Benim beni bir hayvanın korumasına ihtiyacim yok. Hayvanlari sadece amaclarima hizmet etsin diye sevmem veya bakmam. Hayvan olduğu icin, canlı olduğu icin severim. Kedilerin ne gibi bir nankörlügünü gördunuzde nankör diyorsunuz? O ne yapiyorsa yaradılışındandır islam dininde kedi özel bir hayvandır.
Kediyi sevmek imandandır. Hadisi şerif. Biraz arastirarak konusun ve dinimizce kabul gormus en temiz hayvandir evcil olarak beslenmesi caizdir.
Nankör olsa o kadar evliya ve HZ. Muhammet bakmazdı heralde. Ağzınız var diye sallamayın bu kadar.18 Yorumla
Soran+1 yılhakklısın
- +1 yıl
Son bisey cogunluk kopegi severim diyoda birine hakaret ederken "köpek" derler. Karsidakinin aciziyetini, assagilik oldugunu vurgulamak icin.' Kopek gibi pesimde' denir mesele ama hakaret ederken kimse kimseye kedi demez. :) Kopeklerde güzeldir canlilardir ama insanlarvtarafindan her bakimdan somuruluyorlar.
Soran+1 yılhahahaha sende köpekleri sevmiyon
- +1 yıl
Seviyorum. Hatta cocukken ilk evcilim bir kopekti boxer cinsi. :) Ben sadece gercekleri soyluyorum. Kopek kosulsuz itaat eder kendi karar vermez buda onun yaratilisi, aptaldir demiyorum sadece kedinin zekasi yok onda. Ha bu onu sevmemem icin bir sebep degil ama insanlarca somuruldugu bir gercek ve kopek kelimesinin hakaret olarak kullanildigida bir gercek malesef.
Soran+1 yıl.. haklısın asıl kedi kelimesinin hakaret olması lazımdı. haksızlık olmuş bencede
- +1 yıl
Herhangi bir hayvandan bu denli nefret eden insanlarda vicdan ve merhamet oldugunu dusunmuyorum. Sen kendi akli ve iradesi olmayan Allahn verdigi sınırlı akıl ve ic guduleriyle yasayan kimsenin malini calmayan, kimseyi oldurmeyen kisaca zararsiz bir canliyla derdin varsa bu kadar. Senin kendini sorgulaman lazim.
Soran+1 yıl:D :D :D :D :D :D
En İyi Cevaplar
+1 yılKedileri çok severim biliyorum herkes nankör diyor ama çok tatlılar hayvan sever biri olarak bence dost canlılarıdırlar. Benim kedim ağladığımda hep yanıma gelir kafasını bana sürter ve miyavlar. Ve de siz hiç onların uyurken mırıltılarını duymadınız insana o kadar huzur veriyor ki anlatamam. Bence onları sevmelisin.
05 Yorumla
Soran+1 yılYemek istiyodur sen yanlış anlıyorsundur :D
https://www. youtube. com/watch? v=sPdeUM3ybgY- +1 yıl
Senin düşüncende o birşey diyemem Allah ın yarattığı canlıyı bizim de sevmemiz beslememiz düşer kardeşim. Sen ne kadar sevmesende.
Soran+1 yılseviyom ya
- +1 yıl
O zaman bu soruyu sorman hata başta
Soran+1 yılsosyal deney yaptım
+1 yılDostum Geçen Yıl 4 Yavrusu Olan Kediyi ve Yanında Kocası Olduğuna Kanaat Getirdiğim Kediyi Aldım Terasıma Çıkardım. 4.5 Ay Boyunca Terasta Besledim Her İhtiyaçlarını Karşıladım Aşılarına Kadar Hepsinin. Tam Salıvereceğim Gün Şerefsiz Konuşan Papağanımı Yedi Terastan Eve Giriş Kapısı Açık Kalmış Bir Boşluk Vardı.. Yiyen Anne Kedi.. Yavrular ve Kocasını İndirdim SOkağa Geldim Eve Tam Köpeklerime Vereceğim Vazgeçtim Bıyığını Kestim.
028 Yorumla- +1 yıl
6 Gündür Siyam Kedisi Var Hamile Terk Edilmişti Onu Besliyorum Bu Defa Ev Kedisi Sokakta Köpekler Parçalar Kendisini ve Yavrusunu..
Soran+1 yılYazık abi ya iç güdüsel olarak yapıyolar :D bıyıkları uzar mı tekrardan acaba :D
- +1 yıl
Çokta.. mde :)
Soran+1 yılhahahaha :D :D baya kinlenmişsin :D
- +1 yıl
Yanlış Yapana Acımam Hayvanda Olsa. Mesela Köpeğim 2 Alman Çoban Köpeğini Seviyorum Diye Kıskandı Birinin Kulağını Tuttu ALLAHTAN Çektiğim Gibi Bıraktı Sonra Severken Kendisini Elimi Tuttu Isırmadı Ama İz Bıraktı 5 Aydır Geçmedi Mesela O Günden İtibaren Tam 1 Ay Et Kemik Süt Vermedim.
Soran+1 yılSeni alacak kıza Allah sabır versin :D köpek sahibini ısırır mı abi seninkiler bir cins
- +1 yıl
Bana Onu Yapan Sana Neler Yapmaz.. ;)
Soran+1 yılYuh elini mahfetmiş. Pitbul mu o? tehlikeli köpek ya vallah sahip mahip dinlemez parçalar adamı. ben olsam kovardım evden :D
- +1 yıl
Evet :) Bu Benim 8'inci :)
Soran+1 yılDiğerlerini kovdun mu :D
- +1 yıl
İlk Yavru Aldım Büyüttüm Evlendirdim Yavrusunu Aldım Hep Böyle Yani 8 Köpek Akraba..
Soran+1 yılKöpekleri evden gönderip bir hatun bul abi hayat böyle gitmez :D
- +1 yıl
Evde Beslemiyorum + 1 Köpek Var Terasta O da :) Hatun Yok ki :)
Soran+1 yılİşte bul birini sana kimse hayır demez. Ama hatunu alınca onu da 1 ay aç bırakma ölür valla
- +1 yıl
Nereden Biliyorsun? :)
Soran+1 yılNeyi nereden biliom :D?
- +1 yıl
Kimsenin Hayır Diyemeyeceğini? :)
Soran+1 yılGördüğüm kadarıyla bir kızın bir erkekte arayacağı tüm özelliklere sahipsin. Karizman var, boyun posun var, sorumluluk sahibisin yani çoğu kız hayır demez :D en sümsükleri bile kız buluyor sen mi bulamıycan abi yapma :D
- +1 yıl
Eyvallah Kardeşim Sağ Ol. Malesef İstediğim Gibi Biri Yok. İsteyenler Var Fakat Bana Göre Değiller. İnan Bana Şimdiye Kadar 1 Kızın Peşinden Gitmemişimdir Daima Onlar Gelirler..
Soran+1 yılKızların her zaman ki taktiği kafese alma çabaları. İyi yapıyosun abi. Nasıl biri olsun istiyosun?
- +1 yıl
Tutarlı, Titiz ve Namuslu :)
Soran+1 yılZor abi :D öyle kişiler zaten pek piyasada bulunmaz :D senin arayıp bulman lazım :D bence doktor bul bir tane :D
- +1 yıl
:D :D Hacı Titiz Diyorum! Sağlıkçılar İle İşim Olmaz. Birkaç Tecrübem Var Midem Bulanır Temizlik Nedir Bilmiyorlar. Ben Evde Olduğum Zaman Dahi Yıkanıyorum! Bunlar Hastanede Gezip Banyo Nedir Bilmiyorlar..
Soran+1 yılSağlıkçı deyince akla direk titiz insan geliyor :D o kadar pis mi oluyorlar yav :D?
- +1 yıl
Genelleme Yapmayayım Ama Tamamına Yakını Temiz Değil (Temizlik Konusunda) :)
Soran+1 yılBişi olmaz abi köpekleri nasıl eğitiyosan onu da öyle eğitirsin :D :D temizliği öğrenirler :D
- +1 yıl
Hacı Benim Kurallarım Serttir. :)
+1 yılİnsanoğlu kendi nankörlüğüne şere fsizliğine bakmadan hayvanları suçluyor ya boğasım geliyor...
https://www.youtube.com/watch?v=UAH61X2Bnokal bu da sana kanıt. Şimdi hayvanlar mı daha nankör yoksa sen mi diye yarıştırman gerekmez... O kedinin tek tüyü olamazsın sen
19 Yorumla- +1 yıl
Bu lafım sadece sana değil.. Bana ve tüm insanlığa
Soran+1 yılkedi çocuğu korumuyor kendi bölgesini koruyor :D
- +1 yıl
Sana şöyle söyleyim.. Ömrüm köpeklerle ve kedilerler geçti. Kediler ev halkını kendi sürüsünden birey olarak görür ve korur.. Çocuklarla ve bebeklerle de çok iyi anlaşır.. Köpeklerin sadıklığı kadar kediler de sadıktır.. Kedinin tek farkı Allahını tanır. Benim 4 tane köpeğim var koruma köpeği 4 düde köpeğin sorunu sahibine tapmasıdır... Ha illa koruyan kedi istiyosan https://www.youtube.com/watch?v=jH0pKU1Qkok bu da mı bölgesini koruyor?
- +1 yıl
Yani diyorum ki.. Her gün binlerce hayvana kediye, köpeğe işkence edilirken ki sana öyle yasaklı görüntüler atarım ki görünce oturur ağlarsın... Nankör birisini arıyosan masumluğu temsil eden ağızsız dilsiz ve tek yaptığı sevgi ve tek istediği sevgi olan canlıları suçlama.. Aynaya bak
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=OZUhkhQwbHQ bide bu var
Soran+1 yılTek istedikleri şey sevgi mi :D? bence yemekte istiyolar :D yav tamam haklısın kızma :D
- +1 yıl
Sende istiyosun yemeği. Oda istiyor, köpekte istiyor. Yemek vermezsen yapacağı tek şey yemek aramak olur. Sen insanoğluna yemek verme hakkımı vermedin diye gırtlağına sarılır..
Soran+1 yılköpekler öyle değil diye biliyom. yemek vermesen bile kapından ayrılmıyolar
- +1 yıl
Köpek zaten öyledir.. Benim yemek arayışından kastım evde filan arar.. Ha kedi geçmişten günümüze köpek kadar evcil şekilde evrilmediği için.. Özgürlüğünün kısıtlanmasını sevmezler.. Bu nankörlük değildir yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılkediler gerçekten çok nankör bir ara sokaktan aldım besledim bitane acımıştım nankör ilk fırsatta kuşumu yedi köpekte besliyoruz ama hiç bir zaman nankörlüğünü görmedim ağlama numarasımı dahi yapsam hemen kafasını geitirir burnuyla kollarımı açmaya çalışır ağlamayayım diye ama kediler böyle mi yediği ekmeğe bile ihanet ediyorlar
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen hepsini yok edelim :D
Cevap sahibi+1 yılyok etmeyelim de :) sevmiyor sadece artık bir o kediyi sevmiştim ömrümce kuşumu yedikten sonra tekrar nefret etmeye başladım
Soran+1 yılhahahahaha ya ben şaka yapıyorum zaten. ben kedileri çok severim insanların vereceği tepkiyi merak ettiğim için sordum. şuursuz bir hayvan sonuçta :D kasten yapmıyor nefret etme ondan :D gidin barışın hadi
Cevap sahibi+1 yılbarışmıcam işte kuşumu yememeliydi :(
Soran+1 yılbenimde civcivimi yemişti küçükken ağladım ama büyüyünce unuttum :D sende unutursun :D
Cevap sahibi+1 yılunutmuycam köpüşüm yeter bana :)
+1 yılKediler çocuktur, insan bebeği gibi bakarsın ona. bir hayvanı seni korusun diye sevmek çok saçma. Karşılık bekliyosan saf bir sevgi değildir zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılonunkide saf değil hıh :(
Peygamber efendimizi sav. Yılanın sokmasından korumuştu. Ve buna benzer bir çok hadise var. Şuanda da sahibini koruyan kedi örnekleri çokça mevcut. nankör olayını da insanlar uydurmuştur.
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır bana katılan çok kişi var :D
Soran+1 yılokey :D
Kediden niye böyle sacma sapan seyler bekliyorsunuz anlamıs degilim. Ortada bir cıkar iliskisi olması sart mı? Yıllarını verdigin insanların bir olay oldugunda senin yanında olmadıgı zamanlar oluyor, kücücük varlıklardan beklentilerinize bak.
024 Yorumla
Soran+1 yılköpek niye bunu yapıyorda kedi yapmıyor
Soran+1 yılyani kedilerin karaktersiz olduğunu kabul ediyosun?
- +1 yıl
Karaktersiz mi dedim ben? Evcillestirme süreleri farklı dedim. Kedi senin esyanı mı caldı, bir ise girecekken torpil kullanıp senin yerine o mu ise girdi, annene mi küfür etti, babanı mı dövdü naptı yani bu kadar kin beslemissin bos yere. Kedilere kafayı takacagına cevrendeki insanların karaktersizligine ve nankörlügüne bak.
Soran+1 yılküçükken parmağımı ısırmıştı
Soran+1 yılyemin ederim ki ısırdı. ağaçta sıkışmıştı kurtarayım dedim parmağımı ısırdı. o en sivri uzun dişi var ya tırnağımla etim arasına geçirdi. canım öyle bir yandı ki sorma gitsin. tuttuğum gibi yere fırlattım canın cehenneme lan Çok yaşa diye peşinden koştum
Soran+1 yılbu tırmalamakla aynı şey mi? bir tırnağınla etin arasına sivri bir şey batırsana bakalım aynı şey mi?
- +1 yıl
Veterinere götürecegimiz zaman üzerimde kolsuz vardı, yaptıgını göstereyim https://i.hizliresim.com/JA080W.jpg
Soran+1 yılkedinin sırtında ne işi var ayıptır sorması? :o
Soran+1 yılAnlamadım kediyle box mu yapıyosun
Soran+1 yılBoxa girmiyor diyosun ne anlamam gerekiyor buradan :D
- +1 yıl
Box dedigim bu https://i.hizliresim.com/VakN6r.jpg
Soran+1 yılHahahahahaha ulan dlşfkjadlkfj hiç kedi beslemediğim için bunların ismini bilmiyorum :D kafes desen anlardım :D
Soran+1 yılBeslesem bile bu kadar masraf etmem ya :D :D :D kafes mafes almam ben ne gerek var :D
Soran+1 yılBen yurtta kalıyom zaten alamam. Yurdun çevreside hep köpek hiç kedi görmedim. sanırım köpekler kedilerin soyunu kurutmuş burada. alıp sokağa koysam bile boşa gider yani :D
Soran+1 yılYok ya şuursuz ve ne yaptığını bilmeyen bir hayvana niye kin besliyeyim :D insanların vereceği tepkiyi merak ettim ama baya kişide kedi sevmiyo :D
+1 yılo seni sahibi olarak görüyomuymuş bir sor bakalım. belki de kedide kendi nankörlüğünün yansımasını görüyorsundur.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın olabilir dostum
+1 yılSenin bu lafın kedilerin nankör olduğunu değil insanların bencil olduğunu gösterir. İlla ki bir menfaat olacak severken de iyilik yaparken de.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılDüşmanlığa bak be 😂 Her kedi nankör değildir, her köpek de sadık değildir mesela.
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru her kuşta uçmaz mesela
- +1 yıl
E mantıklı
+1 yılnankörlük akıyor ne ya gayet sevimliler ayrıca seni korusun diye mi hayvan sahipleniyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılYokta insan kendini güvende hissetmek istiyo. güvenmek istiyor
- +1 yıl
sen arkanı yaslıycak duvar arıyorsun öyleyse bunda kedilerin suçu yok. napalım seni korumuyor diye soyunu mu kurutalım?
Soran+1 yılBunu benim için yapar mısın :o
Halida yuvarlanmak hosuma giduyor kedilerle... birde kertenkele yakalatip yediriyorum...
01 Yorumla
Soran+1 yılabi sen işi ilerletmişsin. manita hayatı yaşıyon kedilerle.
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzeller, onlara zarar veren insanların böbreğini ağızlarından çıkarırım.
02 Yorumla
Soran+1 yılBöbreğin ağızdan çıkması mümkün değil. ilk önce midenin, karaciğerin, akciğerlerin, kalbin ve tüm organları çıkarman lazım ki ondan sonra böbrekler çıksın. Zaten onları çıkardıktan sonra öleceğim için böbreği çıkarmanında bir espirisi kalmıyor
- +1 yıl
Çıkarırım arka bölgeden bir vururum öyle bir kuvvetle ki böbrekler ağızdan çıkar, büyük bir basınç lazım.
Heh aynen. Benimde hiç sevemedigim varlıklar ya gözlerindn bile sinsilik akıyo
02 Yorumla
Soran+1 yılyok yav o kadar mı :D
+1 yılCok severim o yonunu bile severim cunku dogustan umursamazlar :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen takmıyo hiçbir şeyi. Ne gurur var ne onur var :D kovsan yine geliyor. kapıdan atsan bacadan geliyor, bacadan atsan pencereden geliyor illallah yani :D
- +1 yıl
Aynen :D
Aslinda sevmem, ama gözleri cok güzel bunlarin...
010 Yorumla
Soran+1 yılkaranlıkta fener olarak kullanabilion
Soran+1 yılAynen insan korkuyo bakmaya :D keşke bizim gözlerimizde öyle olsaydı :D
Soran+1 yılfosforlu olması lazım :D
Soran+1 yıloha az fotoğraf çek yazıktır :D
https://i. imgur. com/zAjw4we. jpg
Soran+1 yılFotoğraf çektiren bir kedinin resmiydi gözlerinden ışık fırlıyor :D
+1 yılben cok sevıyorum ama her kedıyı degıl
02 Yorumla
Soran+1 yılkaplan gibi mi
- +1 yıl
benım var scottısh fold
+1 yılSahibini koruyan 3 kediye sahibim
06 Yorumla
Soran+1 yılimkansız kedi sahibini korumaz
- +1 yıl
İmkansız değil. Bir gün tanıştırırım artık.
- +1 yıl
Bu Kızla İddialaşma.
Soran+1 yıl@SerKan1923 neden abi
- +1 yıl
Kural 1: İddialaşan ve Restleşen Hatun Kişilere Eyvallah Deyip Geçeceksin.
Soran+1 yıl@SerKan1923 peki abi eyvallah diyorum o zaman :D
bu takmazlıkları çekiyor işte beni sdsd
02 Yorumla
Soran+1 yılah şu kızlar
+1 yılKedileride cok severim cok minnoşlar ☺️
05 Yorumla
Soran+1 yılolabilir ama karaktersizler
- +1 yıl
Hiçte bile benim topagim vardi hep sevdirmeye geliyordu kucagima sonra hep pesimden ayrilmiyordu nereye gitsem oda oraya 😄
Soran+1 yılsence niye senin peşnden geliyor iyi düşün? bir çıkarı olmasa peşinden gelir mi? seni koruması olarak kullanıyor anlasana
- +1 yıl
Ya deli misin taktigin seye bak 😄
Soran+1 yılD: :D :D
+1 yılDoğru çok vefasizlar ama çok tatlilar
00 Yorumla
+1 yılOnu da Allah yaratti severiz
01 Yorumla
Soran+1 yılYani doğru söylüyorsun aslında
Kedi sahibini koruyor muydu?
04 Yorumla
Soran+1 yılişte bende onu diyom korumuyorlar
Soran+1 yılyukarda biri koruduğunu iddia ediyor ama haklısın imkansız :D
+1 yılNeyi savunuyorsun sen ya
01 Yorumla
Soran+1 yılSatanizmi
+1 yılNefret ederim şahsen.
019 Yorumla
Soran+1 yılneden :D
- +1 yıl
Tipleri iğrenç geliyor ve kedi lafını duyunca bile kaşınmaya ve uyuz olmaya başlıyorum.
Soran+1 yılsenin alerjin var :D
- +1 yıl
şu an kedi fotosuna baktım diye boynum, kolum kaşınıyor. :/
Soran+1 yıltedavisi yok mu bunun. psikolojik mi yoksa fizyolojik mi
- +1 yıl
Hiç bilmiyorum çok kötüyüm keşke bakmasaydım.
Soran+1 yılbence psikolojik bu. al bir kedi besle alışırsın
- +1 yıl
Bana 100 Trilyon verseler bir kediye bile dokunmam.
Soran+1 yılsenin üzerinde araştırma yapmak lazım.. önce gözlerini kapatıp kucağına bir kedi koyacağız. sonra tepki verip vermediğine bakacağız, eğer tepki vermiyorsan bu tamamen psikolojik.
- +1 yıl
Arkadaşım dün kediye elledi ve bana dokunuyor diye kızı dövdüm bir düşün istersen.
Soran+1 yıl:D kediye dokunduğunu bilmeseydin sorun etmezdin ama değil mi? sen kendini öyle programlamışsın. kediler güzeldir, kediler huzur şeklinde sana telkinler vermek lazım
- +1 yıl
Köpeğe dokunup bana dokunsa bu kadar sorun yapmam. Ama bu kedi. Kediye dokunduğunu bilmeseydim nerden bilebilirim kediye dokunduğunu?
Soran+1 yılE bende onu diyorum işte tamamen psikolojik :D bildiğin için kötü hissediyorsun, yani bu zihinsel bir sorun. bunu düzeltebilirsin. fizyolojik olmadığı için kolayca kurtulabilirsin
- +1 yıl
Kurtulacağımı zannetmiyorum. Hala kaşınıyorum bu arada. Yorumuna cevap verirken kedinin kulakları gözüküyo mk :/.
Soran+1 yılya hu garip bir hastalık :D :D tüylü olduğu için diycem ama diğer tüylü hayvanlarda sıkıntı yaşamıyon :D her hangi bir yaştan sonra yaşadığın bir olaydan ötürü mü bu hale geldin acaba
- +1 yıl
Kendimi bildim bileli.
Soran+1 yılDediğim gibi evcil bir kedi alıp besle bir süre sonra alışırsın :D
- +1 yıl
Kedi baakcağıma gider köpek bakarım daha iyi be... Vefalı hayvanlar ♥ Ama beni ısırmıcak, beni sevicek, cici cici yapacak beni. :D
Soran+1 yılCici cici mi yapacak :D :D kedi hastalığından kurtul diye besle dedim :D sokakta kedi görünce, sokak ortasında uyuzlar gibi kaşınmaya başlıyosan yani yaşama öl bence :D ya da kurtulmak için hastalığın üzerine git :D yaşanmaz öyle :D
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nefret ediyorum sinsi bakışları var..
00 Yorumla
+1 yılSahiplenmeyen erkek temsili
01 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha aynen
+1 yılkediler insanlardan daha az nankordur
00 Yorumla
+1 yılBu poncikler sevilmez mi ya 😬😬
026 Yorumla
Soran+1 yılsevmeyen bir sürü kişi buldum :D
- +1 yıl
Ben çok seviyorum valla 😀😀 kedilerim de var
Soran+1 yıloh oh iyi bir yere kapak atmışlar :D bedava yemek :D
- +1 yıl
Tabi sabah öğle akşam bedava yemek ve 😀😀
Soran+1 yılbedava sevgi :D
- +1 yıl
Evet sen niye sevmiyosun ki zararsız yavrucaklari 😀😁
Soran+1 yılateist olanları sevmiyom :D
https://www. youtube. com/watch? v=9iDOncQV2Tc- +1 yıl
Ateist nasıl oluyo 😀😁
Soran+1 yılvideoyu izlesen anlardın :D :D
- +1 yıl
Korktum 😈😈😈
Soran+1 yılneden korktun :D
- +1 yıl
Ya birden bişey firlasaydi 😂😭😭😭
Soran+1 yılYa hu sen ne izledin ki :D benim attığım şeyde bişey fırlamıyor :D
- +1 yıl
Benim izlediklerimde hep firliyo 😭😭
Soran+1 yılkedi mi fırlıyor ne fırlıyor :D?
- +1 yıl
Böyle korkunç bisey firliyo hatta bir keresinde izlerken fırladı bende tabureden düşmüştüm 😭😭😭
Soran+1 yılhahahahaha sen şu bir zamanların popiler videolarından bahsediyosun. önce sakin sakin şeyler gösteriyorlar sonra hop birden korkunç bişey çıkıyor. benim attığım onlardan değil garanti veriyom :D :D
- +1 yıl
Evet onlardan bahsediyorum 😀😁
Soran+1 yılTaburende rahat rahat izleyebilirsin o zaman videoyu korkma :D
- +1 yıl
Yine düşerim ben 😭😭
Soran+1 yılGüven bana öyle bir video değil :D Korkun varsa yerde oturup izle o zaman :D :D
- +1 yıl
Ya yuvarlanirsam 😈😈
Soran+1 yılOhoooooooooooooooooooo bir video izliycen altı üstü ammada paranoyaksın :D :D
- +1 yıl
Oyleyimdir 😈😈
Soran+1 yıl:D :D :D
- +1 yıl
😀😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevmıyorum nankörler.
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle! :D
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAslan severim ben😄
02 Yorumla
Soran+1 yılo da kedigil aynı karakterlere sahip. hepsi nankör
- +1 yıl
Evet zaten vahşi olduğu için seviyorum
Ben severimm 😄
04 Yorumla
Soran+1 yılinsan sevdiği şeyi yer. bende yumurta severim
Soran+1 yılevet etini seviyom.. lezzetli oluyo
+1 yılTatlışlar ondan
00 Yorumla
+1 yılKedilere aşığım 😍