vedalardan hoslanmam. ama bazen iki tarafin da iyiligi icin veda etmek gerekir. iki taraf icin de zor olsa da yeni bir baslangic olacagi muhtemeldir. Allah kimseyi mecbur kaldigi icin veda etmek zorunda birakmasin. Mecbur olmasalar da veda etmek zorunda birakmasin. Sevenleri ayirmasin :)
Her yolun sonunda yeni bir yol çıkar insanın karşısına Kimisi döner bakar geldiği yola ve o yolu tekrar dönmek ister kimisi de önünde ki yeni yola bakar onu keşfetmeye çalışır Ben hep yeni yollar keşfetmeye çalıştım ve yine öyle yapıyorum hadi hayırlısı
herşey iyi hoşda bu ilk hesap aldıktan sonrası kötü oluyor :D hiç bişi yapamıyosunuz 2 Xper seviyesi şartı felan var :D babamız okutmuş mühendis olmuşuz ama bu eziklik içler acısı :D
Aslında şöyle açıklayayım. Siteye üye olma amacım biraz işleyişi öğrenmek idi. Kendimde Webmaster olduğum için merak edip incelemek istedim. Ee tabi bu merakla girince bu kadar insanın olduğu yerde muhakkak bir operatör topluluğunun (moderasyon) olması gerektiğini düşündüğümden dolayı ilk önce sizlerin yetkilernizi araştırdım. Sonrada bu Xper olayları Xper ile neler yapılır felan :)
Bu yorumunuz sanki bana şöyle gibi geldi. Hani burada bir arkadaş edinirsiniz. o edindiğiniz arkadaş buranın ortamından dolayı hesabını kapatır gider. Sizde içinizde sevdiğiniz bir insanı kaybetmenin burukluğunu yaşarsınız. Sanki bu sözünüzden bunu çıkarır gibi oldum. belkide öyle algıladım.
Evet o da var tabikide. Ama buraya uye olanlarin bazilari sevgili bulamayip ayriliyorlar, bazilari sitedeki troll sorulardan ve bazilari ise bu sitenin zaman kaybi olduğunu dusundukleri için ayriliyor.
Haklısınız sevgili bulmaya geliyorsa kişi hayal kırıklığı ile karşılaşabilir burda :D Ama zordur yinede misalen ne kadar süredir üyesiniz bilmiyorum ama atıyorum 1 sene önceki arkadaşlarınızın Şu an gitmiş girmiyor olmaları insanda o etkiyi bırakıyor. Geçen hergün geçmişine özlem duyar insan. Tıpkı siz bir soru sordunuz Her veda yeni bir başlangıçmıdır? diye işte bu konudan bakarsakda böyle oluyor. Gidenlere veda ediyorsunuz istemeden de olsa ve yeni kişiler giriyor hayatınıza
ben hiç veda etmedim... sevmiyorum veda etmeyi hüzün içeriyor çünkü... veda etmek yeni bir başlangıçsa benim yeni başlangıçlarım yok... tek bir başlangıcın üstüne yığılmış anılardan ibaret herşey... veda edip yeni başlangıçlara yol almak yerine hiçbirine veda etmedne içindne tecrübeleri alıp devam etmeli.
Evet oyledir cunku sen neye veda edersen onun ardindan mutlaka yeni bir başlangica yol alirsin çünkü hayat bu seni surekli biyerlere sürükler, sonsuzdur.
her seçiş bir kaybediştir, her kaybettiğin de kazandığın başka bir şeydir. bir şeye veda edince başka bir şeye yeni başlıyorsun demektir. sıkılgan biri olduğumdan vedaları severim...
Bir kapi kapanirsa yeni bir kapi daima acilir. Bitisllere inamaam. Umudun biittigi yerde bille mucizeler baslar. Neefes almaya devam ediyosan hicbisey bitmemistir.
Veda vedasir suana kadar vedalasipda yeniden baslayan birini gormedim ben gittiyse gitti elden birsey gelmiyor he hayata yeni bir baslangic midir bak bu dusunulur iste
her veda yeni bir başlangıç olsaydı veda olmazdı. hemen başka birşeye başlayabiliyorsan veda ettiğin zaten senin olmamış ki. dolayısıyla senin olmayan birşeye veda edemezsin. Her veda sadece bir üzüntüdür.
Veda etmeyi sevmem cünkü bağlandığım alıştığım şeyler kopmak istemem düzenimi iyide olsa kötüde olsa bırakmak istemem ama kabul etmek gerekirki her veda başlangıçtır. Her başlangıçta güzeldir.
hayat her zaman mükemmel değildir her zaman sorun çıkma olasılığı vardır bu problem ise hayatın sonu değildir yeni ve farklı bir hayatın başlangıcıdır...
En İyi Cevaplar