Merhaba..24 yasındayım. erkek arkadasım var 5 senedir seviyorum evet ama hep iki ay, uc ay diye diye beni bekletiyor. tamam herkes kendini begeniyor ama ben kendimi o kadar buyutmuyorum. benim cevrem bana cok guzelsin manken gibisin nasıl bekliyorsun diyorlar. erkek arkadasım niyetim ciddi diyor ama gelmiyor. bu seferde 4 ay sonra ancak diyor. neyse dun komsumuz bir akrabam var doktor dedi. cocuk hastalıkları uzmanı. mamorial hospital'da calısıyor.30 yasında. internete ismini yazdım cıktı. cocugu begendim acıkcası. cok gelistirmis kendini. ailesi gelip gordu beni. cok begendiler. bir cıkın dısarı pazar gunu konusun dedi. cok caresizim sizce kafama uyarsa kabul etmelimiyim?
Cevabın nedir?
+1 yılKadin standart bir organizma demekki. Kümül olarak bedeninden bahsederek bedenini erkegin hizmetine verdiği mantigiyla yasiyor ve bunun karsiliginda daha parlak bir yıldız fordugunde fotosel hiziyla tepki veriyor. Insanlarin iliskilerini bitirmeleri ayip ya da yanlis degil ama senin etik olmayan davranisin doktoru bir level gorerek tercih algini bozmasina izin vermen." BIDONUN DIBI KUCUKTE DELINSE BUYUKTE DELINSE SONUÇTA SUYUN HEPSİ AKAR " der hintliler. Yani bu tercih ilerleyen hayatinda doktorun yerine baska olasılıkları düşünme yuzdenin yuksekligine delalettir. Istemiyorsan ayril , insanlari kiyaslayarak sana ulasimlarina izin vermen seni insan olmaktan ziyade bir meta okarak gormemize, gormene, gormelerine sebep olacaktir. Yorumum sert olmadi dimi yaa :)
04 Yorumla
Soran+1 yılYok bence sert olmadı. buna saygı duyuyorum. para olarak gormeyin durumu. benin durumum cok cok iyl. erkek arkadasım hem benimkinden hemde doktor olan beyfwndiden de iyi.. ama niyet hani niyet?
- +1 yıl
Senin iyi niyetli olduğuna inanmamizi istiyorsan etik olani yap. Erkek arkadasindan ayril hem ona hemde doktora haksizlik yapma. Kendini ikisininde yerine koy empati kur ve eger hosuna gittiyse adam ayril ve gorus. Ama bu cebimde dursun ben bide digerine bakayim dersen layik oldugun seyin sansürlenen yorumlar oldugunu bilmeni isterim. Adil ol hem onlara hem kendine 👍
Soran+1 yılYok zaten erkek arkadasımla oturup konusucam tamamen. bisey demezse ayrılacagm
- +1 yıl
Doktorlari arastirdi gorevli arkadas (@hazalper) 😉 verdiğin ozellikler tutmuyor. Tabibler odasini arayip tarife uyan doktorlari bulmamiz gerekecek. Yine zor isler...
En İyi Cevaplar
zor bir durum sevgilin ne kadar ciddi bilinmez aklından acaba lan buldum güzel kızı gittiği yere kadar ikna ettiğim yere kadar sevgili olurummu diyor yoksa gerçekten aile iş geleceğini teminat altına almak içinmi bekliyor bilinmez.
Diğeri okumuş kültürlü tahsilli insan beğenide olmuş ilerde en azından maddi anlamda sıkıntı olmayacak gibi duruyor ama ona evet dersen sevgiline hayinlik yapmışta olacaksın belki doktora hayır diyecen bu seferde gerçekten kısmetini tepmiş olacaksın :D anam ne bilim kafam karıştı zor iş :D02 Yorumla
Soran+1 yılGittigi yere kadar ikna edeyim diyor maalesef
+1 yılNe icin bekletiyor sebebi ne ki? Hayir bahsetmissin ustelik bu durumdan seven insan ciddi dusunen insan bir sey yapmadan durmaz. Evlenecegi yok gibi bunun seninle ciddi ciddi konus bu konuyu takmiyorsa yol ver gitsin, doktorla gorus..
00 Yorumla
Bence kobul et bir görüşün sana uygun bir delikanlıysa onunla evlenirsin. Yani seni bekletenlemi olcan ömür boyu yazık olur sana
12 Yorumla
Soran+1 yılValla suanda biliyor boylw bir konu var ama hicbisey yapmıyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
45Cevap
Sen bunu düşündüğüne göre ve bunca yıldır erkek arkadaşın da seni tanıdığına göre belki evlilikle ilgili sana güvenmiyordur bunu düşündün mü hiç?
Açık açık evlenmek istediğin adamı aldatmaktan bahsettiğinin farkında mısın? Madem erkek arkadaşın ile uzun vadeli planlarınızın tutmadığını düşünüyorsun önce ayrıl, sonra başkaları ile görüşmeyi düşün.00 YorumlaAilesinin seni görmesine izin verdiysen ve çocuğu bu kadar araştırdıysan zaten ihanet etmiş oluyorsun. Erkek arkadaşının oyladığını düşünüyorsan ayrılırsın, sonra önüne bakarsın. Sen şu an erkek arkadaşını yedeğe atmış durumdasın. Yaptığın hoş birşey değil. Kendini masumlaştırma.
02 Yorumla
Soran+1 yılMasumlastırmıyorum benim de bir gelecegim var zaten bu olmasa bile erkek arkadasımdan ayrılacagım
+1 yılSiz kadınlar ne kadar Saçmasiniz. Bu soruyu sorma gereği duydunmu gerçekten. Seviyorum diyor ve bu soruyu soruyosun. Belki çocuğun parası yoktur evlenecek kadar. Belki herseyi mükemmel yapmak istiyor. Ama siz de haklısınız.
05 Yorumla
Soran+1 yılValla benim durumumda cok iyi. ama erkek arkadasımın durumu benimkinden kat be kat daha iyi. durumları gercekten cok iyi. doktorun durumundanda iyi. sen dusun artık. Şu an bile evi arabası herseyi var
Soran+1 yılAma Ona ragmen istemiyor ww ben napayım
- +1 yıl
Al çek kenara konuş de böyle böyle ya adını koyan bir tarihi olsun ya da bitsin. Ama zaten sen onu seviyosan doktor la mutlu mu olcan?
Soran+1 yılŞu an tatile gidecekmis. geldiginde birsey yapacakmıs. ee bu olacak ismi? Ona tatile gitme demiyoeum. ama gelmezde buna eminim. bir yuzuk alıp takmak bu kadar mı?
- +1 yıl
Bekle tatilin sonunu. Eğer acelen yoksa bekle üstüne gitmeden mesaj atmadan sadice ona cevap vererek bir şey istemeden döndüğünde bir şey degismemisse haklısın.
+1 yılDürüst olman önemli. Kabul edeceksen eğer buluşmadan önce erkek arkadaşına söyle ve ayrıl. Bunun yanında o doktor sevdiğin var mı dediğinde ne cevap vereceksin? Ben şahsen başkasına aşık biriyle evlenmem.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen anlattım durumu ama erkek arkadasım kutuk gibl durdu maalesef. bana dur sen ne yapıyorsun tamam sana hemen bir soz yapayım demedi. soyle birseydw var. ben cok yoruldum cok mucadele ettim bıktım
- +1 yıl
Durumu anlatmanda sıkıntı yok. Asıl mesele gidip görüşeğini söylemek. İlişkini bitir öyle git konuş. İlişki tek taraflı sürdürülmez. Yalnız sen uğraşıyor ve çabalıyorsan ilişk seni yorar. Bir erkek gerçekten seviyorsa ve eğer tüm şarlar olgunlaşmışsa (Maddiyat vs. gibi) ne yapar eder evlenir o kızla. Sana sunduğu sebepler havadan sudan sebepler ise boşuna bekliyorsun. Tabi bu benim kendi görüşüm.
+1 yılhemen git, beklediğin kabahat, bırak o zibidiyi, seni boşuna oyalaıyor. ilerde pişman olursun ve o klasik sözü söylemek zorunda kalırsın. " Ah ah, beni ne doktorlar istedi" diye.
00 Yorumla
+1 yılSevgikini gerçekten sevseydin bu soruyu sormazdın. İşin dil tarafı ise sevgilin seni sevseydi ne pahasına olursa olsun bu kadar bekletmezdi. Allah mesud etsin diyorum ben şimdiden. 😁
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyor ki bekletiyor zaten
- +1 yıl
E sen neyi bekliyorsun o zaman?
+1 yılSevgiline söyle seni isteyen birisi olduğunu. O zamanda ertelemeye devam ederse sende doktoru beğendiysen kabul edebilirsin
00 YorumlaEeee bosuna demiyolar adim atmazsan eldekindende olursun diye.
02 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun bu iste. dusunsene ben ne vadireler atlattım. onu sevmekten paraladım kendimi yedim bitrdim. mucadele ettim. aileme iyi gosterdim. ama benim basımı one egdi
+1 yılGerçekten 5 yıllık sevgilinin seni oyalıyorsa hiç kaçırma. Ama gerçekten gelmek isteyipte gelemiyorsa koy totosuna sevgilinin.
07 Yorumla
Soran+1 yılGelmiyor kendimi harap ettim mahvettim. paraladım adam bana mısın demiyor
- +1 yıl
Ne diyor mesela? Ve seni aldatmadığına emin misin?
Soran+1 yılValla bilmiyorum hic suphe duymadım. ama bu konular acılınca gelip seni isteyecgm demiyor
- +1 yıl
Söylesene ona bakalım bir böyle böyle beni istemeye geliyorlar diye. Bakalım ne diyecek.
Soran+1 yılSoyledim. neyse sonra konsuruz dedi. telefonu kapadı
- +1 yıl
Seviyor musun peki?
- +1 yıl
olmazsa omlazın mı yani?
+1 yılKafanıza uyarsa kabul edin belki anlaşırsınız da hayırlısı olsun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim dileklerin icin
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılNe utanmaz bir kızsın ya. 5 yıllık sevdiğin varken başkası ilemi görüşcen. senin gibilere kaşar diyolar işte illa birine vermen gerekmez kaşar olmak iiçin
06 Yorumla
Soran+1 yılDogru. Seni oyalayan aptal yerine koyan biri icin bunları demen lazım.
- +1 yıl
Kendine neyi layık görüyorsan onu yap.
Beğenmediğin zamanda kürkçü dükkanı gibi eskisine geri gelirsin garibiminde hiç birşeyden haberi olmadan seninle takılmaya dewam eder.
Soran+1 yılYok ben ayrılırsam donmem daha. bittiyse biter orda. o da donmez. o kadar telaslanma
- +1 yıl
ben ne teleşlanacağım. sen kendi derdine yan karekterinden taviz vercen başkası için
Soran+1 yılBaskasıda benim icin taviz veriyor. birl sana ailene kız kardesin icin gelicez derse gelmezse onunla oynarsa. bir duzelip sacma sacma hareketler yaparsa sizinde zorunuza gider simdi ne dedigini bil oyle konus
- +1 yıl
evet zoruma gider vede çoktan yol veririrm. ama yol vermemişken vede halen hayatımda ikende gidip başkasıylada görüşmem. senin kafa yapın aynen şu; gidip bir görüşsem eğer kafama yatıyorsa biraz zaman isterim diğerinede yol veririm. ama olmazsa eldeki ile dewam ederim.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbir doktorla evlenip rahat bir yasam surmek guzel ama beni ne doktorlar ne muhendisler istedi de gitmedim diye hava atmak. paha bicilmez 😀
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim Şu an yasadıgım hayatı zornimkanlarla yasıyor insanlar.. bwnim durumum fazlasıyla iyi. Allah olmayana versin
- +1 yıl
E tamam iste.. B yi isaretle.. reddettim diye hava atarsin.. madem durumun o kadar iyi ve apoletle ilgin yok.. adamin doktor oldugunu niye belirtme geregi duydun?
Soran+1 yılEn azından duzgun bir kariyeri var kendini gelistirmis. benim erkek arkadasım cok sımarık ne yaptıgını bilmiyor
- +1 yıl
Doktoru sec doktoru 😀
Bir yanda 5 yıllık ilişki diğer yanda talip...
Unutma biri seni beğendi diğerleri ise önce ailesi gelip seni beğendi..
Tercih senin hayırlısı olsun00 YorumlaBir kapıyı kapatmadan açma diğerini, üzülürsün bence.
00 Yorumlakardeş payındaki sezai sat gitsin sat sat sat sat mk sat sat diyorya sende evet gitsinevet evet evet mk evet :D
00 YorumlaEt gitsin ciddi olan adam bundan korkup gelmiyor da erteliyorsa sende onu ertele hemde süresiz 😒
00 Yorumla
+1 yılYok görüşme sonra sevgiline beni ne doktorlar istedi de vermedim dersin ama vercekmiş gibi bir , havanda var
00 Yorumlasevgilin varken plan yaparken ailesinin bunu demesi çok ayıp. geleceği düşün. yani kiminle daha mutlu olursun ya da katlanabilirmisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılValla ben erkek arkadasım yuzunden bir suru rahatsızlık yasadım. kuru ekmekte yersen beraber bolusuruz dedim. o bana bir yuzugu cok gordu biliyoemusun?
+1 yılsen çoktan satmışsın beynini zaten. vücudunlada evlensen bir sorun çıkmaz...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence kafanıza uyuyorsa, beğenirseniz görüşün tabiki elbette. Çocuk kariyerli ve de sizi istiyorsa neden olmasın ki. Denemekten zarar olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek arkadaşın seni oyalıyor belli ki. Sen iyisi mi doktora şans ver.
02 Yorumla
Soran+1 yılTabii ki oyalıyor. buraya hakaret edenlere sasıyorum. sen herseye ragmen mucadele ettiysen yıprandıysan. bende kızım bir yere kadar
Cevap sahibi+1 yılSen elinden geleni yapmışsın. En mantıklısı erkek arkadaşınla oturup konuşmak. Kusura bakma beni aylarca oyaladın. Niyetin ciddi olsaydı gelir isterdin ama belli ki oyalıyorsun. Oyalayacak başka kız bul deyip yol ver. Doktora da körü körüne bağlanma. Önce bir tanış, görüş kafalar uyuyor mu bak. Ona göre karar ver.
+1 yılEğer bunu düşünebiliyorsan erkek arkadasını bırakırsında sen
01 Yorumla
Soran+1 yılBırakıcam tabii o beni dusunuyor mu ki
Adı Mustafa mı?
Erdem mi?
Mehmet Emin mi? yoksa diğerlerinden biri yarım saattir tüm doktorları tek tek inceledim07 Yorumla- +1 yıl
Stalk bizde ata sporu beybisii :):):) superbu kadin milleti 😄😄😄😄
- +1 yıl
@cevirimici tek tek hepsine baktım doğum tarihlerine kadar baktım 75-81 arasında değişiyordu cflfşi
- +1 yıl
Hani 30 du? Olmuyor boyle , gizli uyeler sarjima yazık bize fake atiyorsaniz. @hazalper bizede yazik bu kafalar su yakmiyor sonucta.
- +1 yıl
@cevirimici aynen jljk
- +1 yıl
Hastaneyi arayalimmi @hazalper 😀 kalp hırsızı kerata deriz :):):)
- +1 yıl
@cevirimici yok yok o kadarına gerek yok jhkkhk
- +1 yıl
Iyi tamam yaa. Zaten bulmam gereken bir reklam slogani var. zamanimi ona yonlendireyim 👍✋
+1 yılSen bu vaziyetini anlattıktan sonra çocuk seni kabul edecek mi peki.
04 Yorumla- +1 yıl
Iste bunlarin hepsi animal instinct :)
Soran+1 yılHangi cocuk?
- +1 yıl
Hastahanedeki doktorlarin 3 unude arayalim "babacan dedikodunu yapiyoruz hakkini helal et diyelim" 😄😄😄😄😄 bence iyi fikir
- +1 yıl
Doktoru diyorum. Hem sevgilin var hem doktorla görüşeceksin. Bu nasıl bir ikilem.
Kişilik & Karakter konusunda 407 cevap paylaştı. evlewnilcek erkek ayrıdır
flort edilcek erkek ayrı
valla evlenmek ıcın dr ideal derim00 Yorumlabir şans ver ne çıkar sanki aşkın nerden geleceği belli olmaz sen ne iş yapıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılYa kimse anlamıyor beni sence yanlıs blsey mi yapıyorum? Erkek arkadasım gelmiyor zorlamı getirecem? Tanıycam ama. unive hazırlanıyorım
sevgilin varken :D adamı beğendin :D
ne or lar var be14 Yorumla
Soran+1 yılAgzını topla. peki sevdigin insanın niyeti yoksa? Gelmiyorsa
Soran+1 yılBu is olmasa bile ayrılacagım zaten. bu boyle surecwk degil
+1 yılBencede ailesine kendını göster tipinede derece ver ama sen asıksın dimi
00 YorumlaGitme ilerde beni ne doktorlar mühendisler istedi dersin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoktor seni kabul etti de, senim beğenmen kaldı. seninle görüşmek istemesi, seninle illa evlenecek manasına gelmez.
04 Yorumla
Soran+1 yılGelmez dogru. ya olursa?
Cevap sahibi+1 yılolursa otur şükret.
Soran+1 yılKusura bakma ama ben hep sukrediyorum. bu olmazsa baskası ister. yani illa bu olacak diye bisey yok
Cevap sahibi+1 yılanladım.
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılne desem bilmiyorum ama 5 seneliğe son ültimatomu ver
06 Yorumla- +1 yıl
Benden önce yazmışsın allahın masterı :D
- +1 yıl
@Sakaryalim neyi yazmışım hala guru guru gez sen :D
- +1 yıl
Benim yazacağım fikri yazmışsın kıza.. Ne olcak :D
- +1 yıl
@Sakaryalim aynı düşünüyoz :)
- +1 yıl
Aklımız aynı çalışıyor..
- +1 yıl
@Sakaryalim aynen öyle :D
Sen zaten sevgilini gözden çıkarmışsin
Önce sevgilinden ayril00 Yorumlakalbinin sesini dinle hangisi daha ağır basıyorsa ona git
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktorla görüşürsen çocuğa çok büyük ayıp etmiş olursun ki çocuk bunu öğrenirse seni bırakır
04 Yorumla
Soran+1 yılBen Soyledim kendisine. hicbisey demedi
Cevap sahibi+1 yılKendisine derken kime söyledin
Soran+1 yılErkek arkadasım sesini cıkarmadı. yani beklwdigim demeliydi ki ben seni bırakamam. ama oyle bisey demedi. Şu an manevi olarak hazır dwgilim dedi. maddi olarak bir sıkıntısı yok. hatta fazlası var
Cevap sahibi+1 yılEvliliğe hazır değil ozaman sorumluluğun altına girmekten korkuyor belliki
Kişilik & Karakter konusunda 913 cevap paylaştı. Bence et. Erteleyenin nedenide önemli ama
01 Yorumla
Soran+1 yılYa iste diyorum beni karalıyorlar. gelmiyor arkadasım senelr oldu hala bekleyecekmiyim. nereye kadar
+1 yılKalbinin sesini dinle.
00 Yorumla
+1 yılGit görüş. O dansöze de ders olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılSeni alnından opuyorum
- +1 yıl
Git görüş. O gence şans ver. Seni gerçekten mutlu edebilecek ve sevebileceksen git gerçek delikanlıya.
Soran+1 yılBen erkek arkadasıma soyluyorum konuyu kapatıyor. ben ne bileylm gelecek mi gelmeyecek mi? Gecen sene iki ay sonra gelicem dedi. ustunden 1 sene gecti hala bisey yok
bir gönülde iki sevda olurmu kardeşim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 694 cevap paylaştı. hadi yırttın ne diyelim
00 YorumlaDiğeri seni oyaliyirsa haklısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılOyalıyor tabii ki 5 sene olmus. bes senw daha bekletsem bisey demez. beni hic dusunmuyor
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevgilin var ama ne kadar dogru?
00 Yorumlaböyle sevgilim olmasın
07 Yorumla
Soran+1 yılTamam eger onu oyalayıp durursan olsun ama
Soran+1 yılValla aldım konustum ben hazır degilim diyor. simdi napayım?
Soran+1 yılValla soyledim tepki vermedi
bence ikisini de bırak benimle görüş :D
00 Yorumla
+1 yılsen ne iş yapıyosun. Kabul et bence
00 Yorumla
+1 yılben doktora verırdım. d
00 YorumlaBende ceoyum bana bak 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılPara her şeyi değiştirir..
Git gorus03 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakma ama benim durumumda cok iyi. erkek arkadasımın durumu gelip isteyenden daha iyi. mevzu keske para olsaydı..
- +1 yıl
Ahaha kendini kandır anca. Hic samimi değilsin
Soran+1 yılKendimi kandıracak bir durum degil. sen kendini sabaha kadar anlat bende sana inanmam. cunku seni tanımıyorum. ylne de saygı duyuyorum
Hani o kadar guzelsinya niye gizliyon kendini kezo
00 Yorumla
+1 yılKalbinin sesini dinle
00 Yorumla
+1 yılsenin meslegin ne?
04 Yorumla
Soran+1 yılUniversiteye hazırlanıyorum
- +1 yıl
valla kacirma derim. Loto ayagina gelmis. Herkese nasip olmaz böyle kismaet emin ol.
Normalde lise mezunusun yani ona göre düsün.
Demekki doktorlarinda düsünceleri degisiyor. Eskiden olsa kesinlikle bakmazlardi. simdi muhasebeci olsun, lise mazunu olsun, hemsire olsun aliyorlar valla. Burunlari yere indi demekki :D
Soran+1 yılParayla alakası yok cunku benim durumumda cok iyi. beni bekletmesi hosuma gltmiyor
- +1 yıl
Para degil arkadasim. Kariyer!!!
Siz herseyi para saniyorsunuz. Zenginlikten degil kariyersizlikten almiyorlardi.
Loto dememdeki anlam kariyer maksatinda.
Parayı seç :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim durumum cok iyi zaten. erkek arkadasımın durumu Şu an meslegi doktor olan beyfendininkinden daha iyi. mevzu para degil niyet maalesef
+1 yılBilmem
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 839 cevap paylaştı. Et kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılbu ne safsatadır
02 Yorumla
Soran+1 yılSafsata yaoan ben miyim? Erkek arkadasım beni istemiyorsa suc benim mi
- +1 yıl
iyi bakın kendinize
Gizli Üye(36-45)+1 yılonu kabul etme beni et, seviyorum ulan seni :(
00 YorumlaUyarsa kabul et
00 YorumlaUyarsa kabul et
00 Yorumlaet gitsin ya
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi