İç güzellik? Dış güzellik? Para?
İç güzellik
Dış güzellik
Para
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İç güzellik ekonomik durum. Çok para şart değil ancak sevgiliye küçük de olsa hediye alabilecek yemeğe çıkarabilecek paranın olması lazım.
Şimdi sen dış güzellik yok ben ona bakmıyorum dersen o imkansız güzel olduğunun farkındasın ve bunu ucuza kimseye veremezsin iç güzellik senin için bence en son şey. Toplum olarak maalesef bu ön yargidayiz
Beni tanıyor musun bence bu da önyargı iç güzellik benim için önemli. Güzel olmam bu durumu değiştirmiyor. Para da önemli ayrıca.
Kimse dışardan bakmadan içe yönelmiyor maalesef bunu sen de çok iyi biliyorsun kilolu birini sevmeyeceğini bunu sen de iyi biliyorsun
Benim erkek arkadaşım da kilolu , sevgi metreyle karışla ilgili değil ruhla ilgili.
Eic için teşekkür ederim 🙏
Hakettin
😇
%80 dış görünüş %10 para %10 diğer hepsi böyle olmasa bile istisnalar kaideyi bozmaz.
Cevap
15Cevap
Ben ilk önce dış güzelliğe bakarım. Yani azda yanıma yakışan biri olsun. Dış güzellikten sonra dikkat ettiğim şey ise iç güzellik. Dışının güzel olduğu kadar içininde güzel olmasını isterim ben. Benim için paraymış malmış mülkmüş bunların hiçbir değeri falan yok. Benim için önemli olan kalbinin güzel ve temiz olması gerisinin bir önemi yok.
Dış görünüş para bunlara bakarlar genelde.. karaktere bakan kız görmedim ben şimdiye kadar 1 tane bile denk gelmedi.
Yukarıdaki şıkların hepsine bakar ama önemli olanların arasında sahiplenme, kıskanma ve dürüstlük olur...
İç güzellik yani
İnsanoğlu hep aç işte 😂
Genel olarak insanlar ya dış görünüşe ya da paraya bakarlar, iç güzelliğe bakan çok çok nadir insanlar var, onlara da zor rastlarız
Kişi kendinden bilir işi 🙈
Yani ister inan ister inanma ama şahsen para veya dış görünüş umrumda değil para için bir erkeğe yanaşma düşüncesi hoşuma gitmiyor. Dış görünüş ise gelip geçici. Sadece yaşlanana kadar yaşayabileceğim, anlaşabileceğim sadık bir eş isteğim 😄
Herkes bunu diyor ama icraatte hep dış görünüş kazanıyor kimse çirkin biriyle evlenmez
Ben evlilik düşünmüştüm yalan söylemeseydi eğer hemde uzak mesafeydi onu bile göze almıştım :) kendi bile demişti aynaya bakıyorum düşünüyorum sen bana nasıl baktın diye kendi kaybetti 😅 aynı şekilde zengin olup reddettigim çok kişi oldu. Boy takıntım da olmadı hiç. Bilmiyorum beni tanıyan bilir :)
Bence merhamet insanı insana yakınlaştıran en önemli şeylerden biri. Para kesinlikle ihtiyaç olmalı. Güzellik idare edecek kadar olmalı canım herkesin göz zevki var. Hepsinden bir kaşık olmalı 🙂
Yani bilmem çok umursamıyorum şu an bunları ya 🤣
şu an senin yerine kendimi koyup empati yapınca değişik bir duygu oluştu 🙂 Sanırım biraz hayatı salmış gibisin ya da artık hayat ne getirirse deyip bekleme görevi yapıyorsun 🤗
Evet saldım çoğu şeyi sadece kaliteli insanları hayatıma almaya çalışıyorum o kadar 😄 neden değişik hissettin ki
Bilmem sanırım ruhun bedenime girmiş ben senin bedenine 😂
Benim bedenime kimse girmedi sen baska birinin bedenine girmiş olmayasın yanlışlıkla 🤣🤣
Tovbeeee hayır imkansiz çünkü ben senin bedenine girmiştim 😂
Yooooo 😂😂
Yav sen nereden bilecen sen benim bedenimdeydin😂😂
Ben bilmiyorum zaten sen diyosun 😂
Evet bedenimde ne işin var senin ben empati yapıyordum çik ordan 😂
İyi tamam ya 😂
Empati yapınca iyi oluyor karşıdaki insanı çok iyi anlıyorsun 😂
Evet aynen 😅
Yaş kaç bu arada efenim 😂
23 oldum 🤣
Yaşlanıyorsun yeni yaşın kutlu olsun o zaman 😂
Teşekkür ederim 😄 zamanlar geçtikçe biz de haliyle büyüyoruz kim bilir daha ne kadar zamanı göreceğiz, daha ne kadar yaşlar geçireceğiz 😄
Hayatın ne getireceğini bilemeyiz ama seçimleri doğru yaparsak hayatımız da güzel seyleri göreceğimiz kesin 🤗
Haklısın 😊
Seni ekliyorum bay güzel konuşan hanım efendi 🤗
Teşekkürler :)
Zengin kızıysa para demez aradığı artık o değildir, diğerleri paraya bakar. Babalarının evinde görmediklerini sevgiliden görmeye çalışıyorlar.
Boyuna posuna bakarım karakterine bakarım. Para önemli değil.
Parasiz da yaşanmıyor
Gider çalışırız yatacak halimiz yok.
Öyle tabi de issiz adama kız vermezler bence ailen
Önce yüzüne bakıyoruz doğal olarak, sonra sohbetine. Tabi yakışıklı değilse bunların hiç biri olmaz.
Ben hep derim kapıyı açan önce yüz güzelliğidir diye
İnsanoğlunun ruhu hep açtır beden doysa da ruh doymaz o yüzden bir arayis içinde
Emin ol bir yerde nefsin seni ele vericek
Her şeye bakarlar aslanım. Sen merak etme o kızlardan çok gördüm ben. Neler var neler onlarda. Kendin öğrenirsin.
İç güzelliğine bakarım tamam dış güzellikte önemli de ama gelip geçici
Dış güzellige bakmadan içe bakamazsin
Neden
İnsan dış güzellikle karşılanır iç güzellikle ugurlanir
O kadar tanıdığım yüzü güzel olupta insan olmayan fesat insanlar tanıyorum merak etme bu konuda bilgiliyim
Öyle de insan nefsine yenik düşüyor
İsteyen istediğini desin herkes aslında karşı tarafın enerjisinden etkilenir
Güzel yüze dolmuş ama,,,,
Güzel gonulluye doyulmamis...
İç güzelliğe tâbiki...
Kızdan kıza değişir hepsini bir kalıba sığdıramazsınız
Bir bardağa dolan su ve taşan damlalar gibi, bardağın içindeki damlalar para diyen kızlar, taşanlar ise para demiyenler işte bu işin kalıbı bu
Farklı ve yanlış bir düşünce yapısı
Sana göre
Belki de
bakarim adam mi diye madammi diye sogan mi diye
Soğan kokar ama cücüğü guzeldir
sogan adamdir o zmn
Soğan yemeyene adam demem
sogani yumrugunla parcaliyonmu
Yumruk yapıp masada dövüyom adam olsun diye
bi vurdumu yariyorum ben benden olur mu sence
Olur tabiki soğan kadını olacaksın sen
Cucuk kadin
Cücüğü olan kadin
cuklu bayan gibi oldu ama olsun xjskwowowowo
Tovbeeeeeeeeeesss
Tipe bakarlar bazıları net ne kadar dürüst olursan ol fayda etmez bir yerde hatta bir gece ansızın direkt engel bile yersin
olgunluk ve merhamet
Vazgeçilmezim.
Ben zeka derdim ama o seçenek yok. Ama hemcinslerim genellikle dış güzellikten yana seçim yapıyor
Zeka 1 sirada olmali dedigin gibi
Peşinde koşsun egosunu tatmin etsin ilgi gösterdikçe g*tü kalksın onu istiyorlar
Kadinlar teorikte karakter, iç güzellik demiş😂 pratikte de böyle olun inşallah (genelleme)
Kabul olur inşallah
Karakter
Nedense kimse buna çok dikkat etmiyor hatta zorluyorlar
Ben iç güzelliğe bakıyorum.
Yalan
Sen şimdi çirkin kilolu biriyle evlenmezsin buna da eminim bunlar sadece edebiyat maalesef gercekler bunlar
Bunu 100 kişiye sor yüzde 99 u beni haklı bulur şu an tanımıyorum ama ön yargı böyle
Hep ön yargılar bu duruma getiriyor zaten ve erkeklerin haklı bulmasını ben doğal buluyorum, kızların %90'ı senin dediğin gibi geriye kalan %10luk kısmın öyle olmadığı açık, çok güzel bir kızın kilosu yüksek sizin tabirinizle çirkin biriyle evlendiğini çok kez gördüm hatta engelli insanlarla evlenen kadınlar bile var. Ve dış görünüşe, paraya bakan bir insan cidden ne olursa olsun "sevecek" bir insan değildir benim gözümde.
Gerçekten söylediğin gibi biriysen karakterli ve merahmetli birisin
Ortam maalesef insanı değiştiriyor
Disiplinli birisin
Konuşmadık ama yazismalarindan zor ve sert bir kişilik ortaya çıkıyor
Bu senin için ortam kurmada sorun olmaz mı hayat hep ciddi ve sert davranarak geçmez hayatı da çok ciddiye almamak gerek
En İyi Cevaplar