+1 yıl3 yıldir (duzenli degil) ilac kullaniyorum daha onceden farkinda degildim ama kendi kendime konusabiliyorum karsimda biriyle sohbet eder gibi bir konuyu tartisabiliyorum. Cok sık degil ama bazen yanimda yaslı bir cift gorurum benim sıkıntılarım hakkında konusuruz. bir de her an bisey olacak gibi hissederim arkamda biri varmis gibi. bunun adi sizofreni ve ilac tedavisiyle iyilesmiyo
19 Yorumla- +1 yıl
Yanindalarmis gibi olabilir ama gercekten hissetmek farkli bisey dokunabiliyor duyabiliyor ve kokusunu alabiliyosan evet buna girer
- +1 yıl
Bence normalsin hayal kuruyosun duyar gibi olman normal
- +1 yıl
Aman diyim ya hic biseyi icine atma konus paylas dunyada 8 milyar insan var nerdeyse hic bir sorunu tek basina halletmeye calisma en cok kendini sev olaylar insanlar gelip gecici baki olan sen ve sagligin
- +1 yıl
Rol yapma iste onu diyorum rolden cikamassin sonra bir bakmissin film bitmis anlatabiliyo muyum sonra hep rol yapmak zorunda kalirsin
En İyi Cevaplar
Okb. Simetri takıntım var.
127 Yorumla
Anksiyete (kaygı ve endişe)
Dış ortama uyum sağlayamama endişe duyma. Bir çok ifadesi var en basitiyle böyle. D:
Panik atak
Depresyon, ruhsal bozukluk diye geçiyor. Buda korkulardan kaynaklanıyormuş iç dünyadaki endişelerden seni korkuya sürükleyen etmenlerden.
Büle Allah başka zeval vermesin ;(126 Yorumla- +1 yıl
hayır doktor tescilli neden çıkarım yapma gereği duyayım ki kendimi kaybettiğimi anlamamıştım bile psikolojisi bozulsa bile insan bunu anlayamıyor çevreden çok tepki alıyordum.. uyuşuklaşmıştım, hissizleşmiştim, konuşmaya bile ihtiyaç duymuyordum sürekli uykum geliyordu kalabalık ortamlarda titremeye başlıyordum ve çok korktuğumda kasılıyordum.. Kriz geçirmeye başladığım zamanlar bile olmuştu gecenin 2sinde 3ünde hastanelik oluyordum kasılmaktan sonra psikoloğa git gibi tepkiler aldım çevremden o sayede gittim._.
- +1 yıl
Devlete mi ozele mi gittiniz
- +1 yıl
Peki düzeldi mi sorun ve nasıl tedavi uyguluyolar; sadece ilac mi yoksa terapide uyguluyolar mi
Senin sorunlardan bende var var ama devlete guvenemiyorum - +1 yıl
@chuiris duzeldi mi durum ilaçlar uyutmadi mi seni
Ben 23 yasindayim cok fena budurum bu yaşta duzelir mi hala - +1 yıl
sadece bir kere mi gittin hiç terapi yapılmadı yani. Bu kaygı bozukluğu sosyal fobiyle benzer özellikleri var sizde de aşırı utangaclik var miydi
- +1 yıl
@amonyaknitrat erkek türevine hiç bakamazdım yüzüne falan konuşurken başımı eğerdim birisi benim hakkımda konuştuğunda ya da bana seslendiğinde bir süre gözlerine bakıp öylece kalıyordum : ve 2 kere gittim sonra annem hapları bırakmamı söyledi öylece bıraktım çünkü sürekli hap alıyordum saçma yani amaçsız geliyordu bıraktım bende *-*
- +1 yıl
Bende kizlarla sohbet edemiyorum, magazalarda bayan varsa girmiyorum bile ve davranış bozukluğu var sosyal fobinin bütün fiziksel ve ruhsal belirtileti var okiduguma gore ama kaygı bozuklugunun da butun belirtileri var ve yaşım geçiyor acaip dusunuyorum, surekli dusunuyorum muhakkak terapi şart gibi bana ya da ben çok buyutuyorum bilmiyorum ne yapacağım ilaç tedavisi korkutuyor daha doğrusu kesin sonuç alabilir miyim bu yaşta
- +1 yıl
Umarım dediğiniz gibi atlatirim ama yaşadıklarımı bir bilsen umudum hiç kalmadı sınıfta alay konusuydum kendimi savunamazdim eziklik, asiri ter heyecan titreme bir yandan ağzımdan ne çıktığını ben bile bilmiyorum kontrolum disi oluyor hersey, sonra yalnız kaldigimda ben bunları nasıl yaptim nasil diyemedim falan... o zaman rahatliyorum bir daha yapmam dyorum sonra ortama girince yine ayni şeyler baş gösteriyor. Ailem bunu bilmiyor bilsede normal saniyolar hic biyerde destek yok ne olacaksa kendim yapacagm ama çok zor gibi umutları yitirdim
- +1 yıl
Sizde var mıydı bunlar. Olsa bile bayanların atlatma şansı daha yuksek bence
- +1 yıl
Anladım;-)
+1 yılparanoid kişilik bozukluğu ve hafif psikoz ile savaşıyorum ayrıca insomnia da buna eşlik ediyor bide panik atak işte
16 Yorumla- +1 yıl
paranoid kişilik bozukluğu sürekli şüphe duyma insanları kötü olarak görme ve hiçbirşeye güvenmemem diyebilirim psikoz ile halüsinasyonlarla kendini gösteren bir hastalık şizofreni gibi ama daha hafif ilk evreleri denebilir insomnia uykusuzluk uyuyamama 2 hafta boyunca zar zor başardığım 2 saatlik uyku ile yaşayabiliyorum değişik panik atak içihn ise Panik Atağı" çarpıntı, terleme, titreme, boğulma ya da nefes alamama hissi, göğüste ağrı veya sıkışma, bulantı, karın ağrısı, baş dönmesi, dengesizlik gibi bedensel duyumların olağan dışı yoğunlukta hissedildiği, beraberinde kontrolünü kaybetme, delirme korkusu ya da ölüm korkusu ile karakterize bir süreçtir. Atak ani başlangıçlıdır ve genellikle hızlı bir şekilde, 10 dakika veya daha kısa bir sürede doruk noktasına ulaşır. PA'ları yaklaşık olarak 15-20 dakika sürelidir. Ancak bazen yalnızca 1-2 dakika, bazen de bir saatten daha uzun olabilir. Panik atağı başta fobiler olmak üzere diğer bir kısım psikiyatrik bozukluklarda da görülebilir.
- +1 yıl
doktor raporum mevcuttur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 380 cevap paylaştı. Şimdii bendeniz kartanesi , @DoctorGraham ,@Kurubaklava , @britomartis @benkimimkiiii hep ruh hastasiyiz. bu şıklardan birine değil hepsine sahibiz nedenini birazdan anlicaksın. az isim var simdi ; SARUMAN KÖPEKKKKK !!! 😠
333 Yorumla- +1 yıl
@kurubaklava buraya gel acil inis lazim
- +1 yıl
Ben aslında flatline'ı denemek istiyorum. Yıllarca bir filmde görmüştüm. Tıp öğrencileri birbirlerinin kalplerini durdurup ne tür deneyimler yaşadıklarını irdeliyorlardı. Bunu biz de denemeliyiz. Bence britomartis sürekli uyur. Kar tanesi ne tür deneyimler edinir bilinmez. Baklava erkekleri kovalar, kızlarla takılır. kendini arayan abla ise diploması elinde pastane işletir.
- +1 yıl
Büyük boy patates de söyledik
- +1 yıl
@DoctorGraham ben ayran istiyorm yanında :D malum uyumama yardım ediyor kendileri :D
- +1 yıl
@britomartis Romalı kardeşleriiiiimmmm !!! Beni dinleyin!!!
- +1 yıl
Anam, senin uyumak için ayrana ihtiyacın yok ki. Senin pineal bezin gerektiğinden fazla çalışıyor :)
- +1 yıl
Neden Romalı? Bir zamanlar Romalı Perihan vardı.
Ben parisli kardeşler olmak istiyorum. Paris Hilton, olsa da öpsek... - +1 yıl
- +1 yıl
Ben bipolar seyirciyim 🙋 burası çok iyiymiş
- +1 yıl
@DoctorGraham Sen iste o işbende doktor 😍
Paris Hilton kim ben sana InterContinental'in kızı Mariah Continental i getiricem 😎 - +1 yıl
Püskevit yok mu püskevit?
Ağzım şap şap yaptı - +1 yıl
- +1 yıl
ADAMSIN @kurubaklava !!
Kar tanesi, burdan Rohan temiz 8-9 saat yol çeker. Bizim depoda boş. Üstelik tek şöförüm. Panda yol boyunca uyur. Arabayı hep ben kullanmak zorunda kalacağım. Abi Rohanlılar halı sahadan kaleci bulsunlar. Zaten miğferdibinde gol yemezler. Deplasman olduğunda valla billaha geleceğiz. Üstelik KDV de kestirmeyeceğiz. Masrafsız olacağız.
@benkimimkiiii
çek ordan baklava abimize ev yapımı senin elinden çıkmış bir tepsi börek yanında da zeytin yağlı yaprak dolması. - +1 yıl
@kurubaklava bana bir chai tea latte biraz da mentol surubu eklermisin ustunde snow yazsin. Anadoluda kurulan ilk devletlerden biri asurlular sonrada basurlular var. bunlar onemli konular
- +1 yıl
- +1 yıl
@DoctorGraham bu arada kaynana seviyor herhal :) bak bir tencere ama bizde etsiz olmaz sarma :(
https://i.hizliresim.com/bbQ70G.jpg - +1 yıl
@kurubaklava
Hahahahaha
Valideye hürmetler.
Adanalıyah, etiten başka bişey yemiyah !
@snowww
Tedbir mi alacağız? neyin tedbirini almamız lazım? Baklava hamile kalmasın diye önce dolma yedireceğiz sonra da Rohan'a özgü bir tarif olan Rohan Dondurması yiyecek.
Abi halı sahadan aradı Gandalf. Paket etmişler. 2 Hafta yokmuş. Yani doğuya bakarsak 2 hafta bekleriz. En iyisi imamı boşverelim. Bayılır falan. Bize başpiskoposu yollayın. Kurubaklava'yı vaftiz edeceğim. Yalnız Baklavayı yıkamak çok zor. Bir de ben kucağımda taşıyamam. Belim sağlam değil. Vinç getirin. - +1 yıl
@kurubaklava inanıyorum dah az önce olsa da yesem diyirdum. @DoctorGraham nerden geliyor böyle seyelr aklınıza yapmayın efenim😄
- +1 yıl
@kurubaklava ben kuruldum çekirdek kola falan almaya gittim
- +1 yıl
@snowww gardasimin cani dondurma mı çekmiş 😍🍦🍦
https://i.hizliresim.com/l1Bgzb.jpg - +1 yıl
10 dakika once 1 kilo aldim dondurma, snapchate bakarsan orayada attim :))
- +1 yıl
@DoctorGraham bakliyatı bir incelicez zaten teknik olarak evinde nasil bir dolap oldugunu merak ediyorum. bu arada vinc maliyetli olur su anda zaten turizm ölü. vincin 2 saat calismasi gerektigini dusunursek saati 250 den 500 eder braktigimiz yerde kalir bizim yan gelirler gider sende evine ekmek goturemen, baklavanin serbetini dokemeden sauron ve sarumana yedirmis oluruz. panda bunun bir cizimini yapsin baklavanin tepeden gorunusunu cizsin iz dusumunu hesaplasin milimetrik hesapla hareket ettirip bu isi 1 saate kapatmamiz lazim. cok heycanlandim. heycanlanmissam heycanlanmisimdir yoksa heycanlanmamisda olabilirim. kim heycanlandirdi lan beni? @kurubaklava cansin abi afiyet olsun benim adimada ye :🙋
- +1 yıl
hahha Bence anladı artık :D
- +1 yıl
@kurubaklava yaa bir gittim dolmalar dondurmalar arkamdan parti vermişsiniz hani bana :(
- +1 yıl
@britomartis Akşam beni istemeye geliyorlar bu hazirliklar onun için 😍😜
- +1 yıl
@kurubaklava kime veriyoruz seni :O
+1 yılvar kafadan sakatım profesör kontrolüğndeyim antidepresan bağımlısıyım... nerde oldumu ne için yaşadımı yine bilmiyom.
https://i.hizliresim.com/7v2JpW.jpg11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosyal fobiyim ama butun fiziksel ve ruhsal belirtileri var yani
Sürekli halsizlik baş ağrısı öfke. Kalabalikta heyecan , terleme, titreme ne dedigini bilmeme davranislarimi kontrol edememe
Eziklik kendimi savunamiyorum konusurken bogazimda bogukluk acima. Duzenli tuvalete gidemiyorum uykusuzluk goz yasi akiyo esbiyorum surekli... vs
Ayrıca dediklerinizden obsesif paranoid ve bagimli da var
Bunları arastirmam sonucu teshis koydum psikoloğa gitmedimhic14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDevlete guvenmiyorum az onceki yorumu yapank kisiyim amonyak nitrat. Lise üçte gittim ohoo bir suru suru seans gerekiyo falan basindan savmakiicin herseyi yapti amapsikiyatriya gitmistim. benm drumum psikolog mu psikiyatri mi anlamadim nne ikisi arasinda
Cevap sahibi+1 yılYa bizim orada ki doktorlara guvenmiyorum bulunduğum yer pek gelişmiş bir yer değil.
Bide ben psikoloğa mi psikiyatra mı gitmeliyim bunlarin arsindaki fark ne?
+1 yılNarsistlik olabilir ama ben kendimi seviyorum başkalarınında sevmesini isterim ama kendimi onlar için güzel yapmıyorum sadece kendime özel bir şey bu. Bilmem anlatabildim mi?
13 Yorumla- +1 yıl
Diğer bakımdan kendine âşık olanlar 😂
+1 yılbenim çok değişik bir piskolojim var kalabalık ortamlarda gayet normal gözüküyorum ama kendimle baş başa kaldığım zaman inanın başa çıkamıyorum :( :( :( :D:D:
22 Yorumla- +1 yıl
ahahah aynen öyle valla :D herkes akıllı bir deli :D
Obsesiflik aşırıya kaçmadığı sürece bir sorun olmaz.
borderline varsa teşhisini koydurmalısın ki bir an önce tedaviye başlaman lazım.
Bir rahatsızlığım yok. Olsa da anında çözüyorum.13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDikkat dağınıklığı ve hyperactivity sorunum var aynı zamanda da bipolar bozukluk var
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok uzun ya Google'a falan yaz çıkar
Obsesif ten de birazcık bagimlidanda birazcik var 😁
12 YorumlaBilmiyorum vardır herhalde cok masum bir psikolojik rahatsızlıgı...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.
+1 yılbir psikoloğun psikolojisini bozacak psikolojiye sahibim
10 Yorumla Obsesifim biraz, başak burcuyum
11 Yorumla%25 paranoid %50 obsesif % 25 te diğerleri var :D
12 Yorumla
+1 yılHangisinden başliyim?
12 Yorumla- +1 yıl
sorularıma faln bakarsan anlarsın.
Normal bir insan yoktur bence
15 Yorumlaokb bordarline bende de var
13 YorumlaPanik atak malesefki :D
20 Yorumla
+1 yılHafiften paranoya var diyebilirim
10 Yorumla
+1 yılBende maladaptive daydreaming (uyumsuz hayal kurma) var
00 Yorumla
+1 yılanksiyete bozukluğu
16 Yorumla- +1 yıl
toplumun % 60-70 ında görülen bir rahatsızlık. kaygı durumu ve takıntılılık
- +1 yıl
bu biraz daha farklı ya. yolda yürürken çizgilere basmama filan :D
- +1 yıl
yani ama işte fazlası zarar
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılkendi kendimle konuşurum bu hangisi oluyor :D
23 Yorumla- +1 yıl
he tamam o zaman :D
- +1 yıl
şizofren falan olabilirim dediydim :D
- Kişilik & Karakter konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılBorderline 😥
114 Yorumla- +1 yıl
Ne yazıkki ben de de ama alıştım artık
- +1 yıl
@Justmaeyez iyi birşey değil.
- +1 yıl
Biliyorum ama bunu bir kusue olarak görmüyorum, hayatımın büyük bir kısmını depresyonda geçirdikten sonra sırf borderline yüzünden bir daha üzülmek istemiyorum
- +1 yıl
Yok benimkisi stabil ama hep sınır 😂
- +1 yıl
Depresyondan yeğdir.
- +1 yıl
O zaman benimkisi borderline değil 🐒
- +1 yıl
Zaten siklardan en yakını ni seçtim 🐴
Psikologlari sevmiyorum. - +1 yıl
At kafası psikologlar 🐎
- +1 yıl
At kafası var 😂
+1 yılvarda tanısı nedir bilmiyorum
10 YorumlaSürekli kötü niyet arama var bende.
10 Yorumla
+1 yılPanik atak anksiyete
10 Yorumla
+1 yılHayır. Yok. Normalim
10 Yorumla
+1 yılİyiyim sağol
10 YorumlaNarsist 🙈🙈🙈
10 YorumlaYok.
10 Yorumla
+1 yılSanırsam normalim
10 Yorumla
+1 yılObsesiflik var biraz
10 Yorumla
+1 yılDeliyim ben
10 Yorumla
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar