Arkadaşlar benim ciddi psikolojik sorunlarım var sanırım. Kendimden korkmaya başladım artık. Başıma gelmeyen şeyler gelmiş gibi hissediyorum. Mesela işte örnek veriyorum birine mesaj attım sonra mesajları sildim. Sonra birden şüpheye giriyorum ben böyle bi cümle kurdum mu kurmadım mı diye. Sonra diyorum ki kesin kurdum. Ve ona inanıyorum körü körüne kesin yaşadım bunu diyorum. Senaryo yaratıyorum hatta geleceğe yönelik kaygılar ortaya çıkıyor. Dalga geçmiyorum gerçekten bu durumdayım. O yüzden hiçbir mesajımı silmiyorum böyle uzun uzun bakıyorum kendimi ikna etmeye çalışıyorum. Normalde de aşırı kaygılı biriyim anksiyete belirtileri de var gibi. Ya mesela en yakın örnek olarak eski sevgilim bana sürekli mesaj atıyordu ben de en sonunda ona ters bi mesaj attım peşimi bıraksın diye. Ama içimden bi ses diyor ki karşı taraf ümitlendi ve şu an seni sevgilisi sanıyor falan. Neredeyse şu an sevgiliyiz sanacağım. Bilmiyorum hiç normal değil deliriyor muyum bilmiyorum çok korkuyorum kendimden… sadece karşı cinsle ilgili değil normal yaşantımda da öyleyim. Mesela bi form imzalıyorum kağıt önümden kalkınca kesin imza atmadım diyorum ve kendim telaşa giriyorum.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şizofren falan olmazsin. ya un mallarına bakma basit bir anksiyete bozukluğu
Ne yapmalıyım hep başıma kötü bir şey gelecek gibi hissediyorum
Doktora gidecen ilaç yazacak kısa süreli bir terapi o kadar. Ne hastaliklar var. Senin ki çok hafif
Mahvettim kendimi düşünmekten korkmaktan endişe etmekten. Zaman geçsin diye yaşıyorum resmen
Seni çok iyi anlıyorum bosuna eziyet cekiyorsun. Hemen doktora git sana ilaç yazsın. Kısa süreli birde psikolog terapisi düzelirsin hemen. Düşünce insanı hasta eder. Ve doğru düşünmeyi öğrenerek iyileseksin
Alırsam kayıtlara falan geçer mi? Meslek sahibi olurken bakmazlar mı mülakatlarda falan
Özel muayeneye git. bir şey olmaz aslında ama sen bunuda kafana takarsin. Özel muayeneye gittiğin mahkeme kararı gibi şeyler olmadan kayıta geçmiyor
Ben şimdi gidersem hastaneye ömür boyu mesleğimi yapamayacağıma inanırım her gün de bunu düşünürüm boş ver. Ben internetten falan bir şeyler izleyeyim bu durumla ilgili :(
Ilaçsiz imkansız gibi. Adam boyu kitap okuman lazım yenmek için. O kadar kolay degil
Herkesten uzaklaştım artık kimseye bi şey de anlatamıyorum haklı olarak tepki gösteriyorlar. Öyle içime atıyorum içimde yaşıyorum her şeyi. Teşekkür ediyorum size de 🙏🏻
Maddi durumun iyiyse özel muayeneler var oraya git. Kayıt etmezler bilgisayara merak etme
Ne kadar boş yere stres yaşadığını bir bilsen
Bana göre o küçük şeyler dağ gibi oluyor işte. Tüm hayatımı etkiliyor boş boş duvara bakıyorum sabahtan beri
Hiç sebepsiz cekiyorsun şu an bu ızdırabı. Yarın sabah ilk iş bir özel muayeneyi ara sekretere anlat durumunu kayıt altına alınmak istemiyorum. Meslek hayatımı etkiler diye düşünüyorum de. O da benim dediğimi diyecek. Mahkeme kararı gibi şeyler olmadan senin o doktorla gorustugunu hiçbir isyeri bulamaz
Küçük bi yerde yaşıyorum şu an için zor görünüyor ama bakalım inşallah …
Psikolojide kaçınılmazdîr bazen bazı durumlar. Eninde sonunda gideceksin. Ve gittiğin zaman çok kötü bir halde atak geçirerek gideceksin doktora ve bu olduğunda damgalanacaksin. Millet deli falan diyecek. Halbuki basit çok basit bir anksiyete bozukluğu. Bir an evvel kontrolü kaybetmeden sessizce benim dediğim yolu izle
Sakin ol. her şey yoluna girecek. Ben yıllarca çektim. Düşüne düşüne beni 10 sene sabahlamışımdır. Biliyorum yasadığin durumu ve hiç gerek yok kendine yaptığın bu duruma
Bazen aniden bi şey geliyor aklıma bi hata buluyorum ve apar topar onu düzeltmeye çalışıyorum hiç mantıklı uzun düşünmeden. Sonra iş daha karışık bir hal alıyor. Bi şeyler düzelteyim derken yeni sorunlar çıkıyor 😞
Evet güzel tahlil ediyorsun kendini içgorun var. Bana güven. Bu geceyi kendine zindan etme ve yarın hemen bir yolunu bul. Belki bir ay da bile iyilesirsin. şu an nasılsın. Düşünme düşünerek neyi değiştirebilirsin ya da düşündüğün hangi şey ne kadar gerçekleşti. Senin yerinde başkası olsaydı ona ne tavsiye ederdin
Bak dediğin gibi düsunceni ciddiye alıp eyleme geciyorsun ve işler daha kötü hâl aliyor
Başkasıyla konuşunca çok mantıklı konuşurum hemen sorun çözerim ama kendimi ikna edemiyorum. Kuruntular var hep kafamda. Sen ilaçla mı hallettin?
Evet ilacı alıyorsun geciyor
Peki teşekkür ediyorum 🙏🏻
Uyu hadi. İyi geceler
İyi geceler 😊
İlerlemeden psikoloğa git şizofreniye kadar yolun var kendin ve çevrendeki insanların hayatını karartmadan bir uzmanla görüş
Acilen doktora gitmelisin
Şizofreni