Kendimden nefret ediyorum?

Yillarca sehir disinda universite okudum. Cok igrenc zamanlar gecirdim. Ne kalici 1 dostum oldu ne de can sikintimi gercekten anlayacak birileri. Yurtta hangi odda kaldiysam sorun yasadim. Beyin olarak cok hassaslastim. Basim gurultu kaldirmamaya basladi. Yillarim uyumakla gecti. Agir depreayonlar gecirdim. Memlekete geldim evime uyum saglayamadim. Ailemi hep uzuyorum. Kiriyorum. Onlari begenmedigimi saniyorlar. Halbuki kendimi begenmiyorum. Ise girdim cok basarili olmama ragmen kimse onemsemiyor. Kpss ye girdim cok berbat gecti. Alana calisayim dedim bana lazi. Olan neti yapamayacak kadar yetersiz oldugumu anladim. Ailem dogum gunu suprizi yapti burunlarindan getirdim. Nefret ediyorum kendimden. Mutlu olmak mutlu etmek istiyorum yapamiyorum. Olmek isyiuorum allahtan korkuyorum. Hicbir ise yaramiyorum. Caresizlikten benimle dalga gececeginizi bile bile buraya yaziyorum. Allah benim belami versin. Vermiste zaten herkesten kendimden nefret ediyorum. Her kizdiginda ailem bile beni silebiliyor artik. Keske olsem yok olsam. 😢kisiliksiz karektersiz mutsuz ahlaksiz insanin tekiyim.
.
Kendimden nefret ediyorum?