İranlılar 3 kabileden persler madlar aryayilerden oluşur
Bir şeyi çok istediğimiz zaman olmuyor mu acaba?
İranlılar 3 kabileden persler madlar aryayilerden oluşur
Bu durum aslında olması zor şeyleri bile istediğimiz için başımıza geliyor. Mesela çok zengin olmak istiyorum , ama hergün işe geliyorum. Ne kadar istesemde bu böyle olacak. Dolayısıyla "offf zengin olamıyorum" diyerek kendimi sıkıntya sokmamın mantığı da yok.
İnceyi aldın mı ? (:
Evet aldım canım arkadaşım he he:-)
link bahar mısın baharemisin umutsuz olma insanı canlandıran umut dur öldüren ümitsizlik dir İnş türkiye ye geliirsin
Tamam peki :-) linkte ne var goremedim maalsg
rica ederim
benim dikkat ettiğimse kurduğum hayallerin olmasını en az istediklerim oluyor tabii ki hepsini çok istiyorum ama bazıları ağır basıyor tabii. neyse aynı şey çıktı bu. aynen bende o durumdayım şu an.
:-(
demekki yeteinxce istemiyoruz
imkansız yoktur
imkanı biz yaratırız
Cevap
18Cevap
Buna jüpiter etkisi deniyor. Bir şeyi çok istersen ve şartlar senin elinde değilse o zman zor gerçekleşiyor. Umrunda olmasa gerçekleşebilir. Tabi istemekten ne anladığımıza da bağlı. Sınavdan 100 almak istiyorum ama çalışmadım. O istemek değildir. Ama ben piyangodan hiç olmazsa amorti kazanayım. Burada elimizde birşey yok. İşte şansa bağlı istekler genelde ters tepiyor.
Hedeflerin gerçekçi olmayabilir?
Hedeflerin gerçekçi fakat sen kifayetsiz olabilirsin?
Sen yetkin ve fakat tembel olabilirsin?
Çalışkansındır ama şartlar olgunlaşmamıştır?
Şartlar da tamamdır bu sefer konjonktür değişir?
Konjonktür de uygundur ama bu sefer senin destekçin yoktur?
Her parametre uygun olmasına rağmen sabırsızdındır?
Sabretmiş olmana rağmen yine olmazsa "rıza" makamına yükselmene bir sebeptir ve sen azizsindir:)
Her sebep olabilir ama bana soracak olursan "çalışman" veya "yeteneğin" buna engel:)
İranın tarihini anlat bakalım iranlılar gerçekten perslimi ?
Evet arkadasim oyledir biz pars diyoruz
Iranlılar bu 3 kabileden:persler madlar ve ariyayiler
Ok no problem
ben şunu tecrübe ettim...bir şeyi çok istediğinde oluyor mu olmuyor mu bir fikrim yok...ancak bir şeye çok değer verince onun başına bir iş geliyor ve onu kaybediyorsunuz...
o yüzden bir şeyi kaybetmek istemiyorsanız fazla değer vermeyin...yoksa er geç kaybeden sen oluyorsun...
hayatta ne istediysem olmadı az bişey oldu dediğimde burnumdan fitil fitil geldi çok çalışıpta emegimin karşıgını göremedim benim yarısı bile çalışmayan daha iyi konumlara geldi
sebebini bilmiyorum ama allahtan ne istediysem olmadı
Hiç bir şeyi çok istemiyceksin, gerçekten öyle.. istediğim herşeyi kaybettim kaybediyorum.. bazı insanların üzerinde karabulutlar var sanırım.. artık hayatı akışına bırakmayı deniyorum..
Ah canım üzüldüm senin için
yasamak ölmekten daha zormus... ama hayat bu ıste bir hayalıni gerçeklesmesı ıcın caba harcarsın emek dökersın snra bır bakmışsınki hayal gerçekleşmıyor nedenımı merek edıyorsun simdi
hayalini içten dilediğin için gerceklesmemesıdırr
Zaten bir şeyden vazgeçer bırakırsan işte o zaman ayağına kadar gelir. Sanırım bir nevi sınama olsa gerek bu arada sorun bana şu ayeti hatırlattı. "Allahu teala, duasını kabul etmeyeceği bir kula, dua etmeyi nasip etmez" (Taberani 2/802)
Eğer birşeyi çok isterseniz olmaz veya olsada problem çıkar , o yüzden oluruna bırakın kendiliğinden gerçekleşiyor.
İranda kadınların ve erkeklerin bir arada spor yaptığı yerlere izin var mımesela yan yana kabinlerde duş almak gibi.
çok isteyince sabırsızlaşıyorsun hatta paniğe sürükleniyorsun bu da hatalı kararlara neden oluyor. En iyisi zamana bırakmak, akışına bırakmak bazı şeyleri
Sana neler neler örettim ben: jdsglksg
ben bişi öööretemedim ya sana ona yanıyom sdfljsdf
inançlı biri misin değil misin bilemem ama inançlıysan onu haketmek için ne yapıyorsun?
tarlaya tohum ekmen gerek eğer buğday istiyorsan.. kimse kimseye birşey vermez senin alman gerek.. istediğin birşey için Allah a yalvarmak yerine git ona sahip ol,sonra seni affetmesi için yalvar
Yanlış düşünüyosun the secret adlı bir belgesel var izlemeni tavsiye ederim.bana bayaa faydası dokundu.
Şükür bu güne kadar her istediğim oldu. Olmuyorsa demek ki ya çok istememişiz ya da bizim için Hayırlı olanı bu...
İnsan en sevdiği şeylerle imtihan olur.
Sen asıl her istediğin şey olursa üzül..
evet ya hayatın kahbeliği bu birşeyi çok istersen olmaz.
belkide çok zor şeyler istiyorsunuzdur '''''''!
bilmem seni istesem olurmu :D
Beni anlatmışsın
He ben ne istersem oldu sindi isteyim hemen olur
benim genelde oluyor
Istiyorsam olur.
istedğin şeye bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar