Ben her olayda pek alınganlık yaptığımı düşünmüyorum. Sürekli, her durumda affeden, haklı olsa bile özür dileyen tarafım. Ama değer verdiğim insanlar bu huyumu kullandıklarında deliriyorum. Beni hep üzüyorsunuz 😕
itiraf ediyorum küçük bir çocuk kadar alınganım. Benim tabiatım böyle. Ama insanlara bizi kırmalarına yine biz kendimiz fırsat veririz. Bir insan ne kadar seni tanır ve hayatına girerse seni beni ya da bizi üzme kırma fırsatını elde eder. Boşuna değildir mına koym ananı avradını bla bla uzar gider
Bunlardan uzak bir yer varsa orası senin iç krallığındır
Balik burcuym.. Cok fazla alinganim.. Ama bunu karsi tarafa belli etmemeye calisirm.. Karsi tarafta benim alindigimi fark etmeyince daha fazla kiriliyorm malesef...
Alıngan bir insan değilim iyilik yapın arkadaşlar ters tepse de yapın vazgecmeyin yapın sizi kırana defalarca da iyilik yapın demiyorum herkese bir iyilik bağışlayin verin iyilik yapin yani
Kesinlikle değilim. Genellikle farkında bile olmuyorum. Akşam mesaj geliyor; "Bana kırılmadın değil mi?" diye, niye diye soruyorum. Çünkü bilmiyorum. 😄😄
En İyi Cevaplar