bir kızı erkeksi gösteren şeyler nelerdir? (sigara içmek, kahkayla gülmek vs..)
Cevabın nedir?
bu söylenenlerden hiç birine sahip değilim ama bana da erkek gibi dendiği oluyor ki bu sözden nefret ederim
* küfretmem, benimle küfürlü konuşulmasından hoşlanmam
* futbolla alakam yoktur
* kaba saba hareketlerim yoktur
* abi,oğlum,kanka, gibi kelimeler kullanmam
*sert görünürüm, cıvık değilimdir, insanlarla mesafemi iyi ayarlarım
* saçlarım uzundur
* sigara içmem
özetle sadece tiple olacak şey değil bunlar hal tavır konuşma fikir de etki ediyor43 Yorumla- +1 yıl
alışılmış tiplerden farklı olduğum için
yani şöyle bana bunu söyleyenlerin çevresinde hep cıvık tipler var ve cilveyle cıvıklığı birbirine karıştırıyorlar. sert bir duruşum var yapım bu kimse için kaşımı gözümü değiştiremem ki
samimiyetine güvendiğim arkadaşlarla rahatlıkla sohbet eder geyik muhabbet ederim ama tam tersiyse bende sert ve soğuk davranırım. bana göre olması gereken budur
herkesin yapısı aynı değil, böyle olunca kimisi ya kibirli diyor ya erkeksi - +1 yıl
kesinlikle katılıorum sana,erkeksi gibi bayanların sigara içmesi,saçlarının kısa olması,küfür etmesi vs vs gibi şeyleri yapması onu öyle göstermez.kusura bakmayın ama saçma bir soru olmuş :( zaten erkek gibi görünen bayan kendini belli ettirir.gerek ciddiyetiyle gerekse duruşuyla :/
En İyi Cevaplar
aileden de aldıgı yaraların katkısıyla da birlikte topluma karşı geliştirdiği savunma mekanizması ve korkularının yarattığı tepkileri ve kabullenemeyişleri. bunlar erkeksi gösteriyor sanki bizi. aslında gayet kadınsı.
54 Yorumla
+1 yılargo ve küfürlü konuşmak.
sigara, içki içmek.
erkek hitap cümleleri kurmak(mesela birbirlerine abi ,baba derler.ki çok iticidir)
futbol,araba,elektronik eşyalardan hoşlanmak.
yemek yapmamak,yemek yapmayı bilmemek birde bu marifetmiş gibi olur olmaz yerde söylemek.
cinselliğe çok düşkün olmak.
aklı fikri karşı cinste olmak..
osurmak.11 Yorumla
+1 yılEn görmek istemeyeceğim kadın tipi olmasının yanısıra, argo / kaba saba konuşması başta olmak üzere erkeksi ayakkabılar giymesi, erkek saati takması, kasılarak yürümesi vb. televizyonlarda gördüğümüz kıro delikanlıları andıran hareketleri.
Aman. Midem kalktı.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
51Cevap
cevapları okudum da, buradan çıkan sonuca bakarsak benim erkeksi olmam lazım ama niyeyse olabilecek en feminen kadın tiplerinden biriyim nasıl oluyo? :D
sigara/bira/rakı içmek, kısa saç, kahkahayla gülmek, küfür etmek, naber oğlum demek vs bir kadını erkeksi göstermez. her erkekte belli bir oranda östrojen hormonu olduğu gibi kadınlarda da belli bir oranda testesteron hormonu var. haliyle zaten zaman zaman en feminen kadın bile erkeksi tavırlar sergileyebiliyor. ama bu bir kıstas değil. genel tavırları, duruşu, bakışı erkeksi gösterebilir bir kadını ancak. öyle kadın da zaten daha gözünün içine baktığın an kendini belli eder. o kadar kolay değil o işler anlayacağın :)15 Yorumla- +1 yıl
Değil bencede zorr yani :) Bide zor bulunurlar :P
- +1 yıl
vayyyyyy
- +1 yıl
aslınsa feminen kadınlar kendilerini erkeklerle esitiz diyebilmek için erkeklere benziyorlar malesef
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence yürüyüş stili, giyim tarzı, saçları..Sigarayı sadece erkekler içeer diye bir şey yok, kimse içmemeli bence.Yani beyler tutup da erkeksi görüneceğim diye sigaraya başlamayın. :) Gülmek de hayat dolu olduğunu gösterir, ben çok severim gülmeyi.Üziülmek için bir nedenim yok çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayatım da bir dönem mecburen erkek gibi görünmem gerekti (ailevi nedenler)hareketlerim o kadar mükemmeldi ki bir çok kızdan teklif bile aldım evledik ten sonra baba evine hamile olarak gittiğimde kimse inanamamıştı şok üstüne şok geçirdiler en komiği 6 yıl boyunca beni erkek sanıp erkek muhabbeti yapanlar oldu,kız olduğumu öğrenince kayıplara karıştılar ama yinede en güzeli kendi bedeninde kendi cinsiyetini yaşamak
00 Yorumla'' aga, hacı, lan, hocam, dostum, koçum'' kelimelerini kullanan,
kabadayı gibi kollarını açıp yürüyen,
saçını kısacık kestirip jöle süren,
göğüsleri çok küçük olan,
yada göğüsleri büyük olduğu halde küçük görünmesi için sütyen takmayan,
mahalle maçlarında kalecilik yapan,
sokakta arkadaşlarıyla birlikte duvar üstüne oturup sigara içen,
argo ya da küfürlü konuşan,
kızlar bana göre erkeksidir :)
(en iyi cevap bu galiba) :))67 Yorumla- +1 yıl
o kızdan çok iyi kanka olur ama sevgili olmaz bence :D:D
Sigara içmek erkeksi değil de... *bnemsi gösteriyor diyelim.
