Artık onu umursamıyorum...

Arkadaşlar aslında içten içe onu çok hemde çok umursuyorum onu sürekli görmek yanında olmak konuşmak istiyorum ama arkadaşlarım bana diyorlarki seni tanıdğımdan beri ona karşı çok umursamaz davranıyorsun görmemezlikten geliyorsun heyecan yapmıyorsun daha dün sevdiğim şahısı gördüm ve konuşmama devam ettim sanki o değildi yanımdan geçen elimde olmadan umursayamıyorum naasıl bişeyki bu başkası olsa eli ayağına dolanır o bana bakıyor ama ben ona normal biri gibi davranıyorum ilanı aşk olayı oldu o günden sonra hep çevremde ama bilmiyoruım ne olucakk tabi ben onu uzun 1 seneye yakındır faceden sildim hatta engellemiştim engeli açtım şimdi ama silinmiş olduğu için duvarını filan göremiyorum arkadaşımda ekli geçen gün yolda görmüş filan arkadşım ona abi diyor sevdiğim çocuk arkadaşımı görünce böyle sesli sesli konuşmaya filan başlamış arkadaşları dönüp dönüp bana bakıyor filan hatta onun kankası beni seviyormuş birara acaba beni sevdiğini söyledikten sonra konuşmamasının nedeni arkadaşının beni seviyor olmasımıyd ı neden konuşmuyor kafayı yemek üzereyim aradan 2 ay geçti yha hala uzaktan bakıp bakıp duruyor bu bide öyle böyle değil çok çapkın bir çocuk ama uzun zamandır yani o olaydan sonra kimseyle görmedim ilişki durumunu hiç değştirmedi
Artık onu umursamıyorum...