Selamm,
Her yazılıp çizileni, konuşulanı bir ima varmış gibi üzerinize alınır mısınız?

Ali hakkında bir şey söylesen, Ahmet alınır. Zeynep hakkında bir şey söylesen, Ayşe alınır skdndkdmd
Selamm,
Her yazılıp çizileni, konuşulanı bir ima varmış gibi üzerinize alınır mısınız?

Ali hakkında bir şey söylesen, Ahmet alınır. Zeynep hakkında bir şey söylesen, Ayşe alınır skdndkdmd
Evet alınganlık tarafım vardır dürüst olacağım yani bu konuda hiçbir şekilde hayır yok olmam gibi bir kelime kullanmak istemiyorum nasıl söylesem alıngan olduğum zamanlar olabiliyor insanları yanlış anladığım zamanlar olabiliyor böyle durumlar yaşıyorum ne yazık ki
Yanlış anlaşılan insanların canına da okunur 😂
Kesinlikle ya aslında kalp kırmayı sevmiyorum da bazen yapabiliyoruz
Yapıyorsanız da özrünüzü dileyin 🥹 hüüü skdndkdm
Elimden geldiğince dilerim Tabii ki ya karşıda kabul eder mi etmez mi bilmem 🙂
Mesela ben etmem
Tercih meselesi Tabii ki
Tercihten ziyade yakıp yıktıktan sonra su döksen neye yarar?
Olsun Allah biliyor en azından ölüm herkesi var
eskiden çok alıngandım ama şu an hiç alıngan değilim hatta takmıyorum kafama hiç bir şeyi gamsız oldum diyebilirim
zaten en doğrusu da budur bence. kafaya takmamak. sallamak.
Ya bazıları dunyayı kendi etraflarında dönüyor zannediyor.
İmalı konuşmayı pek sevmem alınganlık yapmakta tarzım değil. Bir şey gözüme batıyorsa gider açık açık sorarım 😀
Aha soruda ismim geçiyor, alındım işte fkkdkdjd
Sen ayrısın gülüm sdfgh
Ahaha tamam şimdi oldu jfjdjd
<3 sdfghsd
Cevap
11Cevap
Her zaman değil ama zaman zaman alınganlığım tutuyor. Altını çiziyorum alınganlık trip değil ara da fark var bazıları ikisini karıştırıyor :D
Hassas olduğum konularda öyleyim
Pek alıngan değilim gadası
Hiç alıngan olduğumu düşünmüyorum. Şahsıma yapılmayan bişeyi bana yapılmış gibi üstüme almam. Bana söyleyeni bile dikkate almıyorum ki :D çok isteyen uzakta konuşsun yakında konuşanın ağzına lafı bir şekilde tıkıyorum :D boş konuşan kimseyi dinleme tahammülüm yok
Şöyle ki; Bende dinlememe sorunu olduğu için x konuyu yanlış anlıyorum bu da dolayısıyla yanlış anlaşılmalara büyük kavgalara mahal veriyor, bu alınganlık kategorisine girmez ama aynı yolun yolcusu diyelim
Hayır değilim, ben duygusal tepkiler vermem, ama insan psikolojisini anladığım için alınganlığın nereden kaynaklanabileceğini iyi biliyorum.
Eskiden çok alıngan bir yapım vardı. Her bakış ve her konuşma sanki bana bir iğne batırılmış gibi gelirdi. Ama zamanla bunun bir abartı olduğunu kabul ettim. Ve artık gerçekten bana karşı bir durum var mı yok mu hissedip, ona göre davranıyorum.
Ağır ve çok kötü bir şey söylenmediği, iftira atılmadığı sürece problem olmaz.
Konuşun kardeşim neyse çözün.
Gruplaşmak çok büyük sıkıntıları getiriyor.
Alıngan değilim de kalbim var... Kırılıyor bişey olduğunda
Hayır değilim. Ama alıngan olan insana öyle deyince biz alınganmışız gibi konuma düşüyoruz 😂
Eskiden öyleydim diyebilirim, artık değilim alınmak yerine savaş çıkarıyorum:)
"Lafın bana mı açık açık söyle... " Ben de cümleye tam olarak öyle başlıyorum :))
Tersine olur hep. benim sirf laf olsun diye dalga gecip takildiigm seyleri insanlar ciddiye alinca kizarim asil🤦🏻♀️
Regl dönemi dışında sıfır alıngan biriyimdir. Hayatı alınıp gücenecek kadar ciddiye almıyorum çünkü. 🌾
buna kısmen diyebilirim alıncağım bir insansa alınırım
Hayır hiç değilim. Ciddiye alıp umursamam ki alınacak bir şeyim olsun.
Hayır, genelde çevremde olan bitenden de pek haberim olmaz. Kendi halimde takılırım.
Herşeyi üstüme alınmam ddkdjfjd eğer bana imayla konuşulursa darılırım 🙃
Bazen alınganlık yaptığım oluyor. Ama özgüven sorunu yaşamadığım dönemlerde çok çok az. Özgüveni yüksek insanlar bunu pek yaşamazlar
Yerine göre 😅
Yavv he hee diyorum.. anlayan anlar😃
Genellikle evet ama sevdiklerime sadece djadja
Hayır o da nereden çıktı? :D
Çok hatta yoldan geçen birine bile alınırım 😂
Yani çokta alıngan olmasamda alınırım bazen
Alıngan değilim
Karşımdaki kişiye bağlı
Fazlasıyla alınganm
Değilim
Aşırı alınganım
Maalesef öyleyim