Haftasonu bir yere gitmek istiyorum dedim, tatil lazim bana dedim. Sonra tamam dedi o da cikalim birlikte. Bende ilk anlamadim baska arkadaslara da haber verelim dedim. Bosver dedi. Sende istiyorsan yalniz gidelim dedi. Biraz birlikte vakit geçirelim dedi. Ne demek bu? Bu arada sinif arkadasim ve ayrica ergen de degiliz. 23uz ikimiz de.
Cevabın nedir?
+1 yılAdam tatil yapalım demis ama sen altinda baska sey aramakla kalmayip bundan ters mana cikaran kisi olmana ragmen arkadasini zan altinda birakacak kadar tatli su kurnazi olmussun :):) acaba bunun bilimde bir adi var mı :):) kotulugu ben dusunurum ama baskasindan beklerim babinda :)
03 Yorumla
Soran+1 yılBu kanka bir de bazen kiskaniyor beni. Erasmusla yurt disina gitmek istiyorum. Oraya yalniz gidersen sulanirlar sana, bosver gitme diyor. Gecenlerde sen de ev hanimi tarzi bir kizsin falan dedi. Butun bunlar olunca aklima hic guzel seyler gelmiyor.
- +1 yıl
Kankamus hayvanlari disilerini ben sen arkadasinim yaklasimiyla kendine isitip nasilsa bir gun oda bana kaynasir teknigiyle avlanan , kışları unv de yazlari aile surusu yakinlarinda avlanirlar... Senin kankaya cuk oturdu. Ama sen bu ayrintilari bastan soylemedin. Aslinda hosunada gidiyor sana acilamamasi dimi . Yılannnnnnnn 😄😄😄😄😄
Soran+1 yılBen anlamadim ama yinede cvp verdigin icin saol
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bir erkekle bir kızın kankalığı kimi dilde ğhanğaa lığı ne demek sen önce onu de?
Burada akşama kadar diyoruz bu ayak g*t ayak diye..03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
Soran+1 yılPeki
Tatile çıkalım mı demek yani bence altında bişey arama demekki senin yanında rahat davranabiliyo belkide arkadaş grubunuzdan rahatsız olduğu birileri vardır ya da başka çıkarımlarda bulun sen bilirsin yan
13 Yorumla
Soran+1 yılBu kanka bir de bazen kiskaniyor beni. Erasmusla yurt disina gitmek istiyorum. Oraya yalniz gidersen sulanirlar sana, bosver gitme diyor. Gecenlerde sen de ev hanimi tarzi bir kizsin falan dedi. Butun bunlar olunca aklima hic guzel seyler gelmiyor
Soran+1 yılKiz gidip dul dônme ihtimalim de var ama 😂 O yüzden bunu iyice düsünecem :)
Kadin/Erkek arkadasligi/Kankaligi kocaman bir yalan😅 Sana bariz yaziyor, seninle yalniz kalmanin baska bir amaci olamaz...
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende bunu tecrübe ettim... Bende inanmiyorum artik :(
Soran+1 yılHaha. Bisey olmadi da yani bu olayla galiba bende tecrübe ettim zira cocugun niyeti belli gibi su an
Soran+1 yılBu kanka bir de bazen kiskaniyor beni. Erasmusla yurt disina gitmek istiyorum. Oraya yalniz gidersen sulanirlar sana, bosver gitme diyor. Gecenlerde sen de ev hanimi tarzi bir kizsin falan dedi. Butun bunlar olunca aklima hic guzel seyler gelmiyor. Arkadas olarak cok iyi de sevgili konusunda picin teki. Yatmadigi millettennkiz kalmadigi icin benim dikkat etmem lazim yani.
Soran+1 yılEvet bende öyle düsünüyorum :) Saol
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
21Cevap
+1 yılerkek kız kanka olmaz. arkadaşsınızdır sonra bilinçaltında birbirinizden hoşlanıyor olduğunuzu keşfedersiniz ya da keşfedemeden öyle kankacılık oynarsınız. yaşadığım için biliyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir. Iste bazen duydum bunlari ama insan kendisi yasamayinca inanmiyr
- +1 yıl
"yaşadığım için biliyorum" cümlesinin ne tarafı anlaşılmadı acaba?
Soran+1 yılYok bende anladim simdi, anlasildi da daha önce duyardim ama inanmazdim bu tarz seyleri onu diyorum. Ama simdi anladim zaten
ben olsam gitmem. erkek sonuçta sdudfhsdjk ne zamn ne yapacağı belli olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılBende gitmeyecem galiba :)
Soran+1 yılHahaha aynen :)
Çok açık mesaj vermiş. İleri dönük bir düşüncem yok fakat güzel şeyler yaşayabiliriz demek. Cinsellik için şansını denyacek işte
011 Yorumla
Soran+1 yılYa iste bunu düsünürsem ben mi fesat oluyorum o mu bilemedim. Bu kanka bir de bazen kiskaniyor beni. Erasmusla yurt disina gitmek istiyorum. Oraya yalniz gidersen sulanirlar sana, bosver gitme diyor. Gecenlerde sen de ev hanimi tarzi bir kizsin falan dedi. Butun bunlar olunca aklima hic guzel seyler gelmiyor
Soran+1 yılAma ne anlamda. Galiba yatmak istiyor. Yatip sonra atmak istiyor. Oysa ki ben öyle biri degilim. O da biliyor. Bu konularda çok istikrarliyim
Soran+1 yılPicin teki birde bu tarz konular. Yatmadigi millettennkiz kalmadi onun. Belki de ben biraz bununla da ilgileneyim. Ellimin altinda dursun. Hayatimi yasayim. Evlenme vakti gelince de bununla evleneyim diyor olabilir. Ama böyle bisey zinhar olmaz zaten. Bencil biriyle yapamam ben
Soran+1 yılEvet öyle yapacam :) Saol
Soran+1 yılSaol size de
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bir şey demek değil sadece kankasiyla güzel tatil istiyordur. Otelde kalicaksaniz ayrı odalarda kalın 😂😂
06 Yorumla- +1 yıl
Ayrı oda olmaz yaş iş 😀
Soran+1 yılBende oyle umut ediyorum ama onun istedigi o degil galiba
Cevap sahibi+1 yılBakışları kötüyse kabul etme
- +1 yıl
Kabul et bence tatilde iyi olur zannimca
Soran+1 yılBu kanka bir de bazen kiskaniyor beni. Erasmusla yurt disina gitmek istiyorum. Oraya yalniz gidersen sulanirlar sana, bosver gitme diyor. Gecenlerde sen de ev hanimi tarzi bir kizsin falan dedi. Butun bunlar olunca aklima hic guzel seyler gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılAçık açık sor bana karşı bir şey hissediyomusun de
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizde evlenmeden önce birlikte tatile çıkmıştık. Kanka olarak 😳
04 Yorumla- +1 yıl
😀😀😀
Soran+1 yılHahahah cok tatlisin yaa :) Tatilde kötü bisey oldu mu? Bu kanka bir de bazen kiskaniyor beni. Erasmusla yurt disina gitmek istiyorum. Oraya yalniz gidersen sulanirlar sana, bosver gitme diyor. Gecenlerde sen de ev hanimi tarzi bir kizsin falan dedi. Butun bunlar olunca aklima hic guzel seyler gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılBuyuk ihtimal sana ilgisi vardır zaten. Tatil sen istemesende sizi yakınlastırır. Duygusal anlamda dusunursen sadece ikiniz olduğu bir ortamda iyice alısıcaksınız birbirinize. Eger ona karsı bir hissin yoksa olmadıgına dair sinyallerini ver. Bir hisin varsa bırak kadere 😊
Soran+1 yılAnladim. Tesekkur ederim :)
ilşikinizi kankalıktan başka boyuta taşıyor alabilir mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir, Bu kanka bir de bazen kiskaniyor beni. Erasmusla yurt disina gitmek istiyorum. Oraya yalniz gidersen sulanirlar sana, bosver gitme diyor. Gecenlerde sen de ev hanimi tarzi bir kizsin falan dedi. Butun bunlar olunca aklima hic guzel seyler gelmiyor
Soran+1 yılEvet. Benden bundan sûphelendim ama iste acikca bisey demeyince de kendimi fesat hissettim ya
Soran+1 yılAynen bende öyle düsünüyorum
Belki hoşlanıyordur senden. bir yolunu bulup üstüne çıkacak
06 Yorumla
Soran+1 yılNe demek o :)
Soran+1 yılBende ondan korkuyorum zaten :) O zmn anlasilan o ki tatile yalniz gidiyorum, ya da bir iiz arkadasla :)
+1 yılErkek mi bunu diyen peki
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet erkek...
