Neden mesela ben dogustan sansli dogmadim. Neden cirkin dogdum bunu hak edicek ne yaptimda cirkin dogdum?
Şanslı Dogmadin
Cirkinsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
karaga ve papağanın her ikiside çirkin yaratılmıştır papağan itiraz eder ve güzeleşir ama karga yaradanın rızasından memnun kalır bugün papağan kafeste karga ise özgürdür her hadisenin arkasında öyle güzel bir hikmet vardırki belki sen hiç bir zaman anlıyamıcaksındır o yüzden yaradana hiç bir zaman neden deme ;)
Hayvan degiliz malesef yakisikli olanlar hayati daha iyi yasiyor
parası olanlar kadar değil yakışıklı bir çöpçünün etrafındamı daha çok kız var zengin çirkinin etrafındamı şimdi diyeceksin zengin olsaydım o zaman işte onada zeka gerekiyor tipten daha önemli olan bişi
Zengin degilim
çünkü zeki değilsin :D
Evet hem cirkinim hemde salagim baska hakaret varmi?
insansın ve bide bundan 20 yıl sonra tüm yaşıtların çirkinleşcek bir 20 yıl sonrada geberceksin başkada yok kardeşim
Sene 1940 degil. 40 yasinda insanlar cirkinlesmiyor
babana sorcaksın
Cevap
3Cevap
çirkin oldunda noldu boşver ya güzellik görecelidir be hiç takma
Yakisikli insanlar anlamaz
Kardeşim tip olayını bir yerden sonra bırakıcaksın ben sana söyliyim bendede öyle bir takıntı vardı yok oldu gitti kendini soyutlama toplumdan sende insansın ne olmuş çirkinsen zekisindir en azından kafanı kullan yakışıklı olduğunda ne kazanıcaksın bir kaç kızmı ee sonra nolucak?
Zekide degilim salagim ezigim direk iste
Yok hic sevgilim olmadi ki. Kim baksin bana
Sigara icmem
Allah yarattı herkesi
Vardirnbi bildiği
Kendini üzme
allaha sor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar