Bir fotoğraf, iki farklı insan. Buyrun yorumları alalım
Erkek dediğin kıllı olur 😍
Kıl ne ya, tertemiz olmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

erkek dediğin kıllı olur tabi (sinirli surat ifadesi)
ben kıllıyım diye demiyorum haa :/ kılsız olsam erkek dediğin kılsız olur derdim ama onu da kılsız olduğum için demezdim :/
:( :( :( erkek olmak çok zor artık yaa :( şimdi bizim kılımıza da karışıyorlar :(
Seksüel bir görüş değil ama çok fazla kıllı erkek benim bile midemi bulandırıyor..
O fotoğraftaki normal.
Erkeklere bak mk yüzde 64 nü kıllı deiş orangutanlar. Lan erkeklik kılla olsaydı orangutanlar bunlardan daha erkek olurdu. Nefret ederim kıldan kessinler biz nasıl kendiize bakıyosak
61.media.tumblr.com/.../...3dcEQ21razhsgo1_500.jpg
@BİLMEMKİ1 sana mi sorcam lan
Ben diğerini kadın sandım valla. 😂 erkek dediğin az biraz kıllı olur hem ben kol kılına bayılıyorum asjd 😂😂 küçükken hep kolumda kıllar olsun isterdim 😃😃😃
asdfghjklahhhahhhahha
Cevap
60Cevap
İster kız ister erkek fark etmez. Ama killi adama nedense gicik oluyorum 😕😕. Kılsız seçimim [Zevkler farkli]
Erkek dediğin; döşü kıllı olur. :D
Kolum ve göğsüm kıllı, sırtımda kıl yok.
Bir de kafamda yok, kelim. :D
Eyvallah. :D
Yaratılışında bir hikmety olduğuna göre erkek kıllı olmak zorunda.. hem ne kadar çok kıl = o kdar çok testesteron demek.
göğüse epilasyon yaptığım halde vücudumun komple kılsız oluşunu düşünemiyorum nonoş gibi :D karşımdaki insanın hoşuna gitmesi ya da gitmemesi umrum dışı olmakla beraber her ne şekle girdiysem bunu önce kendim beğenmeli ve benimsemeliyim. kılsız olmaya hayır diyorum :>)
O değilde şu ağda olayını bize itelediler ya erkeklerden yediğimiz en büyük kazık :/
Onlarda Kamil :D
Göğsumdeki kılları seviyorum. Canlarım onlar benim 😂
Erkek dediğin kıllı olur bakın ablamız demiş bile :D :D
https://i.capsspot.com/s/5/8/36391.jpg türk erkeği kıllı kaslı ve öfkeli olmalıdır
Bence çekici kılsız erkek mi olurmuş ne öyle yolunmuş tavuk gibi 😂
kılsız isteyen kızlar ergen kızlar ve hayallerinde hep jastın bıberi isteyen hiç bir erkeğe dokunmamış kızlar
kıllı isteyen gerçek bir erkeğe dokunmuş ve olgun kızlardır,
resimdeki gibi hafif kıl çok normal ve olmalı, ama bazıları post gibi onlar gerçekten de itici oluyuor
Erkekte kıl olur tabi :) ama bende çok yok bacaklar ve kollarda var onlarda sarı görünmüyor 😂
Çok kıl istiyorum ben 😑😑
Hahah tamam tamam istemiyorum 😀
Valla kimse kusura bakmasın kolumda ki kılı alamam :D
Almıcam zaten 😂
Dersten sonra uyucam :/
Sağ ol var ol :D
Erkek dedigin killi olur dedim cagnim
Tabii mağra adami gibi de degil 😂
Tercih meselesi :) Bana kalırsa normal kıllı olmalı. Fazlaysa kestirmeli ;)
Walla ben kıllıyım. Djsjs Hiçte almayı düşünmedim. Djjdj😂
Eskiden erkekler kız tavlamak için gitar çalardı böyle sahilde köpek gezdirirdi metal takılır, küpe takarlardı. Bilmiyordu ki kamiller gömleğin 3 düğmesini açıp döşünün kıllarını göstereceğini.
ne var bunda olabılır yanı bence kolu kıllı olan ıtıcı degıl tam kılsız zaten kose dıye gecer.
bu fotoğraftaki hiçbişey değil ki kolunda saç çıkanlar var adeta :)
Adamın döşü kıllı olmalı sinir olduğunda yolabilmelisin..
Az olmalı kıl yumağıda olmamalı. Kazak giymiş gibi falan. Ay kuscam 😂😂
Göğsü kıllı erkek her zaman çekixi gelmiştir neden bende bilmiyorum 😳
erkek kıllı olur. ama neyseki benim vücüdum fazla kıllı değil , fazla kılı ben sevmiyom ki kızlar sevsin.
Süt oğlanı gibi o neymiş öyle. Kararında olması iyidir
Bir almadık kol kılı kalmıştı. Almam da almam, almam da almam :D
aşırı olmamak kaydıyla az kıllı olsun bizm olsun :D
kıl derinin batıda ğüneşi alabilmesini sağlarken, doğuda soğuktan korunmak için evrim geçirmiştir. yazın kıllararasında bir anafor oluşur ve hafif bir esinti climacool etkisi yaratır. sizle hiç alaksı yok tamamen lüks bir hizmet.
Gizli gizli erkekleri çeken bir kızı da ilk defa gördüm. Kılın nesi güzel
Erkek dediğin kıllı olur kılsız olanı kız sandım 😃😃
Erkeğin elinin üstündeki kıllar bir tek bana mı cekici ve güzel geliyor :) Erkek dediğin kıllı olur tabi :)
Cokda killi yok bea orman ayilari gibi ortalikda gezmesinler eyer cok kil varsa receb ovedik gibi alsinlar
Kıllarımı seviyorum :D kızların ne düşünüdüğünün bir önemi yom benim için
E erkek doğada da kabadır kadına göre. O da erkekliğin sembollerinden biri diyebiliriz. :)
Ama ben görüyorum. Çoğu kadın kol kıllarını almıyor ve itici durabiliyor belli olanlarda...
herkes soldakini kız sandım demiş ben hala kız sanıyorum
Erkeğin erkek olduğu belli olmalı ne o tüysüz kadınlar gibi... biz metroseksüel erkek istemiyoruz.
erkek dediğin kıllı olur..
ama kanka olmaz..
b----a-r-z-o olacaktı o =))
Ya sevdikten sonra tırı vırı bunlar understand?
sağdakine kıllı diyorsanız işiniz çok zor :D
kıllı olur elbette kılsız ne ya kız gibi :/
Kılında bir adabı olur ama.
Erkeğe kıllarını aldır diyen kadın "b. s. g."
Benim gibi kılsız olmalı :)
Benim killarim çok dozunda en iyisi böyle :df
Genel anlamda özen gösteriyorum.
Çok aşırı yokya sorun değil bence
kılsız bir hayat geçer mi ya :)
Yanındakini kız zannettim.
Erkek dediğin kıllı olur 😄
Erkeğin kıllısı ALİ'DENDİR.
Erkek Kıllı Olmalı :D
abartmadıgı surece normal kıl olur
napcak abartıp kılmı ektirecek orasına burasına :D
@karadag190 yaratılış gereği olandan bahsediyorum, senin bıyıksız kız araman gibi.
A dedim ama fazla kıllısı iğrenç 😄
Abarti olmamak sartiyla olmali yaa;))
İkisi arasındaki yaş farkını atlıyorsun?
Erkek dediğin kıllı olur
Sakalsız adamın ben mk
Erkek dediğin kıllı olur katılıyorum
bakim önemli tabi, abartmamak sarti ile :)
Yaşasın kıllı erkek
Olsun accik ya
5 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar