Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Senden önceki ya da şu an devam ettirdiği varsa o senden daha güzel seksi ve isteyince veren yok demeyen tiptenmis
Sen ona gore vasat kaliyormussun
Evlenme istegide başka sebeplerden olabilir
Ama umursama
Bu duygularla bir evlilik inşa edecek sen etme43 Yorumla- +1 yıl
🎈
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı. Ya güzelim bunla ne evliliği düşünüyorsun sen attan inip eşeğe binmek sözü şudur at seni aldattığı yani bişeyler yaşadığı kız oluyor ve essek diye de sana demiş ve bu hiçbir şekilde hoş bir kelime değil böyle bir insanla evlenirsen ilerde çok ağlarsın ben sana diyim senin onu reddetmej zoruna gitmiş beyfendinin
11 Yorumla
Soran+1 yılBiliom fiziğimi çok kıskangor zaten dışarda feracesiz çıkartmıyor
+1 yılYaaa kıyamam askim sana sende bi sorun olduğu için değil istediğini vermediğin için öyle demiş. Seni zerrre sevmiyor insan sevdiğine ne olursa olsun öyle diyemez hem sen 18 o 39 muş. Lütfen kendinin değerini bil.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür çok sağol ama trol nedenini açıkladım sazan demek istemedim haddim değil özür dilerim 💓
+1 yılTerbiyesizlik yapmış. Kastettiği şey hayatında senden daha iyi bulduğu biri olduğu. Reddetmenden sonra gurur yapmış ve yalan söylemiş de olabilir ama bence seni cinsel obje olarak görüyor. Sizin ilişkiniz yürümez.
12 Yorumla- +1 yıl
Şaşırtıcı değil troll olması. KS'de sorulan herhangi bir sorunun ciddi olması yarı yarıya zaten. Ama pek belli etmedin. Başarılı troll bence. Sazan demen hoş olmadı sanki 🤭
Soran+1 yılHaKlısın çok özür dilerim biraz çaktırmadan yaptım malesef çevremiz o kadar akılsız insanlarla dolu ki tek burada olan sorular için söylemiyorum hayatımızda tanıdığımız insanlar hatta bazen biz bile o kadar saçma şeyler yapıyoruz ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. hayatında başka biri var ya da olmuş..
arada seni de götürmeye çalışmış götüremeyince de böyle bir söz kullanmış işte..
eşek sen oluyorsun yani onun demesiyle..10 Yorumla
+1 yılŞu güncellemeden sonra ciddi ciddi görüş yazanlara ağır acıdım
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))))
Hanımefendi anlıyorum gururunuz incinmiş ama çocuk yapıp ona göstermemek ona mı ceza olacak doğacak çocuğa mı? Böyle bilinçsiz ebeveynleşme çoğaldığı için toplumumuz bu halde bu iş çocuk oyuncağı değil. Kendi sorununuzu adam gibi konuşarak çözemiyorsanız zaten birlikte olmaya kalkmayın
210 Yorumla- +1 yıl
Yavuz kanka dur zaten ortalık karışık
- +1 yıl
Hdjejjeje kral nasıl bağladın ya. Twitterda yavşama sanatı diye bir hesap var. Orada karşıma çıkabileceğini düşünüyorum. 😂
- +1 yıl
Ele de yürümezsin be 😅
- +1 yıl
Peki dostum 😂
+1 yılhttps://voca.ro/1hI32pORJe7a
hahaha :D trol yapma yeğenim32 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi ya çok güzel ifade etmişsin jdjddjdj
- +1 yıl
LDLDODLSJCOSLCNS yani daha nasıl özetlenebilir ki
Bu lafın üzerine okkalı bir tokatı hak ediyordu ama anladığım kadarıyla o tokatı atmamışsın. Onun yerine eve döndüğünde ağlamayı tercih etmişsin. Yakınlaşırken ileriye gitmemesini söylediğin için tavır yapmış kendince. Böyle biriyle ilişki yürümez. Derdi cinsellik...
10 Yorumla
+1 yılKesin çocuk yapıp ortada bırakcaksindir böyle saçmaliklara özenip durmayın kızlar artık çoğunun ailesi geri istemiyo niye bı çocuğun hayatına yazık edersinki iyi bir aile ortamı sunmak varken sana demiş işte attan inip eşeğe bindim diye sen olmasan yanında böyle bir cümle kullanmazdi. Sendeki nasıl bir cahillik böyle giderse çok ağlarsın.
10 YorumlaDuruma göre değişmez mi bu?
Kavga etmeden önce "ata" biniyor olduğunu düşünün.
Mantıken kavgadan sonra "attan inip eşeğe binmiş" olmayacak mı?
Her lafın altında illa aldatma olmak durumunda mıdır?
Paranoyak falansanız açık konuşun, hem konu sahibi hanımefendi, hem de diğer yorum yazanlar...
Ateşe körükle gidilir mi yahu?
Hatamız olduysa affola.
Hayırlı ramazanlar.10 Yorumla
+1 yıl
42 Yorumla
Soran+1 yılKralsın haklısın amacım fav almak değil böyle kadınlar gerçekten var
- +1 yıl
Biliyorum anlamasaydım daha sert bir dille eleştirecektim.(yeniden düzenlemişsin yeni gördüm)
+1 yılArkadaş bu embesilliği niye böyle çok matah bir şeymiş gibi sergiliyorlar? Okurken ben utandım a*q
43 Yorumla- +1 yıl
Sen sahtekarsın, adi. Bnxdndmxm
Soran+1 yılŞhşgşgşg ben sahtekarım ama adi değilim :/
- +1 yıl
O kadarını Idk cjmxjsnmx
+1 yılO kadar alçalmam o kadar düşmem manasında demiş olabilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendine biraz saygın varsa ayrıl öyle bi insandan diyeceğim ama tencere kapak misali birbirinizi bulmuş gibisiniz. Ne kafası bu çocuk yapıp göstermiycem ne demek? İntikam aracın mı senin çocuk? Sizin gibiler yüzünden olan çocuklara oluyor oyuncak mı bu?
20 Yorumla
+1 yılCümlenin ormanda kurulmuş olması da tuhaf olmuş tabi.
Çok aşağılıkça konuşmuş ben olsam bir daha yüzüne bakmazdım14 Yorumla
Soran+1 yılBaşka yerde desee böyle demezmiudi yani
- +1 yıl
Belki orman çağrıştırmıştır :/ gerçi bu da ayrı saçma oldu ya boş ver sen bırak o öküzü yine de
- +1 yıl
😂😂
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılSana essek diyor işde hala onunla birlikdesibdir sende bu laftan sonr
212 Yorumla
Soran+1 yılMadem ben-i sevmior niye dışarı çıkmama izin vermior sevmeyen erkek niue kıskansın
- +1 yıl
O işin demogoji kısmı oyle davranıyorki seni sevdigini zannet sonrada işde bişeyleri yapabilecek senle da anlamıyormusum bunu yasın kac senin
Soran+1 yıl18 oldum düb
- +1 yıl
O kac yasınd ya
Soran+1 yıl39 oldu
- +1 yıl
E bellii işde esek kime dedigi zarn sana. Demiş
Soran+1 yılBen daha gencim
- +1 yıl
Dhagençsi ama at dedigi kadın istedigin iyi bir şekilde vermiş ona tecrübesiyle felan essek olark sen o kadın gibi hem herseyi verenemişsin hemde onun. Kadar tatmin edememişsin işde
Soran+1 yılNaz yapıom
- +1 yıl
Naz. Yapıyorsan esseklipide kabul ediceksşn o zmaan ama sen gercekleri kabullenmemek için kendini avutuyorsun yok güzelik fizigim güzel demissin şimdide naz yapıyoum diyorsun sen kendini böyle avut boynuzlar ksıntıya başladıgı zman blarsın da iş işden geçmiş olur o zman
Soran+1 yılYok O yapamas yoksa babalarmz işi bpzar
- +1 yıl
Tamamhe hensin o zaman essekliği kabuk et devam et troll
+1 yılKizim sevgiliyle ne isin var hayatin kararacak o sevdigim degiginn lavuk ne findiklar kirmis senin fındığı da kirma niyetimde imiş ama seninbters tepki vereceğini biliyormus sen izin vermeyince sana ondan bu söz söylemiş edepli olun adam olun dikkat et ne işin var ormanda olacak belli bu kızlar saf mi ya da başka birseymi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılyani daha önce senden daha güzel alımlı ya da fiziki özellikleri daha iyi olan biri olmuş hayatında'nın argocası :)
22 Yorumla
Soran+1 yılAma benim fizikim çok güxel
- +1 yıl
o zaman arkadaş körler derneğinin daimi bir üyesi :)
+1 yılUlaşamadığı için sana cinsellik gözüyle baktığı için sinir sözü
11 Yorumla
Soran+1 yılAğladım ya
+1 yılNe olduğu bariz bence, bunun ekstradan sorulacak bir tarafını görmüyorum. İlişkilerden soğuyorum şöyle şeyler okudukça. Hadi her şeyi geçtim, sen ormanda ne arıyorsun onunla?
20 Yorumla
+1 yılat gibi bir kızla beraberken istediği zaman sevişiyorken senin gibi bir eşşeğe düşünce sende vermeyince rahatsız olmuş belli gururlu bir kadın yüzüne bakmaz öyle kaba bir öküzün suratına
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Özkeyle kalkan zararla oturur. Sağlıklı düşünerek karar ver. Eğer birini bırakıp geldiyse ve o ona herşeyi sunup da sen engel koyduğun için öyle demiş olabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılOha eşşekde varmış 😂 Geçmiş olsun eşşekle aldatılıyorsun
15 Yorumla
Soran+1 yılEşşek hangisiki
- +1 yıl
Senden sonra buluştuğu kişi
Soran+1 yılNeyseki bana demiyor
- +1 yıl
Vay be Kadınlar gercekten tuhaf canlılar
Soran+1 yılTrol : )
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani Daha güzel kadınlarla beraber olmuş..
Çok rencide edici bir tavır , istediğini alamayınca kabalaşan erkeklerden uzak durun derim.17 Yorumla
Soran+1 yılNikâh günü aldık anneme babama ne diyecrğim
Cevap sahibi+1 yılO zaman şöyle düşün o anki şehvete kapılarak öfkelenmenin getirdiği sinirle konuşmuş. Erkekler mevzu cinsellik olunca kızgın boğaya dönebiliyorlar. Fiziki yapıları dolum ve boşaltım üzerine kurulu , bu gerçekleşmeyince o an sinirlerine hakim olamayabilir
Genel tavırları bu şekilde değilse dert etme. Ama onunla da konuş bu yaptığının seni çok incittigini tekrarının asla olmasını istemediğini belirtmelisin
Soran+1 yılDedim zaten eşşek yine eşşek dedi
Cevap sahibi+1 yılSen iyice düşün bu işi. Evlilik zor bir müessese.. doğru insanla olduğuna emin ol. Kaba bir erkek perde dayakta atabilir.. cinayette işleyebilir...
Aileme ne diyecem diye tabulara teslim olup hayatını yakma.
İyi değerlendir durumları , ölç_ tart _biç ve kendin için en doğru kararı ver.
Bol şans
Cevap sahibi+1 yılİlerde* dayakta atabilir...
Soran+1 yılCılız bişey bi çaksam uçsr
Cevap sahibi+1 yıl😂
- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılAttan inip eşşrğe binmek derken daha önceki sevgilisi senden çok daha iyidir bunu demeye çalışmış olabilir. Veya aldattığı birisi var senden daha iyi. Ayrıca cocuk yapıp göstermeyeceğim demişsin kendine yazık edersin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma hak edio birde ben ilkiuim
- +1 yıl
Sonra sen evlenemeyeceksin adam akıllı birini bulamayacaksın evlenmeden çocuk yaptığın için toplumda damga yiyeceksin biraz mantıklı düşün
+1 yılBiz nerden bilelim hangi soru gerçek hangi soru trol? Herkes sazan gibi atladı diyosun bi de bu KS de neler neler soruluyor buna mi sasircaz
10 YorumlaSenden iyisiyle birşeyler yaşadım sen onun yanında sönüksün oyalanıyorum onada müsaade etmiyorsun demiş ki ben en edepli haliyle anlattım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılkıyamam ,
arkadas at ile her türlü koşuyormus senle şimdi dur demişsin oda buna istinaden bozulmus attan indik esege bindik demiş.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenden daha iyileriyle ilişki yaşadım sen şimdi dur demen o kadar da önemli değil diyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılNeyse ben vereyim o zaman
Cevap sahibi+1 yılistekliysen ver ama ya bakireliğini evlenmeden önce mi vereceksin
Soran+1 yılEed
Cevap sahibi+1 yılhelal olsun senin gibi rahat kız ben bulsam bırakmazdım.
Soran+1 yılBencefe
Atta kutsal hayvan esşsekte. İyiki el arabası dememiş.
20 YorumlaBunun açıklaması bir kadın daha var onla da bir şeyler yaşıyorum hatta ilerisini yaşıyorum sen reddedersen reddet benim elimde daha iyisi var diyor bu sözün anlamı bu
04 Yorumla
Soran+1 yılAma ilkim dio
Soran+1 yılÇok teşekkür ederimm
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk demişki, sana mı kaldım, senden daha iyileri var...
Geçmiş olsun...10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılKafan mı güzel ne demek çocuk yapıp göstermicem sadece kendine hayatı zehir edersin
10 Yorumla
+1 yılseninle cinsellik için birlikte tek amacı cinsellik
10 YorumlaO ne demek öyle yahu böyle aşağılama da fazla yani yol ver gitsin
10 YorumlaŞöyle ; At gibi birini s. kiyor sen istemeyince de attan inip eşeğe binme meraklısı değilim demiş. Yani bu durumda eşek sensin teneke demiş sana.
118 Yorumla
Soran+1 yılBenim heryeriö güzel sadece vermedim diye dior kesin
- +1 yıl
Sen bence kendini kandırıyorsun gayet açık ne dediği bence ayrılmalısın
Soran+1 yılNeyse ben anladım o günümü görecek
- +1 yıl
Eeee ormana kadar geldi verir diye düşündü
Soran+1 yılVerecektim naz yapınca
- +1 yıl
Kız kılığına girip fantazi dünyanı yansıltma
Soran+1 yılO ne beni gerçekte gördü her yerimi nasıl girecem kılığa ondan mı eşşek dedi?
- +1 yıl
@aylinnn012 şeyde demiş olabilir eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek yime aynı eşşek
Soran+1 yılEed olsbilir
- +1 yıl
Ya bildiğin sana diyor ki sen eşşeksin bende at çok sen vermesende ben bulurum
Soran+1 yılYpk cılız o bulamaz
- +1 yıl
Kankim sende ormana tek gidiyon oraya ben tek gitsem benide s...😀😀
Soran+1 yılKanki😂😊😂😂🤣🤣
- +1 yıl
Kanka özelden yaz bi bakıyım güzelmisin acaba şey mi demek istedi eşşeklerin gözü güzel ya sana ondan eşşek demiştir 😀😀😀
Soran+1 yılKanki yazamam:)
- +1 yıl
Çünkü erkeksin ondan yazmıyon 😊
Ormanda buluşmaya, birşeyler yaşamaya kadar evet, sonrasına hayır? İyi demiş. Oraya kadar gelip insanın hevesini kursağında bırakırsan böyle derler. Aferin oğlana..
00 Yorumla
+1 yıleski sevgilisinden bahsediyor olabilir yani o daha iyi gibi ve bu cocuk sana böyle dediyse seni sevmiyordur
10 YorumlaEşşek sensin önceki atmış kardeşim işte onla yuva kurulmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılBana hiç biri olmadı dedi
Diyor ki başkasıyla ne güzel istediğimi yapıyorum keşke bırakmasaydım atı eşekte sen oluyorsun yani burada isteğini kabul etmediğin için böyle diyor.
00 YorumlaPuhaha
Önceki sürtükkk daha ateşli imiş
Şair onu demek istemiş şiirinde😝10 Yorumla
+1 yılÖyle birisi bana dese tokatı ve yolu verirdim bunda anlamicak ne var iyisi varken senin gibi birini buldum diyo
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Hala sevgilim mi diyorsun peki
21 Yorumla
Soran+1 yılNikâh günü almıştk
Aşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı. Sana demis ust modeli varken @lt modeline niee bineyim diye🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgili daha güzel daha iyiydi sen bi halta yaraman diyor
00 Yorumla
+1 yılGüncellmene bakarsan adam haklı eşşeklik yolunda ilerliyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılsen vermeyince dedi onu yani öbürleri hemenveriyor demiş
00 Yorumla
+1 yılSenden daha güzel at gibi karılar var diyor ayrıl o adamdan
00 YorumlaYani diyor ki senden önceki kişi birtakım konularda senden daha iyiymiş...
00 Yorumla
+1 yılAyril magara ayisindan
13 Yorumla- +1 yıl
Boyleleri yine vardir onlara lafim ayrilin magara ayilarindan 😡
- +1 yıl
Gulucuk koyacaktim la tuh 😂
Soran+1 yılÇok var kardeşim çok gördüm ve keşke onlarda trol olsa
Bana kalirsa sana essek diyen o essegi sen birak götunun ustune otursun attan inip essege binmek neymis o zaman anlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı.
+1 yılSana eşek demiş eşek herif
12 Yorumla
Soran+1 yıl😥 hakkım hella değil cehennemde yansın p*şt
- +1 yıl
Püüü ona
anladigim kadari ile sana soylememis, aglayacak bi sey yok bos ver takma
10 Yorumlasenden önceki sevgilisi o konularda daha iyiymiş bunu demek istemiş
10 Yorumla
+1 yılYuh resmen seni ezmiş hayvan küçümsemiş eşşek demiş
10 Yorumla
+1 yılTokadı basıp gitmek gerek. Yaptın mı tabi ki hayır ama bir dahakine yapman gerekiyor. Ankara çinçindeki kekolar bu eşşşşşek olu eşşeklerden daha iyidir.
00 Yorumla
+1 yılHayatında at gibi kız var demek ki hakeret bildiğin ve ormanda buluşan erkekten ne bekliyosun Allah için derdi başka belli
010 Yorumla
Soran+1 yılZaten annem babam istioor diye sevgili olduk gün almıştık ama aşık etti kendine alçak
- +1 yıl
En azından açığa vurdu kendini
Soran+1 yılEvllenincr göstrrcm
- +1 yıl
Bide evelenecen mi gerçekten yuh
Soran+1 yılNapiyim babamın işi de bozulxak
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın
Soran+1 yıl18oldum
Soran+1 yılOn sekiz
- +1 yıl
Yuh ya o 39 yalşında diyorsun neden ailen hayatını mahvediyor böyle
Soran+1 yılÖyle olması gerekdi
+1 yılTroll sorular yine zirveler de..
20 YorumlaBurda diğer kız at oluyor ona binmiş sende istemeyince eşek olmuşsun ulan ne kadar egoist insanlar var
00 Yorumla
+1 yılOrmana ıssız yere ne diye gidiyon kızma ama sen eşşek olduktan sonra binen çok olur
02 Yorumla
Soran+1 yılBana kimse binemez
- +1 yıl
Eee kabka biniyordu az daha 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılDeğersiz kıymet bilmez neden üzüyorsun kendini
12 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay oldu daha o kadar emek verdim hepisi boşmuş demekkü
- +1 yıl
Bir ay fazla değil zararın neresinden dönersen iyi ona yaşattıklarınsan sonra bida izin verme sana yaklaşmasına
Yazıkk! Eşek ve at dostlarım da binecek bir gün..
10 Yorumla
+1 yılsevgilin malmış takma
10 Yorumla- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler