Aşk bir heves midir?
Aşk gelip geçici heves midir?
Yoksa sevgi kadar değerli midir?
Aşk gelip geçici heves midir?
Yoksa sevgi kadar değerli midir?
sevgi kadar değerli olduğunu düşünmüyorum birinde duygularımız ön planda yer alıyor diğerinde ise düşüncelerimiz ile birlikte sevdiğimiz insana döktüğümüz eylemler bulunuyor.Birine aşık olduğumuzda duygularımız devreye giriyor ,duygularımızın her zaman aynı olmadıgını düşünürsek değişik duygularda kapılabiliyoruz ve zamanla aşık olduğumuz insan değişebiliyor ama sevdiğimiz insanda ise eylemlerimiz ile onu sevdigiimizi belirtip kalıcı birşeyler oluşturabiliyoruz.
En büyük duygu merhamettir bir anne karşılık beklemeden çocuğu sever bakar sıkıntı ceker .. ama aşk karşılık olmadan asla olmaz tek taraflı aşk yoktur.Eğer tek taraflı bir hoşlantı varsa hevestir tabi karşında biri olmayınca oda geçer gider zamanla...Aşkı dinç tutmak için devamlı bağlantı kurmanız lazım hissettirmek lazım karşındakine onu sevdiğini...
Hayır değildir. Aşk iyi kötü bütün duyguları içinde toplayan bir duygudur.'sevgi,kaybetme korkusu,bağlılık,kendinden çok sevme, agresiflik, kıskançlık, kin, nefret vs' bu kadar çok duygunun harmanı olan bir duygu gelip geçici bir heves olamaz bu kadar çok duygunun bir arada yaşanması tutkuyu doğurur. Ancak bazı insanlar aşık olduklarını sanırlar ama olmamışlardır kendilerini kandırırlar ve bir süre sonra soğurlar o kadar..
Sevgi cok hassastır, her en ufak seyde yıkılabilir. Aşk daha cok tutunur insana. Aşık olduğuna daha çok tahamül eder insan. "Aşkın gözü kördür" lafı burdan gelir belkide. Aşık oldugun insanı seversin, fakat her sevdiğine aşık olamazsın.
Cevap
8Cevap
Artık aşık olamıyorum yani gerçek aşkı bulamadım sanırım. Ömür boyu sevebileceğim insanı bulsam yeterli benim için belki zamanla sevgim aşka dönüşebilir
aşk mı geçici? :) link
hiç tatmadım çok zor birşey benim için. sevgiyi tercih ederim
İnsan aşık olunca ilk defa hayatta olduğunu anlıyor.Boş olmayan hayat neden heves olsun ki?Aşk doğru insanla güzeldir.Doğru insanda inci gibidir, zor bulunur.Zoru başarmakta bu yüzden güzeldir.
Aşk gecicidir ama sevgi ve saygı olmadan bir ilişki yürümez.
Boşuna dememişler aşk karın doyurmaz diye
aşk 6 ay
sevgi 6 yıl
saygı 60 yıl
ee ömür bitti...
Aşkın milyonlarca tarifi var ama daha ne olduğu belli değil..
Ask biraz palavradır.. Birazda asne asne fisne.. Birazda yalandandır sevmek birisini ömür boyu.. :) Mangadan sevgiler :)
heves dersek leyla lara mecnunlara ayıp olur neysede çok güzel hayatın tadı tuzu
aşk dediğin bir heves asıl gerçek olan sevgi saygı hoş gürü
Hiç kimse çözemedi bu zamana kadar..
Çözen varsa beri gelsin
tutkudur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar