Doktora mı görünmeliyim?

Arkadaşlar benim ciddi psikolojik sorunlarım var sanırım. Kendimden korkmaya başladım artık. Başıma gelmeyen şeyler gelmiş gibi hissediyorum. Mesela işte örnek veriyorum birine mesaj attım sonra mesajları sildim. Sonra birden şüpheye giriyorum ben böyle bi cümle kurdum mu kurmadım mı diye. Sonra diyorum ki kesin kurdum. Ve ona inanıyorum körü körüne kesin yaşadım bunu diyorum. Senaryo yaratıyorum hatta geleceğe yönelik kaygılar ortaya çıkıyor. Dalga geçmiyorum gerçekten bu durumdayım. O yüzden hiçbir mesajımı silmiyorum böyle uzun uzun bakıyorum kendimi ikna etmeye çalışıyorum. Normalde de aşırı kaygılı biriyim anksiyete belirtileri de var gibi. Ya mesela en yakın örnek olarak eski sevgilim bana sürekli mesaj atıyordu ben de en sonunda ona ters bi mesaj attım peşimi bıraksın diye. Ama içimden bi ses diyor ki karşı taraf ümitlendi ve şu an seni sevgilisi sanıyor falan. Neredeyse şu an sevgiliyiz sanacağım. Bilmiyorum hiç normal değil deliriyor muyum bilmiyorum çok korkuyorum kendimden… sadece karşı cinsle ilgili değil normal yaşantımda da öyleyim. Mesela bi form imzalıyorum kağıt önümden kalkınca kesin imza atmadım diyorum ve kendim telaşa giriyorum.
Doktora mı görünmeliyim?