım. Bana ait ne varsa aslında kaybettim sayılır yani geriye çok küçük bir kaç şey kalmıştı. Dibe vurduğumu düşündüm çünkü elimde somut iyi diyebileceğim bir şey kalmamıştı. Üstelik bu dönemde karakterim değişti yani çok sakin biriyken aşırı sinirli, duyarsız, hissiz birine dönüştüm. Ne yaptığımın farkında pek değildim, nere gidicemi bilmiyordum. Hep ''dibe vurunca kalkmaya çalışırsın ve düzelmeye başlarsın'' dediler. Benim kaybedecek bir şeyim kalmamıştı ama halen düzelmiyordum. Ancak bu hafta devam edecek gücümün kalmadığını hissettim. Hayatımı düzene koymak için artık dayanma-çabalama durumum kalmamıştı. Ruhsal anlamda bitmiş hissediyorum. yarın için plan yapmaya bile halim yok. Eskiden beni çok sinirlendiren olayları hatırlıyorum içimde bir öfke oluşuyor ama kısa sürüyor. Sinirlenmeye bile halim kalmamış... Asıl dibe vurmak bu mu oluyor? gün içinde duygularım değişiyor ama sonra en baştan almalıyım ve beni üzen, kıran, sinirlendiren ne varsa bırakmalıyım demeye başladım. Her insanın bir dibe vurduğu yer vardır benim ki bu muymuş?
Dibe vurmak böyle bir şey mi?