Ben safım ve bundan kurtulmak istiyorum?

Benim bir arkadaş grubum var benle birlikte 3 kız ve 2 erkek benle çok dalga geçiyorlar boyumla kilomla gürünüşümle giydiğim şeylerle söylediğim şeylerle, bir şeyleri duyup anlamamamla özellikle saflığımla en başta pek bişey diyemedim ben çok gülen ve rahat bir insanım ve bunlarada gülüp geçtim sanirim bu yüzden benle dalga geçmeye alıştılar ve onlara normal gelmeye başladı ama eskisinden daha ağır laflar söyleyerek dalga geçmeye başladılar bugün arkadaşımın arkadaşı geldi bizim yanımıza muhabbet ederken üstüste benle saflığımla dalga geçtiler sadece biz olsak 5 kişi o arkadaş olmasa inanın umursamam ama o arkadaş olduğu için kendimi kötü hissetim. ve nete safım ve bundan nasıl kurtulurum yazdım ve bu siteyi bulup bunları yazmaya karar verdim. İnsanlara çok kolay inananıp güvenebiliyorum ve bu benim en nefret ettiğim huyum saf olduğumu kabul ediyorum değiştirmek için çok uğraştım aslında lisedeyken daha kötüydüm üniye geçince ailemden uzakta kalınca biraz daha akıllanmış olabilirim ama hala safım ve en kısa zamanda bundan kurtulmak akıllanmak istiyorum umarım beni anlamışsınızdır ve iyi tavsiyeler verirsiniz. Çok teşekkür ederim şimdiden :)
Ben safım ve bundan kurtulmak istiyorum?