Hiç hazzetmiyorum, soğuyorum o bayandan resmen.30 Yorumlakabadayı yürüyüşü, serseri duruşu, argo konuşması, giyimi...
tek başına göstermez ama hepsi bir olunca erkeksi gösterir.
ama! bir de doğuştan erkeksi olan vardır onlar adamı sarhoş eder. onlar ayrı.00 YorumlaGerekli alet edevatı olmadığı halde saçma sapan küfürler etmesi
Hacı aga gibi hitaplarda bulunması
Kasıla kasıla yürüyüşü..21 Yorumlabol pantolon asla olmamlı bence birde parfümsüz kıza hiç tahammül edemiyorum yaa
12 Yorumla- +1 yıl
bazı kızlar var parfümsüz bile teninin kokusu müthiş bence yani :D
Küfretmesi. Arada kendimde yapıyorum sonra yakışmadığını düşünüp pişman oluyorum. Bu bel altı muhabbetler felanda hoş değil
10 Yorumlaküfür etmesi ve sigara içmesi. Okduğum ünv'de görüyorum allah kahretsin kız elini kaldırıp '' HAYIRDIR '' diyo ya. Hayırdır nedir ya? Bide çıkartıyo cebinden bir tane malboro yakıyo allahın kenar mahallecisi.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. küfür etmesi, tespih sallaması , kabadayı gibi yürümesi
10 YorumlaNaber Oğlum demesi bile yeter ,ekstraları erkek giti ses tonu ,kavgacı tipi v.b v.b
10 Yorumlaküfür,futbol muhabbetinin dozunu kaçırması,erkeklere özgü hitap sözcükleri(hacı,müdür,moruk,başkan vs.),çok düşük belli bol kot pantolon,yenmiş tırnaklar,makyajsız surat.
00 Yorumla
+1 yıloraya buraya koyan küfürler
kolunun altında karpuz taşıyo gibi yürümesi
sigarayı keş gibi içmesi10 Yorumla
+1 yılErkek tabiatını anlamayı
, ama kadın gibi olmayı tercih ederim.00 Yorumla
+1 yılsigara, bira, rakı içmek, küfür etmek, bol pantolon giymek
15 Yorumla- +1 yıl
kadının zerafetini alıyor, sporsa rapçılara benziyor itici geliyor
- +1 yıl
anladık sende kendince bol pantolon giyiyorsun. Biz dar pantolon giyen kızlardan hoşlanırız. Fiziği belli eden.
- +1 yıl
bunuda sevmiyorum ama erkeksi göstermiyo ispanyol paçadan nefret ederim zaten, rap tarzı tam erkeksi duruyo
saçlar kısa argo konuşma pes oynama diğer kızlar arasında söz sahibi olma falan
17 Yorumlacümle başlarında 'abi' kullanmak,sallana sallana yürümek el kol,sigarayı fütursuzca çekmek,argo konuşmak başlıcaları bunlar bence
10 Yorumla
+1 yılöyle kısa saçla küfürle olcak işler degil takım taklavat yerinde olucak konuştugu zaman pamuk şeker gibi degilde sedat peker gibi olucak dedigini yapıcak
10 YorumlaKadınlarda erkeksinin en dibi strapondur daha da ötesi yok aga saygılar...
00 YorumlaHart hurt sert replikler ani çıkışlar.. İrite oluyorum..
22 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 512 cevap paylaştı. kolundakı kılları benden fazladır
sillamıın aleykummm dıye oturur
tavla oynar
cok seslı konusur
bok gıbıde guler11 YorumlaArgo küfür kullanması,Alınmamış kıllar,Sapsarı dişleri,Ter kokusu,Çorap kokusu.
00 Yorumlaçok dinleyip az konuşması
bu özellik sadece erkeklerde olur40 Yorumla
+1 yılGenis omuzlu ve cikik elmacik kemikleri:)
Bir de adem elmAsi da varsa muhtemelen transtir..03 Yorumla- +1 yıl
hahah adem elması olayına güldüm ama :D
- +1 yıl
Pinkiepie durust olalim... Gormeden bilemem..
yürüyüşü, oturuşu, elinin kolunun çok oynaması,tanımım rapçi gibi oldu :D
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 302 cevap paylaştı. belli eder kendini konuşma tarzı yürüyüşü şakalaşması hal ve hareketleri falan fistan... :DDD
00 Yorumlakumaş pantolon giymesi,küfürlü konuşması,yürüyüşü ve futbolla aşırı haşır neşir olmasıdır bence.
00 Yorumlakızla kavga ettıgınde kıza kafa atıyosa erkeksı dır :D
00 Yorumla
+1 yılsakal bıyık bırakmak hayvan gibi böğürmek göbek yapmak etrafa bilinçsizce küfürler savurmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsigara, sesli kahkaha(kız dediğin kikirder abicim. kahkaha ne), hacı, hafız vs. kelimeler. yürüyüş, konuşma tarzı.
00 YorumlaErkeksi değil de, tiksinç gösteren şeyler vardır. Erkeksilik çabaları da liste başı zaten.
00 Yorumla3 S bir B yani Saç sakal bıyık :p
20 Yorumlasürekli "abiii abiiii" diye konuşmak ;)
10 Yorumlaoğlum diyerek konsması
10 Yorumlayürüyüsü, konusmasi giyinmesi vs.
00 Yorumlaküfür etmesi erkeksi gösterir ve igrençtir.
00 Yorumla
+1 yılSigara kesinlikle erkekler de içmesin mümkünse
00 Yorumlabıyıkları ... Cevabın çok uzun ya da çok kısa!
00 Yorumla
+1 yıl"Lan" demesi çok erkeksi gösterir bence.
00 Yorumla
+1 yılben o zaman erkeksiyi geçtim bildiğin adamım :S
12 Yorumla- +1 yıl
iyilik hatun seni görünce daha iyi oluyorum ;)
Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. koç burcu olması ahajskdabdjka
00 Yorumlaküfür + bel altı muhabbetlere dalması
10 Yorumla
+1 yılBol kot pantolon,çok küfür etmek...
12 Yorumla- +1 yıl
soran sen seviyosunda biz sevmiyoruz
rakı masası ve argo konuşma
00 Yorumla
+1 yılerkek gözünde itici şeylerdir:)
00 Yorumlagiyinişi, oturup kalkması ve konusması.
00 Yorumla
+1 yılKot pantolon giymesi.
Kısa saç.
Kaba konuşma.13 Yorumla- +1 yıl
kışın ne yapalım pardon?
- +1 yıl
hahah kot pantolon giymesi mi :D hadi onu geçtim giymeyen kaldımı bu devirde lan :D
- +1 yıl
"cakileslem" ben çok görüyorum etrafımda yaz-kış hiç kot pantolon giymeyen kız..
+1 yılargo konusmak,tip tip hareketler
10 Yorumlagiyim tarzı,konuşma tarzı
10 Yorumlazaten hepsi hanımefendi beyfendi:D
10 Yorumlayuruyusu oturusu konusmasi
00 Yorumlakaba kaba konuşması. küfürlü ve yürüyüşü
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı. külhanbeyi gibi yürümek
00 Yorumla
+1 yılerkeklerle takılması ve bakımsız olması
10 Yorumlatahta gibi gögüsler erkeksi gösterebilir (:
10 Yorumla
+1 yılbıyıklı kızlar yeterince erkeksi geliyor :D
00 Yorumlakufur etmesi ola bilir
00 Yorumladavranışları
olabilir00 Yorumla
+1 yılkaç bıyık bol pantolon.
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında