"Denize kıyısı olmayan insanlar" desem ne anlarsınız? Denize kıyısı olmayan insanları açıklayın bana.
Sözlükte böyle yazmışlar;
soğuk, kapalı, beton kalpli, suratsız, siyah, zifiri insanlar. ne boğazlarından bir vapur geçer, ne kirpiklerine martılar tüner, ne dalgalanır da durulur, ne bir denizkızına vurulurlar. kat kat katranla kaplı duyguları, yalama olmuş bakışları, kirli sokaklardaki işportacılar gibi herkesi satışları, çatılmış kaşlarıyla bilinirler.
Buz gibi çekilmez tipler anlıyorum ve bir o kadar yalnız insanlar kendi dünyasında kendini kandıran hic dostu olmayan zavallılar anliyorum...
Eğer ben deniz isem dostlarimda denizdeki canlılardir balıklardır benim yuregim o kadar geniş olmalı ki benimle dost bana yakın olsunlar buz dolabı gibi olmak bize birşey kazandırmaz doğal güler yüzlü olmak çok güzel :)
Nasıl anlamak istersek öyle anlıyoruz galiba. Ben umutsuz yaşamları olan insanlar olarak yorumlamıştım ama senin yorumlaman daha uygun galiba. Ferahlatıcı ve huzur veren olmak lazım. Deniz misali
Not: Annemin o bebeksi gençliğine çok benziyorsun. Çok güzelsin. Maşallah
Denize bir kıyım yok olsun da istemem zaten Siyahım zifiriyim duygularım katran kaplı lakin insanları satmam çünkü çevremde insanlar yok insanları da sevmem zaten yani şu insanları yani şu Yalama bakışlar ve insanları satışlar kısmı hariç tıpkı ben.
En İyi Cevaplar