uğraştığım bir hobim yok,kitap okumaktan hoşlanmıyorum film izlemek istemiyorum vs vs.hiçbir şeye karşı ilgim yok.tembelliğin dibine vurmuşum.bunun sebebi ne olabilir
ve nasıl aşabilirim
ve nasıl aşabilirim
Cesaretin, Özgüvenin ve İdeallerin olmalı yoksa, Duvara çarpmış kamyon gibi olursun.
Bir kere kendine BEN BUNU BAŞARACAM veya YAPACAM demelisin.
Sebepler ve Nedenler sadece senin kafanı karıştıran oyalamacalardır.
düzenli yat , saglıklı ve düzenli beslen , spor yap kendiliğinden yaşam enerjin bünyene geri dönecektir.
buna emin olsam gercekten deniycem ama sanmıyorum malesef:(
ayni ben.sosyalleserek asabiliriz :P ama asosyalin dibiyim ben
bende snın gıbıyım ama bı caresını bulabılmıs degılım
Cevap
11Cevap
Yalnız mısın?
Arkadaşın yok mu?
sevgilin?
iş güc? okul ?
bunlar da bir ugrastır degil mi.
toparla kendini
okul var.arkadaşlarım da yok değil.ama yaşam enerjim yok işte.sebebini bilemiyorum
Lisede misin yoksa? üni mi
ünideyim.ya bir de mezun olucam.bazen geleceğim düşünüyorum sonra fıs...vahim bir durumdayım
mezun olunca ne yapacgım korkusu belki de sarmıs. ve senin enerjini bitirmiş.
Ya da ailene geri döneceksin. ailenleysen
ya bu tip varsayımları neden kullanıyorsam. Anlatsaydın biraz :p
:)anlatıym.sebebi olabilceğini düşündüğüm şeyleri...
küçüklüğümden beri hep başarılı bir insandım.üni sınavında istediğim bölüm olmadı.ilk 2 senem zehir gibiydi ünide.o başarılı insan gitti sınıfın en düşük notunu bile almış bir insan geldi.son iki senemde toparladım ama şuan mesela genel anlamda hiçbir şey yapamıycak gibi görüyorum kendimi.kpss var sırada.korkuyorum tabiki...ailemle beraberim her şeyim var.arabam bile altımda.ama yok yani yaşama bağlıycak bir şey yok beni.bir şeye karşı ilgim de.
Lise cogu kişide bir cizgi degildir emin ol. ben bile lisede kötüydüm.
lisede kötü olan unide iyi oluyor düşünsene
Sen okulu bitir bir sonra yeni bir hayat cizersin veya cizeceksin emin ol. Toparlaman iyi olmus kesin bitiyordur umarım bu sene
anlattıgın seylerde sebep yok ki :p
kpss sınavı ölcüt degil . 2014 de de var daha yeni mezun olacaksın kasma bu sınavda cok. Gerek yok yani. cünkü alan ile ilgili sorular genelde 2014 dekini düşün
bölümün neydi ki?
Ayrıca hayattan ne istedigini düsün?
iyi bir üniden iyi bir bölümden mezun oluyorum diyeyim:)
manevi isteklerim yok hayattan.daha çok maddi...iş,araba,ev,yurtdışı seyahatlari vs.
evleniym çocuğum olsun yuvam olsun falan filan gibi manevi isteklerim yok
Şimdi sana birkac tavsiye. ama üzülmek yok. cıkmaza sokacak belki bunlar
öncelikle üniversiteye bakmıyorlar iyi bir üni bile olsan iş tecruben yoksa torpil de yoksa alacagın maas baslarda cok düşüktür. Yani okul mevzusunu takma bence. Tecrubesize iş yok. verirler 1-1.5 calışır gidersin cünkü Türkiye burası. Haa torpil? ona lafım yok. o istisna
işi daha uzun yazarım neyse.
araba ? araba kolay birşeydegil ki kredi kullanır alırsın ev de öyle. ama düşük maaşa zorlanırsın epey.
yurtdısı * yurt dısı kadar kolay ne var? kafa dengi varsa yurtdısı nedir ki. pasaportun varsa vizesiz yerler var ya da vizeli yerlerle de ugrasır gidersin kolay işler. turla bile gidebilirsin. gectik mi?
Vs kısmını bilmiyorum :p yat mı alıcan ? :p
Evlilik? evlilik eninde sonunda olur. ya sen evlenemedigin dönemde ki görünüşe göre 10 sene sonra belki evleneceksin 10 sene icinde hayatının askını kacırma ihtimalin de var.
Neyse secimler senin.yine de once okul biştsin de
tabiki piyasadan haberim var ama kamu istiyorum ben zaten.düşük maaş da istemiyorum :)şaka bir yana hayırlısı olsun herkes hakettiğini alır elbette
oo devamı da varmış pardon:)aynen okul bitsin de o zaman düşünürüz bazı şeyleri
Aynen öyle. kamu istiyorsan bölümünü bilemedim ama alacagın maas alanınla ilgiliyse alacagın maas degişebilir. tıp ile ilgiliysen 3-5 arası alırsın en az.
maaşlar belli gerci. hayırlısı bakalım
cok yazdım ya. neyse yoruldum :p hayırlısı dedik kapadık
eline sağlık teşekkür ederim:)
bahar havası, yakında geçer, ama spartacusu izle çok güzel bir dizi hiç olmazsa biraz etkisi olur :)
arada benim de oluyor insan uyuyamıyor demi eğer internet den konuşmak mesajlaşmak istiyorsanız sizle konuşabilirim belki siz bana bende size örnek olabiliriz :)
geçmiş olsun öncelikle araştır kolay küçük akıcı ve güzel kitaplar sayesinde okumayı sevebilirsin
yalnız değilsin. günde 8 saat internet. ha birde arada sırada yemek yiyorum. ben nasıl kurtulurum bundan bende bilmiyorum :(
Kalk bir dışarı çık açılırsın olmadı gel bizle takıl :)
Çalışmayı dene iş bul kendine part bile olsa değişim iyidir
Sadece nefes alıp veriyorsun yani.olsun o da uyar biz erkeklere:D
Çocukluğundan beri böyle misin?
bu kadar umutsuz vaka değildim.çocukken çocuk gibiydim,güzeldi her şey şimdi işe olgunlaşamamış bir yetişkin
Olgunlaşıp ne yapıcaksın ki? Yetişkinlerin çoğu iş hayatında köle gibiler ve somurtkan suratlarıyla yapmacık gülümsemeler arasında gömülmüş durumdalar. Çok mu güzel sanki.
yalnız değilsin şampiyon :)
araştır,keşfet bunu zamanla aşabilirsin.
sen gel takıl bana çok eğlenirsin
bilmemki nedesem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar