3 dileğinizin gerçek olabileceğini düşünün ne dilersiniz?
Cevabın nedir?
- Kişilik & Karakter konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılBaşarıyı elde edecek motivasyon, sevdiklerimin beni inciltmeye kalkacaklarinda vicdanların sesini, ailemle daha çok vakit :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim müdüre ölsün , dirilir o birdaha ölsün, nefes alıyor olma ihtimalini düşünerekten birdaha ölsün :)))
03 Yorumla- +1 yıl
O kadar mi nefret ediyorsun
- +1 yıl
@çığlıklariçinde hıhı
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun ki bu kadın 'dan o kadar nefret ediyorsun
+1 yıl1. Bütün dünyaya barış gelsin 2. Anneler ve çocuklar ölmesin aglamasin 3. Ülkeyi sevgi saygı barış sarsin
14 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim umarim öyle olur umud ediyorum gökyüzünü ucurtmalar dolup tasar...
- +1 yıl
Herşey gönlümüzce olsun
+1 yıl1. tüm tanrilar ölsün
2. tüm evren ölsün
2. bir daha asla yaşam oluşmasın043 Yorumla- +1 yıl
çünkü bu evren bilinç her şey kusurlu.
- +1 yıl
insan seçimi diye bir şey yok uydurmayin şöyle şeyler
- +1 yıl
soru eki mi ayri yazılır. benim seçimim kararim önceden etkili olan olaylar zincirinden meydana gelir. özgür ve hür irademle bir şey isteyemem istesem dahi doğa ne dilerse o gerçekleşir
- +1 yıl
Doğa mı? İnsan beyninin doğayı yok edebilecek güçte ve git gidede yok ediyo. Bu herşeyi belirleyen doğa bu kadar güçsüz mü? İnsanı doğadan ayıran en büyük özellik akıla sahip olmasıdır cümlesini mutlaka duymuşsundur. Bir düzene sahip olan ama bir akla bile sahip olmayan doğaya o ne derse o olur diyosun yani. Benim inancıma göre ise insanların Allah tarafından belirlenen bir kaderleri vardır. İnsanlar o kader doğrultusunda seçtikleriyle yönünü belirler. Tabiki bazı olumsuz durumlarda olur. Bu ya insanın yanlış yolu seçtiğinden kaynaklanır ya da Allah 'ın bir imtihanıdır.
- +1 yıl
senin anlaman çok zor. kendini hakli gör boşver
- +1 yıl
ben her şeyi düşündüm. asil sen yanilsama içindesin.
- +1 yıl
biraz kibirlice oldu. tabiki her şeyi okumadim. Fakat bir çok şeyin farkina vardim. sürüleri nasil kontrol aldiklarini gördüm. dinin nasil oluştugu, insanin içgüdülernin nerden geldigini nasil calistigini dogadaki yerimizi anladim. ve bunda hic bir güzellik yok
- +1 yıl
Yanılma içinde olmadığıma eminim. Sanırım sende emin olduğunu sanıyorsun. Umarım doğru yolu bulursun ve şu bunalımlı halinden kurtulursun. Bunalımlı diyorum çünkü evrenin yok olmasını istemiştin. Buda insanlardan hayattan bıktığın anlamına geliyor. Aklında cevaplayamadığın bir sürü soru olduğunu ve seni kimsenin anlamadığını düşündüğü tahmin ediyorum. Sadece tahmin, yanılıyorda olabilirim. Cevaplayamadığın soruların cevapını doğru bir şekilde bulman dileğiyle hee birde bunda hiç güzellik yok demiştin ya aslında bir güzellik var ama sen görmek istemiyorsun. Yani görsende aslında görmüyosun duysanda aslında duymuyosun. Ne zaman ölüceğini insan bilmez. O yüzden hayattan yakınmak yerine hayatına anlam katmak için bir şeyler yap. Çünkü bir saniyeyi bile geri alamıyoruz. Yani birşeylerin kendiliğinden olmasını bekleme kendin yap. Hayatını yakınmakla geçirme doğruyu bulman dileğiyle
- +1 yıl
insan en çok emin oldugu konu hakkinda yanılır. leo tolstyoy. ben düşüncelerimin kölesi olmadim düşündüm düşünmeye devam ederim. doğruyu bulamam mutlak doğru yoktur. sen ise buldugunu zanedersin. dünya ya tanrının kibrinin ürünü ya da doğanın rastgeleliğınin her iki halukarda mide bulandirici
- +1 yıl
Ben de düşüncelerimin kölesi değilim çünkü ben dinimi araştırdım ve halada araştırmaya devam ediyorum. Eminim çünkü benim dinim düşüncelerime kişiliğime, kısacası bana uyan bir din. Kendi dinim hariç başka dinleride araştırıyorum. Tabiki hiçbir dine inanmayanların fikirleri ve görüşlerinide araştırıyorum. Zaten Kuran da da araştırmamızı ve düşünmemizi hep söylüyo. Düşünmeden ve araştırmadan körü körüne bir şeyleri inanan insanların beynini kullanma konusunda sıkıntısı olduğunu düşünüyorum zaten. Hem dinleri reddetiyosun hem de ateizmi agnostik düşünceli bir insan mısın?
- +1 yıl
yeteri kadar bilgiye sahip olsan dinlerin uydurma, insan yapimi olduğunu kolaylikla anlayabilirdin. teolojile yakindan ilgiliyim. hiç bir mantiği yok dinlerin. çok bariz insan yapimi olduğu. ben bir görüşün içinde değilim.
- +1 yıl
evrim bir inanç değil, gerçektir. yerçekimin inanmak diye bir şey olmaz yer çekimi zaten vardir. evrim de vardır.
- +1 yıl
:d komik. tanri bir inançtir ama evrim inanç değildir. ahh her neyse gerçekten sana bir sey anlaticak gücüm yok
- +1 yıl
https://eksisozluk.com/yercekimi-teorisi--2267398
evrim var. sadece olaylarin nasil meydana geldiğine teori deniliyor. örnegin homo erectusun 30 dişi vardi bu bir teoridir sonra başka bir istekeltte 32 diş blunur teori çöker ve başka teori ürer. ama olayin çizgisi evrimdir :/ - +1 yıl
-daha videonun en başinda yalana başladilar. 6500 maymun türü var olmuş :ddd.
-richard leakey gerçek bir evrimcidir :d araştirabilirsin.
-hiç bir bilimsel veriye dayanmiyormuş :ddd en komiği de burasi yahu artik abd de müslüman bilim adamlari çıkıp " evrim vardir, allahin izniyle olmuştur" diyor papa çikiyor "evrim yaratilişa aykiri değil" diyor ama sana göre yok :d
-videoyu yapanda harun yahya yani adnan oktar :dd hani şu tvde cibildak karilarla din satan adam
-izle de kimmiş bunlar gör bir
https://m.youtube.com/watch?v=d5-jTZraolA - +1 yıl
rastlandi diye bir şey yoktur (bkz:determinzm) ancak şu çift yarik deneyiyle determinizm de gerçek dışı olabilecegini söylüyorlar. konu hakkinda yeterli bilgim yok. ancak butün bunlari sırf test edilelim tanrıya kul olalim cennete gidelim mantiğiyla yapıldığıni asla kabullenmem. benim görüşüme göre her şey kötüdür hiçbir güzelliği yoktur. tabi ki güzellik göreceli. birileri bütün bu çalışan mekanizmaya bakip hayranlik duyabilir bana göre ise sadece basitlik.
- +1 yıl
"her şey" ayrı yazılır. kötü günler
- +1 yıl
matrix'de cypherın bir sözü var hep onu aklima getirdin.
- +1 yıl
"onca yilin ardindan ne keşfettim biliyor musun?
- cehalet erdemdir" - +1 yıl
diğer tabir ile
cehalet mutluluktur - +1 yıl
kim bilir. belki çok mutlu gözüküyorsun o yüzdendir.
- +1 yıl
Evet mutlu gözüken bir insanım ve başkalarınıda mutlu olmasını sağlamaya çalışırım. Kötü durumlarda bile mutlu olmaya çalışırım. Çünkü mutsuz olmak bir şey kazandırmıyor aksine çok şey kaybettiriyor. Ha ha " -şey " ekini ayrı yazdım. :) Yazdıklarınıza bakılırsa sizin pek mutlu olduğunuzu söyleyemem. Sanki boğazına ekmek takılmış insanın hali gibi yaşıyosunuz hayatınızı. Offf çok berbat bir benzetme oldu. Neyse yani mutsuzsunuz. Sizin mutsuz olmanızı sebep olan nedenler veya kişiler yüzünden mutlu olmayı kendinizden esirgemeyin. Böyle durumlarda ben kendime şunu soruyorum. Ben o kişiler yüzünden mutsuzum ama onlar benim mutsuz olduğum gibi mutsuz değil ve hayvan gibi gülüyorlar. Benim üzülmemin sebebi ne o zaman? deyip takmıyorum sizede tavsiye ederim ve her zaman gülümsemeye çalışın çünkü gülümsemek insanı güçlü gösterir :)
- +1 yıl
duygularin kökenini neden güldüğümüzu dahi bilmiyorsun. sadece tv kültürünün ürünüsün.
- +1 yıl
evrim sürecinde duygular edindik. bunlar temel işleyişin bize verdiği duygulardi. Örneğin birini küçümserken aldığımız haz. bu haz evrimdeki "doğal seçilim"dir. yani biz birini küçümserken onun doğaya uygun olmadigini ve yok olmasi gerektiğini söylemiş oluruz bu sayede doğada bize haz verir. zamanla artik bu gerçeği unutup insanları bu duygularla nasil kandırıp kontrol altina aliriz demeye başladilar. tv programlari diziler her biri sizin yanilsama içine girmeniz için uğraştı. tek amaçlari sizin iyi hissettiğinizi zannetmeniz ve zenginleri rahat ettirmenizdi.
- +1 yıl
televizyon icat edilmeden önceleri savaş vardi... büyük savaşlar ne mutlusu? ortalama yaşam süresi bile daha düşüktü. hem de din kontorllundeydi hatta benim çok sevdigim bir söz var "Ruhun beden, bedenin de ruh oldugunu biliyoruz. bize bu ikisinin farkli oldugunu soyluyorlar cunku bedenlerimizi kölelestirmelerine izin verirsek ruhlarimizi koruyabilecegimize (cennete gidecegimize) ikna etmeye calisiyorlar"
insanlar mutlu olur olmaz. benim şahsi görüşüm farklidir. ama en çok kendini mutlu hissedenler saftiriklerdir. hatta bir hadiste cennette en çok saftirik insan ehli olucak denmiş. 😁 - +1 yıl
Bütün "her"leri ayirmiyoruz. herkes bitişik. hoşcakal
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
24Cevap
+1 yılAllah tan başka kimse insnaların dileklerini gerçeklerştiremez.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebeklerim saglikla dünyaya gelsinler ve uslu, annelerine bagli olsunlar.
Esim yine bu kadar yuksek meblağlar kazanacagi başka bir işe girsin.
Eşimin ailesi artik yasantimiza müdahale etmesinler. :D20 Yorumlaİstediğim zamanda olmak
Bazı insanların hayatımdan çıkması
Ucmak15 Yorumla- +1 yıl
İstediğin zaman nedir
- +1 yıl
5 yıl sonra ne olacağı belli değil yasayacagimizda belli degil
- +1 yıl
Umud etmek iyidir
+1 yılKartal gıbı kanadım olsun dünyanın obur ucuna gıdeyım param olsun yoksula yardım edeyım bırde benı sevecek bır eş
10 Yorumla
+1 yıl1. kpss kazanmayı 2. hayırlı bir eş 3. hayalimdeki şehirde yaşamayı.
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yıl1. 100 dilek
2. 200 dilek
3. 300 dilek
sonra sıralardım :D00 Yorumla Bu hayatta birşey dilemezdim herhalde sıkıldım çünkü... hem. bizim sansimiza cin yerine:)) ... Başka seyler cikar...
00 Yorumla
+1 yıl1. Sonsuz para
2. Mükkemmel ötesi çekici ve etkileyici bir vücut
3. Ölümsüzlük00 Yorumla
+1 yılhadi oradan, hadi oradan, hadi oradan üç dilek. korkudan sadece bunu söylerdim :D
00 Yorumla
+1 yılasla yaşlanmamak
asla yaşlanmamak
ve gene asla yaşlanmamak :D00 YorumlaTm3 de ilk 3 bine girmek
Sevgilimin de mf de 3 bine girmesi
Ve ayni sehirde olmak :D00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇağatay ulusoyla evlenmek😂
Sağlikli bir aile😊
Bide yarinki matematik sınavının sorularini ve cevabini verirse cok makbule gecer 😂😂05 Yorumla- +1 yıl
Peki çağatay la mutlu olacağını saniyormusun...3 dilek boş gitti sanırım
Cevap sahibi+1 yıl@çığlıklariçinde çağatayla bilmem ama benim dileğimdeki çağatayla eveet😁😁
- +1 yıl
Biliyorsun ki ilişki iki taraflı olmalı bu durumda senin ki platonik oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@çığlıklariçinde abarttın bee. Platonik falan değil . Beyendiğim bir unlü isde o kadar. Evlenmek falan işn şakası. 😂😂
- +1 yıl
Anladım umarim dilekleriniz azda olsa yerine gelir
Kadın dediğin omuzuna gelecek erkeğin ayrıca sana bnim gibi birşey lazım bn tencereyi alırım üst raftan
00 Yorumlaaşk sağlık ve 50000 dilek hakkı daha :D :D
10 Yorumla
+1 yılbütün dileklerimin kabul olmasını dilerdim
10 Yorumla
+1 yılPara, gerçek arkadaşlar, özgürlük
10 YorumlaSonsuz dilek Hakkı'm olmasını dilerdim dermişim 😂
00 YorumlaBoy
Para
Mutlu bir aile 😂04 Yorumla
+1 yılsağlık
huzur
barış.. ;)10 Yorumla
+1 yılÖlümsüz hayat sonsuz para sonsuz mutluluk
01 Yorumla- +1 yıl
Ölümsüzlük sanmam da umarim paranız bol olur
1. saglik
2. huzur
3. para10 YorumlaSağlık, ömür, huzur
10 Yorumla
+1 yılDaha çok dilek hakkı.👼
00 YorumlaSonsuz aşk para ve ailemin benim sağlığımiz
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 407 cevap paylaştı. sonusuz dilek hakkı
00 Yorumla
+1 yılSınırsız dilek hakkım olmasını dilerdim
00 Yorumla
+1 yılZengin olmayı
Zengin ve romantik bir eş bulmayı00 Yorumla
+1 yılaşk para sağlık
10 YorumlaAl dileklerini cehennemin dibine git
09 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonsuz dilek hakkı diyenlerin soyu tüketmedi gitti
00 Yorumla
+1 yılSevdigim adam la evlendirsin biraz para versin 😀
00 Yorumla
+1 yıl3 tane daha çok dilek :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFitnecilerin yok olamsını
00 Yorumla
+1 yıldilemekten nefret ediyom :D
00 Yorumla
+1 yılbir kadının göğsüne tutunarak uyumak isterdim
00 Yorumla
+1 yıl100 dilek hakkı daha
00 Yorumlasonsuz dilek hakkı
00 Yorumla
+1 yılKadın kadın kadın
06 Yorumla- +1 yıl
Sevgilinden ayrıldın acın büyük değil mi
- +1 yıl
Bak bağlı olmak genelde tek taraflı oluyor bundan emin ol. Cinsiyet meselesi falan değil. Mesela bende sevdim hemde it gibi. Ama naptımsa elde tutamadım yani bazılarını sevmek yetmiyor.
- +1 yıl
Doğrusu o ana işte her iki taraf bağlı olmaz biri diğerinden daha az sever. Hiç mi olmadı sevgilin
+1 yıl1000000 dilek hakkı
00 YorumlaPara para para :D
06 YorumlaAt avrat silah 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkul, bekaret, boy
01 Yorumla- +1 yıl
Bekaret nasıl yani
Devamını Gör(29)
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Aladdin'in cini size 3 dilek hakkı verse ve gerçekleştirebileceğini söylese ne dilerdiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler