Birini vurdum yıllarca hapis yattım. Sabıkalıyım. Ama bir sebebi vardı. Haksız mıyım?

Benim babam rahmetli annem ve bir ablam var. Ablam bir adamla severek evlenmişti. Ama adam evlendikten sonra çok değişmiş. Aralarında geçenleri dışarıdan gördüm ama ablam evine bağlı okumuş mesleği olan bir kızdı. Adam alkol kullanmaya başlamış. Ablama şiddet kullanıyormuş. Ben gençtim ozamanlar uyardım bir kaç kez bak yapma ablam benim canım onun canını yakma dedim. Dinlemedi. Bir gün annemden telefon geldi. Ablanı hastaneye kaldırmışlar dedi. Koşarak acile gittim. Ablam boşanmak istemiş. Dakikalarca vurmuş kıza. Suratı mosmordu ablamın gözleri kapanmıştı beni göremiyordu. Elimi tuttu canım yanıyor dedi. Dayanamadım. Eve gittim babamın tabancasını aldım. Polise ifade vermiş beyefendi eve gelmiş oturuyor. Zİli çaldım açtı kapıyı. Silahı boşallttım üstüne. Ölmedi ama yürüyemiyor artık. Gram pişman değilim. Allah belasını versin. Benimde hayatım karardı üniversitedeyken hapise girdim. En güzel yıllarım 60 yaşındaki mahkümların kokusunu çekmekle geçti. Tekrar diyorum allah belasını versin. Şimdi bir evde ablam annem ben yaşıyoruz. Onların canına biri kastetsin yine vururum.
Birini vurdum yıllarca hapis yattım. Sabıkalıyım. Ama bir sebebi vardı. Haksız mıyım?