Soru biraz garip gelmiş olabilir ama bunu becerebilirsek avantaja dönüşebilir mesela en sevmediğiniz bir eylem olarak ders çalışmayı kendimizi kandırmayı becerebilirsek çok güzel yapabiliriz.Sadece örnek verdim...
Nasıl? :D
Nasıl? :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben ders çalışmayı severim sen de seversin ama sevmediğin dersleri çalışıyorsundur muhtemelen bunları öğrenince ne işe yarıyor diyorsundur eğer sevmediğin
bi okulda ya da bölümde okuyorsan bu senin için o kadar zor bişey olur ki ders çalışmak.Sınavlardan sonra geniş zamanında ders çalışmayı dene ama öyle sadece kitaptan değil birkaç kitaptan araştır soruştur internetten bak o kadar zevkli oluyor ki daha sonra ne öğreneceğim diye düşünüyorsun çok zevkli oluyor.Sen öğrenmenin tadına varamadığın için sana o kadar sıkıcı geliyor ders çalışmak.onun tadını bi aldın mı yani dünyada öyle güzel bir duygu yok,o kadar güzel bişey ki yeni bişeyler öğrenmek.Nerede okuyorsun ortaokul lise üniversite bilmiyorum onu söylersen daha yardımcı olabiliriz.
daha iyileri görüp hırslanma yöntemini deneyebilirsin
ilerdeki güzel hayallerinn gerçekleşmesi yapacağın şeylere bağlı olduğunu düşünerek yapabilirsin
kendini en kötü yerde düşünüp arkadaşlarının çok iyi yerlerde olduğunu düşünerek hırslanabilirsin
sevdiğin kızı sırf senin çalışmaman veya senin yapabileceğin bişeyi yapmadığından kaybettiğini düşünerek hırslanabilirsin
ne olursa olsun kenddin sana fayda var kimseye güvenemem mantığıyla ilerleyebilirsin
annene babana ilerde çok iyi evlat olup dualarını alma mutluluğunu düşünerek olabilir
bilmiyorum ne derce hayatına uygun ama senin ne zorluklarla okutan ailene mahcup olmamak için yapmasın diye düşün
daha sayıyımm mııı:))
La zaten kendini kandırıyon.Hiç ölmeyecekmiş gibi dünyanın zevkine daldın nimetler içinde yüzüyon.Dersi mersi de bi kenara bırak hayatının hepsi bir kandırmcyla geçiyor.Kendine gel!
Bunları söylerken kendime de söylüyorum.Herkese söylüyorum.Kendimize gelelimde kendimizi kndırmylım...
Test çözerken cevaplarına arkadan bak yap. Hoca sorarsa testleri yaptığını söylersin. Bu şekilde YGS sınavınıda kazanamazsın. Kendini kandırırsın... :)
Cevap
6Cevap
Hiç birşeyi kendini Kandirarak basaramazSin ona inanman lazim
herkesi kandır kendini kandırma :)) onun yerine kendini motive etmeyi öğren
olmuyor ya kandırsan da olmuyor.götün tutuşmadan olmuyor bu iş.
Ne kadar çok çalışırsan o kadar çabuk kurtulursun ders çalışmaktan :)
Hadii hadii yapabilirsin bunu dostum'' derim kendime.
kendimi kandrmam ama çok iyi yaparım :(
Yaratıcı bir örnek ver ve bizi şaşırt hadi :)
Kendimi kandıramıyorum .
kanmaya ihtiyacım yok
sık dişini ha gayret...
neden kendini kandırma ihtiyacı hissettn?
ben kendimi ödüllendirirdim başka türlü kanmıyorum
kendine yalan söyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar