Acil yardım lütfen erkek arkadaşım bana şımarıksın dedi

selam arkadaşlar, erkek arkadaşım ve ben 5 senedir beraberiz arada bir tabiki sorunlar oluyor kavgalar kıskançlıklar falan ama bana karşı o kadar değiştiki seni seviyorum falan demeye başladı ilk başlarda öyle değildi benim hatalarım yüzünden. Ama iki gündür çok sert tepkiler veriyor çok kötüyüm, arıyorum çıkmıyor yazıyorum soğuk geri yazıyor. Neden böylesin diye sordum, şımarmaya başladın kendini bir bok sanmaya başladın laf dinle dedi. halbuki ben hiç şımarık değilim belki mutlulukdan şımarıyor ola bilirim ama bundan doğal ne varki ? Çok inatçı biri onu dinlemezsem kıyameti koparıyor, ve çok kıskanç ne yapçağımı bilmiyorum ve yarın tatile gidiyor ve ben böyle olmasını istemiyorum herşey yolundayken aileler tanışırken ne gerek varb buna arkadaşlar ? kendimi çok kötü hissediyorum içim acıyor. Arıyorum çıkmıyor anlamıyorum, haftasonu herşey yolundaydı bir ufak tartışma oldu ben suçlu oldum ve dün sert tepkiler verdi bugünde aynısı. yazdım yazma laf dinle az ded. neden böyle yapıyor sizce ? beni cezalandırmak istiyor bir kaç kez böyle benzer olaylar yaşandı kıskançlıkdan ama beni üzmesine ne gerek var ?
Acil yardım lütfen erkek arkadaşım bana şımarıksın dedi