- +1 yıl
Amacı kötü kanka şerefsizin kabul etme ve hayatindan çıkar
Soran+1 yıl:( :(
- +1 yıl
Üzülme
+1 yılSize ilgi gösteriyor olabilir.
01 Yorumla
+1 yılBenmi fesadim yoksa oglanmi çok caktiriyor 😅😄😄
03 Yorumla
Soran+1 yılGaliba acik acik mesaj vermek istemis yaa. Cok karasiz kaldim...
- +1 yıl
Hayır asla tatlım karar verecek birsey yok skt. r et 😊
Soran+1 yılPeki saol :)
+1 yılEee sonuç olarak tatile gittiniz mi? 😅
00 Yorumla
+1 yılkusura bakmada kardeşim biri bence :)
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
- +1 yıl
kusura bakma ama kardeşim biri bence dicektim :)
Soran+1 yılPeki :)
- +1 yıl
nasıl öyle yazdım anlamadım :)
+1 yılOlmaz, atesle barut yanyana olmax
01 Yorumla
O fazla en yakin olmaya calişiyor, dikkat et
02 Yorumla
Soran+1 yılGaliba öyle... Zaten maymun istahli kiz açisindan. Her milletten kizlarla yatmisligi var
+1 yılKötü düşünmemek gerek hemen
04 Yorumla
- +1 yıl
Hmm, o Zaman haklı gördüm seni. Yani ben de kız arkadaşlarıma kankalarıma derim. Gel ikimiz Başbaşa gider kafa dinleriz diye ama senin dediğin biraz farklı gibi
Soran+1 yılPeki, saol
- +1 yıl
:) ne demek
O en yakın olayını baya yanlış anlamış
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) :) Aynen
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Niyeti belli tatil yerinde gerisini sen anla mk
01 Yorumla
Soran+1 yılCok safim galiba :(
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSadece senin açından kankasınız
09 Yorumla
Soran+1 yılGaliba :(
- +1 yıl
Gözüne kestirmiş seni
Soran+1 yılNe anlamda. Yatmak istiyor mu? Bu kanka bir de bazen kiskaniyor beni. Erasmusla yurt disina gitmek istiyorum. Oraya yalniz gidersen sulanirlar sana, bosver gitme diyor. Gecenlerde sen de ev hanimi tarzi bir kizsin falan dedi. Butun bunlar olunca aklima hic guzel seyler gelmiyor
- +1 yıl
Ev hanımı falan dediyse niyeti ciddi bu herifin 😂
Soran+1 yılHahaha, ya da kandirmaya çalisiyor ki bu daha muhtemel :)
- +1 yıl
Hımm bu daha kuvvetli bir ihtimal. Bizim aklımız sizinki kadar böyle şeylere çalışmıyormuş😅
Soran+1 yılNiye dalga geciyon simdi 😀
- +1 yıl
Dalga değil ya olanı söyledim bak benim aklım olumsuz olan ihtimale çalışmadı senin aklına geldi o😂😂
Soran+1 yılPeki 😀😉
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki de senden hoşlanıyor olabilir..
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevgilin var mı? Bildiğin kadarıyla onun sevdiği var mı?
Soran+1 yılSevgilim yok. Onun zaten hic sevdigi olmadi. Kizlarla hep yatti, kalkti. Hic seveni olmadi
Cevap sahibi+1 yılBelki de artık aklı başına gelmeye başladı ve sen onu sevdiğin için sana bakış açısı değişmiştir belkide
Soran+1 yılSanmiyorum. Ama neyse. Yinede çok tesekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılYa da seni Mutlu etmek istiyor veya tamamen niyeti bozup seni de yatağa atacak
Soran+1 yılAynen... Sadece 2 ihtimal var ve ikisi de cok uc. En iyi ihtimali dusunup riske giremem
Cevap sahibi+1 yılEn mantıklısı ama gerçeğinde ne olduğunu bilmende fayda var derim
+1 yılAnlamissin niyetini bosuna sorma bence :)
04 Yorumla
Soran+1 yılIste onu dusunursem cok mu fesat olurum
- +1 yıl
Adam gel direk rahat rahat takilalim sana atlarim demis. Bunun baska. manasi yok
Soran+1 yılAnladim :( :( Peki, saol...
- +1 yıl
Rica ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişecek galiba seninle
03 Yorumla
Soran+1 yılIzun vermem ki...
Cevap sahibi+1 yılTek git tatile
Onunla gitme
Soran+1 yılAynen öyle yaparim bende. Daha güvendeyim :)
+1 yılSeviyor
03 Yorumla
Soran+1 yılKeske o kdr masum bir duygu olsa. Kizlar konusunda bu arkadasim picinin teki. Yatmadigi milleten kiz kalmadi. Bende onlardan biri olmak istemiyorum. Arkadas olarak iyiydik yaa. Niye basima is aciyor durduk yerde
- +1 yıl
Haaa , o zaman bir daha düşün belki seni de yatağa atmak istiyordur
Soran+1 yılTamam saol
yakınlaşmak istiyor galiba
01 Yorumla
kız gidip dul döneceksin
04 Yorumla
Soran+1 yılHahah 4 kelimeyle en güzel sen yorumlamisin :) Bende ondan korkuyorum
Soran+1 yılGitmeyecem. Saol
Gizli Üye(30-35)+1 yılniyeti kötü gibi geldi :D
010 Yorumla
Soran+1 yılBana da oyle iste
Cevap sahibi+1 yılbı kız bır erkeğe kardes gozu ıle bakabılır ama erkek bakamaz nefsıne daha düşkün erkekler ben sana derımkı evın salonuna bı yapay havuz fılan kur :D orda yap tatilini:D
Soran+1 yılOyle yapacam :)
Cevap sahibi+1 yılen mantıklısı hatta ayaklarını fılan sok havuza SG:WE:G
Cevap sahibi+1 yılsonrada anan gelıp kafanı havuza sokup bogsun senı :D
Soran+1 yılYalniz yasiyorum. Sorun yok yani :)
Cevap sahibi+1 yılöğrencisin anlasılan :D
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılallah kolaylık versin
Soran+1 yılSaol
Gizli Üye(30-35)+1 yılmikecek sni akıllı ol
03 Yorumla
Soran+1 yılYuuuhhh sende :) Fazla acik sozlusun :)
Cevap sahibi+1 yılerkeklern ciğerni bilirm saolsunlar ciğerszler:D
Soran+1 yılHahah sende benim kafadasin ama ben hala taniyamadim :)
- Kişilik & Karakter konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılBelki açılacak sana
09 Yorumla
- +1 yıl
Baya yurumus zaten sana açık herşey
- +1 yıl
Hiç mi bisey yok içinde
- +1 yıl
Belki iyi anlasicaksin
Soran+1 yılArkadas olarak iyi de sevgili olarak picin teki. Yatmadigi millettennkiz kalmadi ki onun. Yedigu haltlari anlatmiyor bana ve ona ragnen bir sürü sey ogrendim ordan, burdan onun hakkinda. Böyle olmasaydi denerdim ama güven vermiyor bana o yüzden kendimi riske atamam...
- +1 yıl
Simd işin rengi değişti gerek yok buna o zaman
Soran+1 yılAynen. Tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim...
+1 yılakışına bırak
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) :) Bu kanka bir de bazen kiskaniyor beni. Erasmusla yurt disina gitmek istiyorum. Oraya yalniz gidersen sulanirlar sana, bosver gitme diyor. Gecenlerde sen de ev hanimi tarzi bir kizsin falan dedi. Butun bunlar olunca aklima hic guzel seyler gelmiyor
- +1 yıl
Kankamus hayvanlari disilerini ben sen arkadasinim yaklasimiyla kendine isitip nasilsa bir gun oda bana kaynasir teknigiyle avlanan , kışları unv de yazlari aile surusu yakinlarinda avlanirlar... Senin kankaya cuk oturdu. Ama sen bu ayrintilari bastan soylemedin. Aslinda hosunada gidiyor sana acilamamasi dimi :) Yılannnnnnnn 😄😄😄😄
+1 yılsevişelim mi demiş
02 Yorumla
Soran+1 yılYani bu kdr acik mi diyorsun?
- +1 yıl
Bence öyle
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > En yakin erkek arkadasim (kankam) tatile cikalim birlikte dedi. Ne demek bu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler