Kişilik & Karakter Alaaddin'in sihirli lambasından çıkan cinim, 3 dilek hakkın var. Dileklerin neler? kararsizzenci Takip Et Xper 5 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl zencinin pipisi var Alaaddin'in sihirli lambasından çıkan cinim, 3 dilek hakkın var. Dileklerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
serpentis Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bana sadık çok gelişmiş bi yapay zeka. Diğer 2 dileğe gerek yok 1 1 Yorumla kararsizzenci +1 yıl tam adamından istedin :D Yorumla
KingEmin47 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Tek dileğim var tonlarca param olmasını diliyorum İnşallah gerçekleşir 🙏🤲 1 11 Yorumla kararsizzenci +1 yıl biri çıkar bu isteğini tersine çevirirse görürüm seni :D Yorumla KingEmin47 +1 yıl Ama sen dedin dilek tut diye Yorumla kararsizzenci +1 yıl ama 2 hakkını da kullanmadın :D Yorumla KingEmin47 +1 yıl Aaa Unutmuşum hemen kullanıyorum Yorumla KingEmin47 +1 yıl 1. Tonlarca param olmasını2. Allah’ın en sevdiği kullarından biri olmayı3. Güzel bir eşim ve çocuklarımın olmasını diliyorum umarım kabul olur İnşallah 🤲🙏 Yorumla kararsizzenci +1 yıl şimdi oldu tüm kalbimle dua ediyorum sana : Yorumla KingEmin47 +1 yıl Aaa Ciddenmi çok teşekkür ediyorum ❤️❤️Rabbim seninde dilediklerini kabul eylesin İnşallah 🙏🤲❤️ Yorumla kararsizzenci +1 yıl saol küçük kardeşim Yorumla KingEmin47 +1 yıl Aga küçük sayılmam 20 yaşındayım Yorumla kararsizzenci +1 yıl benden baya baya küçüksün kardaşım 37yim Yorumla KingEmin47 +1 yıl Eyvallah reis Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tüm sevdiklerimden önce ben öleyim, ölene kadar içimde kalan her şey gerçekleşsin, güzel öleyim😂 0 1 Yorumla kararsizzenci +1 yıl güzel dilekte yemezler ölüm benim işim değil zevk işim :D
Mühendis_Hanım_ Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Sevgilimle evlenmekİşimde en iyisi olmak Aileme ve bana sonsuz sağlık 1 1 Yorumla kararsizzenci +1 yıl okumuş kadın işte Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl 1-işimin kurulu şekilde beklemesi2-seçeceğim bir geyşa3-hepsi yanyana uyurken bi eve meteoe düşürecek 0 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Atatürk yeniden dünyaya gelsin, ülkedeki tüm çürükler gitsin, maddi durumum iyi olsun. 0 4 Yorumla kararsizzenci +1 yıl ülkede insan kalmadı senin dileklerden sonra lmkasfas Yorumla flawsome25 +1 yıl Düzgün insanlar kalsın tek biz çoğalırız kısa sürede Yorumla kararsizzenci +1 yıl bir erkeğe kaç kadın düşer :D Yorumla flawsome25 +1 yıl Lgbt karşıtı değilim hatta isteyen kadınlar erkek de olabilir. Bazıları sonradan olsa da, gerçek erkeklerden daha iyi oluyorlar 😂😂 Yorumla
Kerimkaratekin Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı. Sevdiğimi yüksek tavanli ev ya da ahşap ev bütün ormanlara kuş yuvası asılsın isterdim 0 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. bir şey dilemiyorum isteyen benim hakkımnı kullanabilir 😄 0 0 Yorumla
Herkesböyle Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 814 cevap paylaştı. İsteklerimi kendim elde etmem daha cazip o sebeple sanırım karşıma çıksa istemem bir şey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadin olsam bütün sorunlarım çözülür 1 2 Yorumla kararsizzenci +1 yıl kadın olsam herkese diye devam etmezsin herhalde :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ya öyle değil tabiki , zengin birini bulur evlenirim Yorumla
Eliff0088 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cinlerden mi dilek diliyoruz aq çıktığın gibi gir içine tekrar ndjd 0 3 Yorumla kararsizzenci +1 yıl hikayeyi bilmeyen nesle aşina değiliz Yorumla Eliff0088 +1 yıl Alaadine sihirli lambayı ben sattım gittim kendime bir saat aldım Yorumla kararsizzenci +1 yıl satışçılara aşina değiliz Yorumla
Nurvan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Önce sağlık sonra çok param olsun 0 1 Yorumla kararsizzenci +1 yıl bak mantıklı Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Açılmak, aşçı olmak, ailemden uzaklaşmak istiyorum 0 1 Yorumla kararsizzenci +1 yıl hayatta böyle bir şansın olsa çok çabuk tüketirmişsin. vizyonu biraz genişlet Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sonsuz dileklerimin gerçekleşmesi hakkı 0 3 Yorumla kararsizzenci +1 yıl hile var kabul edilmedi Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl neden? Yorumla kararsizzenci +1 yıl ohoho kasiyer hanım hileyi de ben açıklayamamam :D Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bi daha karşıma çıkma 😂 0 15 Yorumla kararsizzenci +1 yıl safolkasfasftek dilek geçersiz Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Banane 😂 Yorumla kararsizzenci +1 yıl 2 dilek daha dileseydin şartları karşılardın :D Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Bir sandık dolusu para ,Fit on numara bir vücut,Ve tüm dünyayı gezecek bir özgürlük pasaportu. Bu kadar göreyim seni 😂 Yorumla kararsizzenci +1 yıl fit vucut dışında bakarız onu ben bile sağlayamam :D Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 🙄🙄🙄🙄Lan Alaaddin sen önce insan ol sonra dileklerimi sor 😂😂 Yorumla kararsizzenci +1 yıl sihirli lamba elemanıyım ya ne alaaddini ya Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Tamam yine söylüyorum insan ol gel sor 😂 Yorumla kararsizzenci +1 yıl oldum geldim Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Şimdi sor 😂 Yorumla kararsizzenci +1 yıl ohohoho bu z kuşağı niye anlamıyor cinleri ya Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla kararsizzenci +1 yıl sus gülme Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Tamam 😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla kararsizzenci +1 yıl :/ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Atanmak atanmak atanmak 0 15 Yorumla kararsizzenci +1 yıl tamam seni ay görevine atıyorum :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl : ( Yorumla kararsizzenci +1 yıl şuraya ata deseydin ay görevini almazdın :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen maç izlemiyor musun Yorumla kararsizzenci +1 yıl nefret ediyorum maçtan kaçtan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Site sakin bayağı herkes maç izliyor galiba Yorumla kararsizzenci +1 yıl bir izlemeyen ben varım erkeklerden herhalde nkmsafasftopçuları takip edemem sorry :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En iyisi vallahi 😅 Yorumla kararsizzenci +1 yıl kafam rahat :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Devamkeee Yorumla kararsizzenci +1 yıl ok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ok Yorumla kararsizzenci +1 yıl konu nerden nereye geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerden nereye gelmiş Yorumla
smgurkan Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl ParaTatmin edici bir ilişkiVe itibar 0 1 Yorumla kararsizzenci +1 yıl ilişki işleriyle ilginemiyoruz diğer ikisi gerçekleştiririz bir şekilde :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bana sadık çok gelişmiş bi yapay zeka. Diğer 2 dileğe gerek yok
tam adamından istedin :D
Tek dileğim var tonlarca param olmasını diliyorum İnşallah gerçekleşir 🙏🤲
biri çıkar bu isteğini tersine çevirirse görürüm seni :D
Ama sen dedin dilek tut diye
ama 2 hakkını da kullanmadın :D
Aaa Unutmuşum hemen kullanıyorum
1. Tonlarca param olmasını
2. Allah’ın en sevdiği kullarından biri olmayı
3. Güzel bir eşim ve çocuklarımın olmasını diliyorum umarım kabul olur İnşallah 🤲🙏
şimdi oldu tüm kalbimle dua ediyorum sana :
Aaa Ciddenmi çok teşekkür ediyorum ❤️❤️Rabbim seninde dilediklerini kabul eylesin İnşallah 🙏🤲❤️
saol küçük kardeşim
Aga küçük sayılmam 20 yaşındayım
benden baya baya küçüksün kardaşım
37yim
Eyvallah reis
Tüm sevdiklerimden önce ben öleyim, ölene kadar içimde kalan her şey gerçekleşsin, güzel öleyim
😂
güzel dilekte yemezler ölüm benim işim değil zevk işim :D
Sevgilimle evlenmek
İşimde en iyisi olmak
Aileme ve bana sonsuz sağlık
okumuş kadın işte
1-işimin kurulu şekilde beklemesi
2-seçeceğim bir geyşa
3-hepsi yanyana uyurken bi eve meteoe düşürecek
Atatürk yeniden dünyaya gelsin, ülkedeki tüm çürükler gitsin, maddi durumum iyi olsun.
ülkede insan kalmadı senin dileklerden sonra lmkasfas
Düzgün insanlar kalsın tek biz çoğalırız kısa sürede
bir erkeğe kaç kadın düşer :D
Lgbt karşıtı değilim hatta isteyen kadınlar erkek de olabilir. Bazıları sonradan olsa da, gerçek erkeklerden daha iyi oluyorlar 😂😂
Sevdiğimi yüksek tavanli ev ya da ahşap ev bütün ormanlara kuş yuvası asılsın isterdim
bir şey dilemiyorum isteyen benim hakkımnı kullanabilir 😄
İsteklerimi kendim elde etmem daha cazip o sebeple sanırım karşıma çıksa istemem bir şey
Kadin olsam bütün sorunlarım çözülür
kadın olsam herkese diye devam etmezsin herhalde :D
Hayır ya öyle değil tabiki , zengin birini bulur evlenirim
Cinlerden mi dilek diliyoruz aq çıktığın gibi gir içine tekrar ndjd
hikayeyi bilmeyen nesle aşina değiliz
Alaadine sihirli lambayı ben sattım gittim kendime bir saat aldım
satışçılara aşina değiliz
Önce sağlık sonra çok param olsun
bak mantıklı
Açılmak, aşçı olmak, ailemden uzaklaşmak istiyorum
hayatta böyle bir şansın olsa çok çabuk tüketirmişsin. vizyonu biraz genişlet
Sonsuz dileklerimin gerçekleşmesi hakkı
hile var kabul edilmedi
neden?
ohoho kasiyer hanım hileyi de ben açıklayamamam :D
Bi daha karşıma çıkma 😂
safolkasfasf
tek dilek geçersiz
Banane 😂
2 dilek daha dileseydin şartları karşılardın :D
Bir sandık dolusu para ,
Fit on numara bir vücut,
Ve tüm dünyayı gezecek bir özgürlük pasaportu.
Bu kadar göreyim seni 😂
fit vucut dışında bakarız onu ben bile sağlayamam :D
🙄🙄🙄🙄
Lan Alaaddin sen önce insan ol sonra dileklerimi sor 😂😂
sihirli lamba elemanıyım ya ne alaaddini ya
Tamam yine söylüyorum insan ol gel sor 😂
oldum geldim
Şimdi sor 😂
ohohoho bu z kuşağı niye anlamıyor cinleri ya
😂😂😂😂😂
sus gülme
Tamam 😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
:/
Atanmak atanmak atanmak
tamam seni ay görevine atıyorum :D
: (
şuraya ata deseydin ay görevini almazdın :D
😅
Sen maç izlemiyor musun
nefret ediyorum maçtan kaçtan
Site sakin bayağı herkes maç izliyor galiba
bir izlemeyen ben varım erkeklerden herhalde nkmsafasf
topçuları takip edemem sorry :D
En iyisi vallahi 😅
kafam rahat :D
Devamkeee
ok
Ok
konu nerden nereye geldi
Nerden nereye gelmiş
Para
Tatmin edici bir ilişki
Ve itibar
ilişki işleriyle ilginemiyoruz
diğer ikisi gerçekleştiririz bir şekilde :)
galatasarayın bir daha şike yapamaması
Submarina
yanlış yere geldin
3 dilek dilemek için 3 tane mısır istiyorum